Închide meniul

Mihai Stoica nu s-a abținut, după ce Rareș Ilie a înjurat-o pe Steaua la România U21 – Elveția U21: „Nu știe nimeni unde este!”

Antena Sport Publicat: 17 octombrie 2024, 9:01

Reclamă
Mihai Stoica nu s-a abținut, după ce Rareș Ilie a înjurat-o pe Steaua la România U21 – Elveția U21: „Nu știe nimeni unde este!

Mihai Stoica nu s-a abținut, după ce Rareș Ilie a înjurat-o pe Steaua la România U21 - Elveția U21

Colaj: Profimedia

Mihai Stoica nu s-a abținut, după ce Rareș Ilie a înjurat-o pe Steaua la România U21 – Elveția U21. Oficialul de la FCSB a reacționat, după gestul jucătorului care a făcut parte din echipa lui Daniel Pancu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România U21 a învins Elveția U21 în Giulești, cu scorul de 3-1 și s-a calificat la EURO 2025. Victoria tricolorilor lui Daniel Pancu s-a văzut în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Mihai Stoica nu s-a abținut, după ce Rareș Ilie a înjurat-o pe Steaua la România U21 – Elveția U21

În minutul 76 al partidei, Rareș Ilie, Ianis Stoica și Octavian Popescu au fost înlocuiți de selecționerul Daniel Pancu, iar în locul acestora au intrat Marius Corbu, Robert Silaghi și Mihnea Rădulescu.

Având în vedere că meciul s-a jucat în Giulești, după momentul schimbării, Rareș Ilie, care a jucat la Rapid, a fost chemat de galeria rapidistă, prezentă la meci, pentru a înjura-o, împreună, pe Steaua.

Mihai Stoica a văzut gestul jucătorului legitimat, în prezent, la Nice și a transmis faptul că acesta „doar se antrenează” cu gruparea franceză, pentru care nu a adunat niciun minut, în actualul sezon.

Reclamă
Reclamă

„Ce a făcut Rareş Ilie.. Dacă nu făcea gestul ăla, îl huiduiau pe el. Dacă ar fi scandat, da, îl condamnam, că nu se face aşa pentru că lângă tine e prietenul tău şi colegul tău de echipă cu care te-ai calificat împreună.

Că el joacă doar la echipa naţională, că în altă parte nu ştie nimeni unde este. Apare la Nice, dar la Nice apare că se antrenează, probabil, cu prima echipă, că noi nu ştim treaba asta”, a spus Mihai Stoica, la primasport.ro.

Rareș Ilie a plecat de la Rapid, la Nice, în anul 2022, în schimbul sumei de 4 milioane de euro. De la momentul transferului, francezii l-au împrumutat pe român la Maccabi Tel Aviv și Lausanne-Sport.

Reclamă

În momentul de față, Rareș Ilie este cotat la suma de 2 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

„Numai un dereglat poate să facă asta” Mihai Stoica i-a făcut praf pe suporterii rapidişti care l-au înjurat pe Octavian Popescu!

Mihai Stoica i-a făcut praf pe suporterii rapidişti care l-au înjurat pe Octavian Popescu! Jucătorul FCSB-ului a avut o prestaţie solidă în meciul România U21 – Elveţia U21 3-1, partidă care a consfinţit calificarea „tricolorilor” mici la EURO 2025.

După partidă, anumiţi suporteri i-au strigat numele lui Tavi Popescu, dar fanii rapidişti au reacţionat dur, huiduind şi înjurându-l pe jucătorul FCSB-ului. Partida România U21 – Elveţia U21 3-1 s-a disputat pe stadionul Giuleşti.

„Ridicole (n.r: înjurăturile şi huiduielile fanilor rapidişti). Dacă vii să ţii cu echipa naţională nu poţi să fii împotriva unui jucător al echipei naţionale. Păi noi am avut Pantea şi Octavian Popescu, plus Ianis Stoica şi Perianu, care au crescut la noi. Deci aproape jumătate din jucătorii de câmp erau la noi.

Ai ţinut cu 7 jucători şi n-ai ţinut cu 4 jucători? Astea sunt nişte chestii pe care numai un om care e puţin dereglat poate să le facă”, a declarat Mihai Stoica, conform sursei citate anterior.

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:52

Cu câţi bani l-a convins Gigi Becali pe Lukas Zima să semneze cu FCSB! Detalii din contractul primului transfer al iernii

23:21

PSG – Dinamo 35-32! Campioana României, aproape de o victorie uriaşă la Paris! Final de meci dramatic pentru „dulăi”

22:30

VIDEOBernadette Szocs s-a calificat în turul 2 la Campionatul European Individual, live în AntenaPLAY. Programul zilei

22:21

Dan Şucu, în „război” total cu Dinu Gheorghe: „Ai distrus Rapidul!” / „Rămâi la scaune şi canapele”. Schimb de replici uluitor

21:58

Bernadette Szocs, 2 meciuri într-o zi la Campionatul European Individual, LIVE în AntenaPLAY! Programul complet al românilor

21:15

VideoCătălin Cîrjan, ajutat de tehnologie să se pregătească pentru Dinamo – FCSB. Cum se motivează înainte de derby: „Mă bagă în ritm”

1 FotoDin ce face bani Ioana Ţiriac, fiica miliardarului român! Anunțul făcut chiar de mama ei 2 EXCLUSIVPrimele tensiuni din vestiarul României după deciziile luate de Mircea Lucescu 3 Simona Halep este a cincea favorită a specialiştilor la câştigarea Roland Garros 2025, chiar dacă e pe locul 876 WTA. Ce cotă are 4 Ce s-a ales, de fapt, de Sergiu „călăreţul”, bărbatul care a fost ajutat cu o casă de Cătălin Moroşanu 5 Max Verstappen riscă să primească o nouă penalizare pe grilă. Unde va lua Red Bull decizia 6 Andrei Raţiu poate egala recordul lui Radu Drăguşin! Fundaşul român e aproape de transferul carierei
Citește și