Închide meniul

Rangers, sancționată de UEFA înainte de meciul cu FCSB! Amenda primită de adversara roș-albaștrilor

Alex Ioniță Publicat: 17 octombrie 2024, 8:35

Reclamă
Rangers, sancționată de UEFA înainte de meciul cu FCSB! Amenda primită de adversara roș-albaștrilor

Rangers, sancționată de UEFA înainte de meciul cu FCSB!

Profimedia

Rangers a fost sancționată de UEFA înainte de meciul cu FCSB! Formația de pe Ibrox Stadium a fost amendată de forul european, din cauza unor incidente întâmplate la partidele cu Malmo și Lyon, din primele 2 etape ale Europa League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rangers și FCSB se vor întâlni în etapa a 3-a din Europa League, pe data de 24 octombrie. Duelul de pe „Ibrox Stadium” va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro, de la ora 22:00.

Rangers, sancționată de UEFA înainte de meciul cu FCSB!

Potrivit informațiilor oferite de The Scottish Sun, UEFA a amendat-o pe Rangers cu suma de 32.750 de euro, după ce un grup de fani scoțieni, care au făcut deplasarea la Lyon, au aprins materiale pirotehnice în interiorul stadionului. Incidentele din Franța au fost o repetare a celor de la meciul cu Malmo, din prima etapă.

John Gilligan, un membru al conducerii lui Rangers, a făcut un apel către fani și a transmis faptul că suporterii nu trebuie să mai cauzeze astfel de probleme, pentru că sancțiunile UEFA vor crește considerabil.

„Cea mai mare dezamăgire a acelei seri a fost reprezentată de un grup restrâns de fani, care au folosit materiale pirotehnice, la meciul cu Lyon. Clubul a primit o amendă de 13,750 de euro.

Reclamă
Reclamă

De asemenea, o amendă de 19.000 de euro a fost primită și după meciul cu Malmo, pentru un incident similar.

Aceste lucruri trebuie să se oprească! Este nedrept ca suporterii lui Rangers să vină la meci și să fie afectați într-o asemenea marieră.”, a transmis oficialul, citat de sursa menționată anterior.

Până în momentul de față, Rangers a adunat doar 3 puncte în Europa League. Scoțienii au câștigat duelul cu Malmo, din prima etapă, scor 2-0 și au fost învinși de Lyon, cu scorul de 1-4, în etapa a 2-a.

Reclamă

De cealaltă parte, FCSB are 6 puncte în cadrul competiției. Campioana României le-a învins pe RFS și pe PAOK, cu scorurile de 4-1 și 1-0.

Lukasz Szukala este convins că FCSB le poate răpune şi pe Rangers, Olympiakos şi Manchester United

Într-un interviu exclusiv pentru AntenaSport, Lukasz Szukala a anunţat că este convins că FCSB le poate răpune şi pe Rangers, Olympiakos şi Manchester United în Europa League. Campionii României au avut un start perfect în grupa principală şi au maximum de puncte după primele două etape.

„(Reporter: Ce le transmiţi jucătorilor de la FCSB?) Să aibă încredere în ei, nu contează cine vine, aveţi încredere! Toată ţara… hai să zicem aproape toată ţara e în spatele vostru când jucaţi cu Mancester United. Sunt convins, majoritatea românilor sunt cu voi. Aveţi încredere… dar nu încredere să fiţi aroganţi. Aveţi încredere în ce ştiţi voi. Nu sunteţi degeaba acolo, sunteţi acolo pentru că aţi reuşit ceva şi aţi muncit. Jucaţi de la egal la egal. Să nu vă fie frică, chiar şi dacă sunteţi tineri.

Luaţi aceste meciuri ca o oportunitate. Orice oportunitate este foarte importantă în viaţa asta. Luaţi asta ca o oportunitate, să reuşiţi sau să câştigaţi ceva frumos”, a fost mesajul lui Szukala pentru jucătorii FCSB-ului.

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:52

Cu câţi bani l-a convins Gigi Becali pe Lukas Zima să semneze cu FCSB! Detalii din contractul primului transfer al iernii

23:21

PSG – Dinamo 35-32! Campioana României, aproape de o victorie uriaşă la Paris! Final de meci dramatic pentru „dulăi”

22:30

VIDEOBernadette Szocs s-a calificat în turul 2 la Campionatul European Individual, live în AntenaPLAY. Programul zilei

22:21

Dan Şucu, în „război” total cu Dinu Gheorghe: „Ai distrus Rapidul!” / „Rămâi la scaune şi canapele”. Schimb de replici uluitor

21:58

Bernadette Szocs, 2 meciuri într-o zi la Campionatul European Individual, LIVE în AntenaPLAY! Programul complet al românilor

21:15

VideoCătălin Cîrjan, ajutat de tehnologie să se pregătească pentru Dinamo – FCSB. Cum se motivează înainte de derby: „Mă bagă în ritm”

1 FotoDin ce face bani Ioana Ţiriac, fiica miliardarului român! Anunțul făcut chiar de mama ei 2 EXCLUSIVPrimele tensiuni din vestiarul României după deciziile luate de Mircea Lucescu 3 Simona Halep este a cincea favorită a specialiştilor la câştigarea Roland Garros 2025, chiar dacă e pe locul 876 WTA. Ce cotă are 4 Ce s-a ales, de fapt, de Sergiu „călăreţul”, bărbatul care a fost ajutat cu o casă de Cătălin Moroşanu 5 Max Verstappen riscă să primească o nouă penalizare pe grilă. Unde va lua Red Bull decizia 6 Andrei Raţiu poate egala recordul lui Radu Drăguşin! Fundaşul român e aproape de transferul carierei
Citește și