Închide meniul

„Mai are de învățat!” Basarab Panduru știe care este „problema” lui Denis Drăguș! Sfat important pentru atacantul naționalei

Alex Ioniță Publicat: 17 octombrie 2024, 10:21

Reclamă
„Mai are de învățat! Basarab Panduru știe care este „problema lui Denis Drăguș! Sfat important pentru atacantul naționalei

Basarab Panduru știe care este "problema" lui Denis Drăguș!

Colaj cu Basarab Panduru și Denis Drăguș / Captură Orangesport și Profimedia

Basarab Panduru știe care este „problema” lui Denis Drăguș! Fostul internațional a venit cu un sfat important pentru atacantul de la Trabzonspor, care a fost convocat pentru acțiunea României din luna octombrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Drăguș a marcat golul victoriei în cadrul partidei cu Lituania, de la Kaunas, ultima din luna octombrie pentru echipa națională a României. Partida din UEFA Nations League s-a văzut în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Basarab Panduru știe care este „problema” lui Denis Drăguș!

Basarab Panduru este de părere că Denis Drăguș mai are de lucrat la poziționarea în teren, din timpul partidelor. Fostul internațional și-a argumentat opinia și a spus că atacantul se află, uneori, în poziții greșite.

De asemenea, Panduru a tras un semnal de alarmă pentru Drăguș și a transmis că Mircea Lucescu i-ar putea convoca, în viitor, pe Louis Munteanu sau pe Daniel Bîrligea, la echipa națională.

„Lui Lucescu i-a plăcut de Drăguş pentru că l-a ţinut în teren şi de aici poate şi norocul lui că în 65 este în teren şi marchează. Drăguş mai are încă de învăţat, din poziţia lui de vârf îl vezi în situaţii în care nu ar trebui sa ajungă. Era prin dreapta să recupereze o minge, apoi în steag, ce cauţi acolo? Eu cred că pierzi mult din putere când te duci în zone care nu sunt ale tale!

Reclamă
Reclamă

Şi trebuie urmărit pentru ca s-ar putea în Turcia să nu mai joace vârf de atac, să joace în stânga. Aici la naţională pentru Lucescu e numărul 1, dar să vedem ce se întâmplă cu ceilalţi doi. Vine Louis Munteanu din urmă, care a arătat că merită la prima naţională, de Bîrligea s-a tot vorbit”, a declarat Basarab Panduru la primasport.ro.

Cui i-a dedicat Denis Drăguș golul marcat în Lituania – România 1-2

După meci, Denis Drăguș i-a dedicat golul fetiței sale, Derya, care a împlinit un an. Atacantul echipei naționale a spus că se bucură pentru că a reușit să marcheze, la două zile după ziua de naștere a acesteia.

De asemenea, Drăguș a vorbit și despre obiectivul echipei naționale. Atacantul a dezvăluit că tricolorii și-au propus să câștige toate meciurile din Nations League.

Reclamă

„(n.r. Felicitări pentru gol! Cum te simți?) Mă bucur că am reușit să câștigăm, cu obiectivul ăsta am plecat, din debutul competiției, să facem maximum de puncte. Mă bucur și pentru că a fost fetiței mele, acum 2 zile, aș vrea să îi dedic golul, atât ei cât și fetiței mai mari.

Suntem pe un drum bun, eu zic că e important să câștigăm fiecare meci, indiferent de adversar și de condițiile de joc. E important să câștigăm. E un grup bun.

Știam că poate să se lanseze așa (n.r. Radu Drăgușin), normal că nu poate să facă asta mereu, dar ne bucurăm că a reușit de data asta. Am făcut un contra-atac ca la carte și am reușit să înscriem.

(n.r. Singurele goluri le-am luat de la Lituania) Și suprafața de joc a avut un cuvânt de spus. Trebuie să încercăm să nu mai primim gol, dar nu cred că e un motiv de îngrijorare. Trebuie să analizăm. Încercăm să fim mai buni de la acțiune la acțiune”, a spus Denis Drăguș, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:15

VideoCătălin Cîrjan, ajutat de tehnologie să se pregătească pentru Dinamo – FCSB. Cum se motivează înainte de derby: „Mă bagă în ritm”

21:13

Dan Şucu a vorbit despre retragerea de la Rapid. Momentul în care va renunţa la acţiuni: „Exemplul personal e important!”

20:35

Lukas Zima a semnat cu FCSB! Câţi bani a plătit Gigi Becali pentru transferul portarului de la Petrolul

20:12

Max Verstappen, verdict categoric despre situaţia piloţilor de la McLaren: „Eu nu acceptam asta”

19:52

Lonzo Ball a revenit pe teren după aproape trei ani! Starul din NBA s-a recuperat după o accidentare horror

19:12

VIDEOBernadette Szocs s-a calificat în turul 2 la Campionatul European Individual, live în AntenaPLAY. Programul zilei

1 Cine are mai multe șanse: Max sau Lando? Analiza lui Adrian Georgescu 2 Gigi Becali a anunţat că FCSB a realizat primul transfer al iernii: „Mihai Stoica mi-a spus că s-a rezolvat” 3 „Ei ţin naţionala în spate!” Gigi Becali a ridicat în slăvi patru jucători de la naţionala României. Ce a spus despre Lucescu 4 VideoUrnele actualizate pentru preliminariile World Cup 2026, după Lituania – România 1-2. Ce îi aşteaptă pe tricolori 5 EXCLUSIV„Atunci s-a produs declicul!” Gică Popescu știe când a „renăscut” echipa națională! Mesaj ferm după al patrulea succes la rând 6 Mihai Stoica, șocat după ce Alexandru Mitriță a fost „uitat” pe bancă de Mircea Lucescu: „Nu acceptă chestia asta!”
Citește și