Închide meniul

„Numai un dereglat poate să facă asta” Mihai Stoica i-a făcut praf pe suporterii rapidişti care l-au înjurat pe Octavian Popescu!

Bogdan Stănescu Publicat: 16 octombrie 2024, 23:08

Reclamă
„Numai un dereglat poate să facă asta Mihai Stoica i-a făcut praf pe suporterii rapidişti care l-au înjurat pe Octavian Popescu!

Mihai Stoica i-a făcut praf pe suporterii rapidişti care l-au înjurat pe Octavian Popescu!

Mihai Stoica, nervos în timpul unui meci / Profimedia Images

Mihai Stoica i-a făcut praf pe suporterii rapidişti care l-au înjurat pe Octavian Popescu! Jucătorul FCSB-ului a avut o prestaţie solidă în meciul România U21 – Elveţia U21 3-1, partidă care a consfinţit calificarea „tricolorilor” mici la EURO 2025.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După partidă, anumiţi suporteri i-au strigat numele lui Tavi Popescu, dar fanii rapidişti au reacţionat dur, huiduind şi înjurându-l pe jucătorul FCSB-ului. Partida România U21 – Elveţia U21 3-1 s-a disputat pe stadionul Giuleşti.

„Numai un dereglat poate să facă asta” Mihai Stoica i-a făcut praf pe suporterii rapidişti care l-au înjurat pe Octavian Popescu!

Ridicole (n.r: înjurăturile şi huiduielile fanilor rapidişti). Dacă vii să ţii cu echipa naţională nu poţi să fii împotriva unui jucător al echipei naţionale. Păi noi am avut Pantea şi Octavian Popescu, plus Ianis Stoica şi Perianu, care au crescut la noi. Deci aproape jumătate din jucătorii de câmp erau la noi.

Ai ţinut cu 7 jucători şi n-ai ţinut cu 4 jucători? Astea sunt nişte chestii pe care numai un om care e puţin dereglat poate să le facă”, a declarat Mihai Stoica la primasport.ro.

Tavi Popescu a fost implicat într-o fază superbă, în minutul 35 al partidei, încheiată cu un gol marcat de Ianis Stoica. A fost cel de al doilea gol marcat de Ianis Stoica în meciul care a calificat naţionala U21 la EURO 2025. Ianis Stoica deschisese anterior scorul în minutul 16. Louis Munteanu i-a pasat decisiv lui Ianis Stoica la ambele goluri marcate de fostul jucător al FCSB-ului.

Reclamă
Reclamă

România U21 s-a calificat la EURO 2025, după victoria clară, scor 3-1, din meciul cu Elveţia U21. Partida din Giuleşti a fost în format live text, pe AS.ro.

România U21 a câştigat grupa din care au mai făcut parte Elveţia, Muntenegru, Finlanda, Albania şi Armenia. „Tricolorii” lui Daniel Pancu aveau nevoie de victorie în duelul din ultima etapă, pentru a fi siguri de calificare. România U21 s-a calificat pentru a patra oară la rând la un turneu final european.

Mihai Stoica a catalogat drept „puerile” explicaţiile lui Daniel Pancu pentru ieşirea nervoasă de la meciul cu Elveţia U21

Mihai Stoica a catalogat drept „puerile” explicaţiile lui Daniel Pancu pentru ieşirea nervoasă de la meciul cu Elveţia U21. În urma acestei ieşiri, Pancu a şi fost eliminat.

Reclamă

Selecţionerul naţionalei U21 a declarat la conferinţa de presă că a crezut, iniţial, că atacantul Louis Munteanu a decedat, în urma intrării violente a lui Luca Jaquez.

În primul moment, credeţi-mă, am crezut că a murit Louis… Doamne-fereşte! Eu din unghiul în care eram am văzut că a primit o talpă cu crampoane direct în gât. Şi am crezut că s-a dus… apoi am văzut că mişcă şi că arbitrul scoate cartonaşul galben.

În secunda aia m-am gândit la jucător, dar şi la un episod de la meciul tur din Elveţia, când am primit golul de 2-2, după un ofsaid de trei metri şi fault. Pentru că noi eram calificaţi de mult (n.r. cu acea victorie)”, a declarat Daniel Pancu la conferinţa de presă.

Anterior, Daniel Pancu îşi explicase ieşirea prin faptul că a crezut că Luca Jaquez, jucătorul care a intrat brutal la Louis Munteanu, nu va fi eliminat. Jaquez a văzut, în cele din urmă, cartonaşul roşu. Imediat după intrare, Daniel Pancu a intrat pe teren şi a fost eliminat de central. Venit de pe bancă, Vladislav Blănuţă a văzut şi el cartonaşul roşu, după scandalul uriaş.

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:55

Gigi Becali, anunţ surprinzător! Partida importantă la care FCSB va menaja jucători: „Am început să înţeleg fanatismul fanilor”

22:48

Mihai Stoica a comentat declaraţiile lui Daniel Pancu, ce şi-a explicat gestul prin faptul că a crezut că a murit Louis Munteanu!

22:46

Serena Williams, pe patul de spital! Problemele de sănătate care au obligat-o pe fosta tenismenă să se opereze

22:23

Cazul lui Gigi Becali de la Comisia de Disciplină a fost amânat! Discuţia importantă care are loc înainte de decizie

21:48

Zeljko Kopic a făcut anunţul despre lotul pentru derby-ul Dinamo-FCSB: „Sunt vești importante și bune pentru toți”

21:47

„Mai lăsaţi-mă şi cu elveţienii ăştia” Daniel Niculae a răbufnit după calificarea naţionalei U21 la EURO 2025!

1 VideoUrnele actualizate pentru preliminariile World Cup 2026, după Lituania – România 1-2. Ce îi aşteaptă pe tricolori 2 EXCLUSIVNicolae Stanciu e cu gândul la World Cup 2026, după Lituania – România 1-2: „Vom da totul pentru a ataca Mondialul” 3 „Ei ţin naţionala în spate!” Gigi Becali a ridicat în slăvi patru jucători de la naţionala României. Ce a spus despre Lucescu 4 EXCLUSIV„Atunci s-a produs declicul!” Gică Popescu știe când a „renăscut” echipa națională! Mesaj ferm după al patrulea succes la rând 5 VideoBernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu s-au calificat în turul 2 la dublu mixt, la Campionatul European Individual, în AntenaPLAY 6 VIDEOLionel Messi, evoluţie monumentală, în Argentina – Bolivia 6-0. Hattrick şi două assist-uri: „Vreau doar să mă simt bine”
Citește și