Închide meniul

Prima reacție din partea lui Dinamo, după procesul câștigat de Mircea Rednic: „Rufele să nu fie spălate în afara familiei!”

Alex Ioniță Publicat: 16 octombrie 2024, 21:32

Reclamă
Prima reacție din partea lui Dinamo, după procesul câștigat de Mircea Rednic: „Rufele să nu fie spălate în afara familiei!

Prima reacție din partea lui Dinamo, după procesul câștigat de Mircea Rednic

Hepta

Iată prima reacție din partea lui Dinamo, după procesul câștigat de Mircea Rednic. Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului, a vorbit deschis despre conflictul cu Mircea Rednic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Curtea de Apel din București i-a dat câștig de cauză lui Mircea Rednic, în procesul cu Dinamo. Clubul din Ștefan cel Mare este nevoit să îi plătească antrenorului de la UTA suma de 32.000 de euro.

Prima reacție din partea lui Dinamo, după procesul câștigat de Mircea Rednic

După verdictul Curții de Apel, Zăvăleanu a transmis faptul că acest conflict nu făcea bine nimănui, având în vedere că Mircea Rednic este un nume mare în istoria lui Dinamo.

Oficialul clubului din Ștefan cel Mare a transmis că decizia instanței va fi respectată și că Mircea Rednic își va primi banii.

„Chiar dacă există o cale extraordinară de atac, n-o să mai fie folosită. Decizia este definitivă, o să i se dea banii. Este o ușurare așa… pentru că duelul acesta fratricid nu face bine nimănui și bine că s-a terminat.

Reclamă
Reclamă

Și mie îmi pare rău de situația creată, pentru că a fost o chestie în familie și rufele nu este bine să fie spălate în afara familiei. Ok, s-a terminat așa cum s-a terminat. Vom respecta decizia instanței, o să-i fie făcută plata și să plecăm cu toții sănătoși mai departe, să ne ocupăm de lucrurile care contează.

Dacă te judecai cu cine știe cine, era o chestie, dar te-ai judecat cu cineva din familia ta și nu trebuie niciodată să se întâmple asta”, a spus oficialul lui Dinamo, citat de prosport.ro.

Mircea Rednic a câștigat procesul cu Dinamo!

Mircea Rednic s-a judecat cu Dinamo pentru suma de 32.000 de euro, care a reprezentat valoarea a 4 salarii din perioada în care era antrenorul echipei din Ștefan cel Mare.

Reclamă

Inițial, Mircea Rednic a pierdut acest proces, însă, după un apel, instanța i-a dat câștig de cauză. Decizia Curții de Apel din București a fost următoarea:

„Admite apelul. Schimbă în totalitate sentința apelată, în sensul că – Admite contestația. Obligă administratorul judiciar la plată către contestator a sumei de 32.000 de euro cu titlul de creanță curentă. Definitivă. Pronunțatăă prin punerea soluției la dispoziția părților de către grefa instanței, azi, 16.10.2024”.

În luna mai, Mircea Rednic a oferit o serie de declarații despre acest subiect. Tehnicianul care o pregătește, în prezent, pe UTA Arad transmitea faptul că i se pare normal să încaseze suma de bani menționată anterior.

„Mi se pare normal să iau acele salarii. E un contract care trebuie respectat. M-a deranjat…

Normal că e vorba de orgoliu. Nu e vorba de bani, e vorba de respect. Știi ce m-a deranjat? Nu avut nici curajul să mă cheme să discutăm. Au trimis o notificare pe WhatsApp… Așa se procedează? Îmi trimiți notificare ca ultimului angajat.

Totuși, eu am făcut ceva pentru Dinamo. Și tu să ai un salariu de nesimțit, să iei 6% la un transfer la care nu ai niciun merit și tot tu ieși să vorbești… Tu ești administrator judiciar. Cum de sunt salarii așa mari dacă ești în insolvență?”, spunea atunci Mircea Rednic.

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:55

Gigi Becali, anunţ surprinzător! Partida importantă la care FCSB va menaja jucători: „Am început să înţeleg fanatismul fanilor”

23:08

„Numai un dereglat poate să facă asta” Mihai Stoica i-a făcut praf pe suporterii rapidişti care l-au înjurat pe Octavian Popescu!

22:48

Mihai Stoica a comentat declaraţiile lui Daniel Pancu, ce şi-a explicat gestul prin faptul că a crezut că a murit Louis Munteanu!

22:46

Serena Williams, pe patul de spital! Problemele de sănătate care au obligat-o pe fosta tenismenă să se opereze

22:23

Cazul lui Gigi Becali de la Comisia de Disciplină a fost amânat! Discuţia importantă care are loc înainte de decizie

21:48

Zeljko Kopic a făcut anunţul despre lotul pentru derby-ul Dinamo-FCSB: „Sunt vești importante și bune pentru toți”

1 VideoUrnele actualizate pentru preliminariile World Cup 2026, după Lituania – România 1-2. Ce îi aşteaptă pe tricolori 2 EXCLUSIVNicolae Stanciu e cu gândul la World Cup 2026, după Lituania – România 1-2: „Vom da totul pentru a ataca Mondialul” 3 „Ei ţin naţionala în spate!” Gigi Becali a ridicat în slăvi patru jucători de la naţionala României. Ce a spus despre Lucescu 4 EXCLUSIV„Atunci s-a produs declicul!” Gică Popescu știe când a „renăscut” echipa națională! Mesaj ferm după al patrulea succes la rând 5 VideoBernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu s-au calificat în turul 2 la dublu mixt, la Campionatul European Individual, în AntenaPLAY 6 VIDEOLionel Messi, evoluţie monumentală, în Argentina – Bolivia 6-0. Hattrick şi două assist-uri: „Vreau doar să mă simt bine”
Citește și