Închide meniul
EXCLUSIV

„Să nu vă fie frică!” Lukasz Szukala este convins că FCSB le poate răpune şi pe Rangers, Olympiakos şi Manchester United

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 octombrie 2024, 23:22

Reclamă
„Să nu vă fie frică! Lukasz Szukala este convins că FCSB le poate răpune şi pe Rangers, Olympiakos şi Manchester United

Lukasz Szukala este convins că FCSB le poate răpune şi pe Rangers, Olympiakos şi Manchester United

Lukasz Szukala, într-un interviu pentru AntenaSport

Într-un interviu exclusiv pentru AntenaSport, Lukasz Szukala a anunţat că este convins că FCSB le poate răpune şi pe Rangers, Olympiakos şi Manchester United în Europa League. Campionii României au avut un start perfect în grupa principală şi au maximum de puncte după primele două etape.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul fundaş de top al echipei lui Gigi Becali a avut un mesaj pentru jucătorii antrenaţi de Elias Charalambous. Le cere să se bată de la egal la egal cu toţi adversarii, chiar dacă la Bucureşti ajung inclusiv starurile lui Manchester United.

Lukasz Szukala este convins că FCSB le poate răpune şi pe Rangers, Olympiakos şi Manchester United

Szukala a jucat în două dintre victoriile emblematice ale roş-albaştrilor. În 2013, pe Arena Naţională, FCSB le învingea pe Chelsea (1-0) şi pe Ajax (2-0).

(Reporter: Cum era când întâlneai Ajax sau Chelsea?) E deja departe. În 2013 şi 2014… da, era un sentiment frumos. Noi atunci am avut echipa cu care nu ne era frică de nimeni. Nu eram aroganţi, dar am avut o echipă foarte puternică din toate punctele de vedere şi atunci era o plăcere să ai oportunitatea de a juca împotriva echipelor puternice cum erau Chelsea şi Ajax. Pentru noi era o oportunitate, nu era frică. S-a văzut şi pe teren că eram pregătiţi pentru treaba asta„, a declarat Lukasz Szukala în exclusivitate pentru AS.ro.

Cu 17 selecţii în naţionala Poloniei, Lukasz Szukala s-a retras în 2019. Triplu campion al României cu FCSB, Szukala le-a transmis un mesaj de luptă actualilor jucători ai roş-albaştrilor.

Reclamă
Reclamă

(Reporter: Ce le transmiţi jucătorilor de la FCSB?) Să aibă încredere în ei, nu contează cine vine, aveţi încredere! Toată ţara… hai să zicem aproape toată ţara e în spatele vostru când jucaţi cu Mancester United. Sunt convins, majoritatea românilor sunt cu voi. Aveţi încredere… dar nu încredere să fiţi aroganţi. Aveţi încredere în ce ştiţi voi. Nu sunteţi degeaba acolo, sunteţi acolo pentru că aţi reuşit ceva şi aţi muncit. Jucaţi de la egal la egal. Să nu vă fie frică, chiar şi dacă sunteţi tineri.

Luaţi aceste meciuri ca o oportunitate. Orice oportunitate este foarte importantă în viaţa asta. Luaţi asta ca o oportunitate, să reuşiţi sau să câştigaţi ceva frumos„, a fost mesajul lui Szukala pentru jucătorii FCSB-ului.

Imagini spectaculoase cu Lukasz Szukala şi alte declaraţii exclusive vedeţi în jurnalul AntenaSport, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Reclamă

Pentru FCSB urmează derby-ul cu marea rivală Dinamo! La patru zile distanţă, campionii României au meci în deplasare cu echipa lui Ianis Hagi, Rangers, în Europa League. După, FCSB are un nou duel „de foc”, cu Rapid.

FCSB, anunţ despre duelul cu Rangers

Cu două săptămâni înainte de meci, FCSB a anunţat că fanii roş-albaştrilor sunt gata să ia cu asalt arena Ibrox. Campioana a transmis că cererea pentru bilete este una uriaşă, iar acestea vor fi puse în vânzare pe 21 octombrie, la Arena Naţională, şi vor putea fi achiziţionate şi de la un hotel din Glasgow, în ziua partidei.

Totodată, FCSB a anunţat şi ce preţ vor avea biletele. Cel mai ieftin tichet va costa 33 de lire sterline.

Având în vedere interesul foarte mare al suporterilor noștri din țară, dar mai ales din Diaspora, pentru partida din UEFA Europa League cu Rangers FC, pe care Campionii României o vor disputa pe 24 octombrie, începând cu ora 20:00 (22:00 ora României), la Glasgow, facem următoarele precizări:

– biletele vor fi disponibile luni, 21 octombrie, în intervalul 12:00 – 19:00, la casele de bilete de pe Bulevardul Basarabia.
– aceste vor fi vândute și în ziua meciului, între orele 12:00 și 16:00, la Hotel Hilton, din Glasgow. Din păcate, nu există posibilitatea ca acestea să fie achiziționate online!
– prețul unui bilet este de 33 lire sterline sau 40 euro și se poate achita DOAR în numerar
Vom reveni cu informații suplimentare în situația în care vor apărea modificări ale programului.

Vă mulțumim și vă așteptăm alături de noi”, a anunţat FCSB, pe paginile oficiale ale echipei.

Reclamă

Ce rezultat va obţine România în Lituania? (marţi, 21:45, Antena 1 şi AntenaPLAY)

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:35

Austria – Norvegia 5-1! Umilinţă totală pentru Erling Haaland şi coechipierii săi! Anglia a învins Finlanda. Rezultatele serii

23:28

Mihai Stoichiţă, înainte de Lituania – România (marţi, 21:45, Antena 1 şi AntenaPLAY): „Mi-aş dori că terminăm grupa cu victorii”

23:07

„Mircea Lucescu poate să facă asta!” Marele câştig după victoria din Cipru: „Mulţi vor avea discuţia asta cu selecţionerul!”

22:49

Bernadette Szocs, înainte de Campionatul European Individual 2024 (15-20 octombrie): „Doresc medalii în toate probele”

22:27

„Tricolorii” au ajuns la Kaunas: „Nu e cea mai călduroasă primire!” Lituania – România (marţi, 21:45, Antena 1 şi AntenaPLAY)

22:02

„E peste toţi, e liderul de care naţionala are nevoie!” Mihai Stoica a dat verdictul după Cipru – România 0-3

1 Reacția englezilor după ce Radu Drăgușin a marcat în Cipru – România 0-3: „Exact de ce avea nevoie” 2 FotoDănuţ Lupu a răbufnit după ce Ianis Hagi le-a luat faţa lui Mitriţă şi Bîrligea: „Pentru că-l cheamă Hagi trebuie să și joace?” 3 Cornel Dinu l-a făcut praf pe un jucător al naţionalei după Cipru – România 0-3: „Un dezastru viu, o glumă” 4 EXCLUSIVMircea Lucescu, vehement înainte de Lituania – România (marţi, 21:45, Antena 1 şi AntenaPLAY): „Poate fi un meci decisiv!” 5 Erling Haaland a decis să plece de la Manchester City! Spaniolii anunţă „bomba” verii 2025 6 Ce au scris jurnaliștii italieni despre prestația lui Dennis Man după Cipru – România, 0-3. Fotbalistul Parmei a deschis scorul
Citește și