Închide meniul

„Nu a ajutat!” Un jucător al echipei naționale a fost criticat de Marius Lăcătuș. „Fiara”, verdict dur pentru tricolor

Alex Ioniță Publicat: 17 octombrie 2024, 12:50

Reclamă
„Nu a ajutat! Un jucător al echipei naționale a fost criticat de Marius Lăcătuș. „Fiara, verdict dur pentru tricolor

Un jucător al echipei naționale a fost criticat de Marius Lăcătuș

Marius Lăcătuş, în timpul unui meci/ Profimedia Images

Un jucător al echipei naționale a fost criticat de Marius Lăcătuș. Este vorba despre Deian Sorescu, care a fost titularizat de Mircea Lucescu pentru partida cu Lituania, încheiată cu scorul de 2-1, dată fiind suspendarea lui Nicușor Bancu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul dintre Lituania și România a fost ultimul din acțiunea lunii octombrie, pentru tricolorii lui Mircea Lucescu. Duelul de la Kaunas a fost în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Un jucător al echipei naționale a fost criticat de Marius Lăcătuș

Marius Lăcătuș este de părere că Deian Sorescu a avut o prestație modestă în partida cu Lituania. „Fiara” a transmis că, în opinia sa, soluția găsita de Mircea Lucescu, pentru înlocuirea lui Nicușor Bancu, nu a fost una bună.

”(n.r. a fost bună soluția cu Deian Sorescu ca fundaș stânga?) Nu, Sorescu nu a fost nici în apărare foarte ferm, dar nici în atac nu a ajutat. Mai mult nu decât da (n.r. dacă a fost o soluție bună)”, a spus Lăcătuș, la digisport.ro.

Deian Sorescu a fost integralist în partida cu Lituania. Jucătorul echipei naționale a primit nota de 7,1 din partea celor de la flashscore.ro, după prestația din partida de la Kaunas.

Reclamă
Reclamă

Când își va afla România adversarii din preliminariile pentru World Cup 2026

Iată când va avea loc tragerea la sorți a preliminariilor Campionatului Mondial 2026. Uniunea Europeană de Fotbal (UEFA) va efectua pe 13 decembrie, la Zurich, tragerea la sorţi a grupelor preliminare pentru Cupa Mondială din 2026, prima ediţie cu 48 de selecţionate, dintre care 16 europene, scrie EFE.

Faza de calificare din Europa va debuta în martie 2025 şi se va finaliza în martie 2026, în urma căreia 12 echipe vor obţine calificarea directă, iar alte patru, în urma unor baraje, a confirmat UEFA. World Cup 2026 și World Cup 2030 vor fi transmise, în exclusivitate, de Antena 1.

Echipele europene vor fi repartizate prin tragere la sorţi în 12 grupe de câte patru şi cinci echipe, care vor juca meciuri tur-retur. Grupele de cinci echipe programează meciurile începând din martie 2025, iar de patru echipe din septembrie 2025, iar toate meciurile se vor încheia până în noiembrie 2025, notează agerpres.ro.

Reclamă

Cele 12 câştigătoare ale grupelor obţin biletele la turneul final din SUA, Canada şi Mexic, în timp ce echipele de pe locul secund vor disputa un play-off alături de cele mai bine clasate patru echipe din Liga Naţiunilor 2024/2025 şi care nu ocupă unul din primele două locuri în grupă.

Aceste 16 echipe vor participa la o tragere la sorţi pentru a forma patru tururi de calificare cu câte 4 echipe fiecare, care includ meciuri semifinale şi finale în fereastra internaţională a lunii martie 2026, între 26 şi 31 ale lunii respective. Câştigătoarele celor patru finale obţin ultimele bilete la CM 2026.

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:15

VideoCătălin Cîrjan, ajutat de tehnologie să se pregătească pentru Dinamo – FCSB. Cum se motivează înainte de derby: „Mă bagă în ritm”

21:13

Dan Şucu a vorbit despre retragerea de la Rapid. Momentul în care va renunţa la acţiuni: „Exemplul personal e important!”

20:35

Lukas Zima a semnat cu FCSB! Câţi bani a plătit Gigi Becali pentru transferul portarului de la Petrolul

20:12

Max Verstappen, verdict categoric despre situaţia piloţilor de la McLaren: „Eu nu acceptam asta”

19:52

Lonzo Ball a revenit pe teren după aproape trei ani! Starul din NBA s-a recuperat după o accidentare horror

19:12

VIDEOBernadette Szocs s-a calificat în turul 2 la Campionatul European Individual, live în AntenaPLAY. Programul zilei

1 Cine are mai multe șanse: Max sau Lando? Analiza lui Adrian Georgescu 2 Gigi Becali a anunţat că FCSB a realizat primul transfer al iernii: „Mihai Stoica mi-a spus că s-a rezolvat” 3 „Ei ţin naţionala în spate!” Gigi Becali a ridicat în slăvi patru jucători de la naţionala României. Ce a spus despre Lucescu 4 VideoUrnele actualizate pentru preliminariile World Cup 2026, după Lituania – România 1-2. Ce îi aşteaptă pe tricolori 5 EXCLUSIV„Atunci s-a produs declicul!” Gică Popescu știe când a „renăscut” echipa națională! Mesaj ferm după al patrulea succes la rând 6 Mihai Stoica, șocat după ce Alexandru Mitriță a fost „uitat” pe bancă de Mircea Lucescu: „Nu acceptă chestia asta!”
Citește și