Închide meniul

Ce s-a ales, de fapt, de Sergiu „călăreţul”, bărbatul care a fost ajutat cu o casă de Cătălin Moroşanu

Publicat: 17 octombrie 2024, 14:57

Reclamă
Ce s-a ales, de fapt, de Sergiu „călăreţul, bărbatul care a fost ajutat cu o casă de Cătălin Moroşanu

Ce a ajuns să facă pentru bani ”Călărețul” Sergiu, tânărul ajutat cu bani și o casă de Moroșanu

Sergiu, bărbatul poreclit „călăreţul” după ce a ajuns pe cal la maternitate, după ce soţia sa a născut, a ajuns cu dosar penal, după ce a vândut casa primită după donaţiile românilor, venite după demersul lui Cătălin Moroşanu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acesta a pornit o campanie de strângere de fonduri la finalul căreia a adunat suma de 43.000 de euro. Moroşanu i-a luat o casă nouă, iar Sergiu şi familia sa a scăpat de mahalaua în care trăise până atunci.

Ce s-a ales, de fapt, de Sergiu „călăreţul”, bărbatul care a fost ajutat cu o casă de Cătălin Moroşanu

Totul s-a năruit la scurt timp, după ce Sergiu Ciobotaru a decis să vândă casa nouă şi să se mute înapoi în mahala, cumpărându-şi şi o maşină. Mai mult acesta a refuzat să se angajeze şi a cheltuit şi toţi banii rămaşi. El a şi condus fără carnet, având dosar penal.

„Am pus cu toții bani să adunăm suma. I-am găsit o casă pe care cei care au vândut-o au lăsat-o la un preț mai mic știind cazul, au lăsat-o inclusiv cu electrocasnice în casă, avea și o grădină în spate. Era totul la cheie. I s-a oferit casa băiatului, nu avea dreptul să o vândă în următorii cinci ani tocmai în ideea în care deja era o presiune foarte mare pe acel băiat din partea rudelor, pentru că ei stăteau efectiv într-o zonă în care nu existau case.

Dormeau în niște case de carton, undeva pe un deal, numai locuințe improvizate. Deja era o presiune din partea celor cu care stătea acolo, a rudelor, care au văzut că toată lumea îi oferă lui Sergiu și ei nu primesc.

Reclamă
Reclamă

S-a făcut casa, Cătălin a plecat la un show de televiziune și, când s-a întors, Sergiu plecase din acea casă, își cumpărase o mașină din banii rămași. Neavând carnet, l-a prins poliția, i-a făcut dosar penal, iar el i-a oferit casa unor oameni, nu a vândut-o, le-a oferit casa pe următorii cinci ani, cu contract de vânzare-cumpărare din momentul în care expiră clauza de cinci ani. Cred că este o învățătură de minte să lași lucrurile să se desfășoară natural”, a spus Alin Huiu, citat de sport.ro.

Reclamă
Recomandări

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:12

VIDEOBernadette Szocs s-a calificat în turul 2 la Campionatul European Individual, live în AntenaPLAY. Programul zilei

19:09

Primul jucător de care s-a interesat Mircea Lucescu, după ce România U21 s-a calificat la EURO 2025! Daniel Pancu a făcut anunţul

18:31

„Tricolorii” s-au dezlănţuit, după calificarea la EURO 2025! Costin Amzăr şi Rareş Ilie, show pe manele! Imagini virale

18:08

VideoBernadette Szocs, spectacol total în primul meci la Campionatul European Individual! Puncte de pus în ramă reuşite de româncă

18:05

Helmut Duckadam a reacţionat, după atacul lui Ciprian Tătăruşanu: „Tot ce a zis e adevărat! Critici acide!”

18:00

Scandal din cauza premierilor de după Jocurile Olimpice 2024: „De ce?”. Eduard Novak acuză, Elisabeta Lipă se apără

1 Cine are mai multe șanse: Max sau Lando? Analiza lui Adrian Georgescu 2 Gigi Becali a anunţat că FCSB a realizat primul transfer al iernii: „Mihai Stoica mi-a spus că s-a rezolvat” 3 „Ei ţin naţionala în spate!” Gigi Becali a ridicat în slăvi patru jucători de la naţionala României. Ce a spus despre Lucescu 4 VideoUrnele actualizate pentru preliminariile World Cup 2026, după Lituania – România 1-2. Ce îi aşteaptă pe tricolori 5 Mihai Stoica, șocat după ce Alexandru Mitriță a fost „uitat” pe bancă de Mircea Lucescu: „Nu acceptă chestia asta!” 6 EXCLUSIV„Atunci s-a produs declicul!” Gică Popescu știe când a „renăscut” echipa națională! Mesaj ferm după al patrulea succes la rând
Citește și