Închide meniul

Lonzo Ball a revenit pe teren după aproape trei ani! Starul din NBA s-a recuperat după o accidentare horror

Alex Masgras Publicat: 17 octombrie 2024, 19:52

Reclamă
Lonzo Ball a revenit pe teren după aproape trei ani! Starul din NBA s-a recuperat după o accidentare horror

Lonzo Ball a revenit pe teren după aproape trei ani! Starul din NBA s-a recuperat după o accidentare horror

Lonzo Ball, în timpul meciului Chicago Bulls - Minnesota Timberwolves / Profimedia

Lonzo Ball a revenit pe teren după aproape trei ani. Point guard-ul celor de la Chicago Bulls a suferit o ruptură de menisc în ianuarie 2022. Problema care ar fi trebuit să îl ţină în afara parchetului aproximativ două luni s-a transformat într-un adevărat coşmar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Starul care va împlini în curând 27 de ani a suferit trei intervenţii chirurgicale şi a fost nevoit să apeleze şi la un transplant de cartilaj.

Lonzo Ball a revenit pe teren după aproape trei ani! Starul din NBA s-a recuperat după o accidentare horror

Prima intervenţie chirurgicală nu a îmbunătăţit starea lui Ball, iar baschetbalistul a fost nevoit să apeleze la o nouă operaţie, chiar înaintea sezonului 2022/23. Nici a doua intervenţie nu a avut succes, iar Ball a fost nveoit să apeleze la a treia intervenţie chirurhicală în martie 2023, alături de un transplant de cartilaj.

Pe 16 octombrie 2024, la 1006 zile de la accidentarea la genunchi, Lonzo Ball a reuşit imposibilul. A revenit pe parchet în meciul Chicago Bulls – Minnesota Timberwolves, câştigat de Bulls cu 125-123.

Reclamă
Reclamă

În 15 minute, Ball a reuşit să înscrie 10 puncte. În momentul în care antrenorul Billy Donovan a decis să îl introducă pe teren, starul celor de la Bulls a avut parte de un standing ovation din partea spectatorilor prezenţi în arena celor de la Chicago, United Center.

„M-am simţit mult mai bine jucând decât stând pe margine şi privind. Nici nu pot să exprim în cuvinte cât de bine m-am simţit. A fost, cu siguranţă, un moment pe care nu îl voi uita niciodată.

Mi-au spus că mă voi recupera în 18 luni după prima operaţie şi prima oară mi s-a părut o nebunie, dar am ajuns aici. Totul e în trecut acum”, a declarat Lonzo Ball, la finalul partidei, citat de marca.com.

Reclamă

Moment istorică în NBA – LeBron James şi fiul său au jucat împreună pentru Los Angeles Lakers

Moment istoric în NBA, după ce LeBron James şi fiul său, Bronny, au jucat împreună în meciul de pre-sezon al echipei Los Angeles Lakers cu Phoenix Suns (114-118), în Palm Desert, California, relatează Reuters.

Ei sunt primul cuplu tată-fiu care joacă în acelaşi timp şi în aceeaşi echipă în istoria NBA.

Bronny James, care a împlinit 20 de ani duminică, a intrat în meci în sfertul al doilea, în timp ce tatăl său, care va împlini 40 de ani în decembrie şi se pregăteşte pentru al 22-lea sezon, era deja pe teren.

Bronny James a fost recrutat în runda a doua (a 55-a în total) a draftului din acest an de către Lakers, după un sezon petrecut la Southern California, scrie news.ro.

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:52

Cu câţi bani l-a convins Gigi Becali pe Lukas Zima să semneze cu FCSB! Detalii din contractul primului transfer al iernii

23:21

PSG – Dinamo 35-32! Campioana României, aproape de o victorie uriaşă la Paris! Final de meci dramatic pentru „dulăi”

22:30

VIDEOBernadette Szocs s-a calificat în turul 2 la Campionatul European Individual, live în AntenaPLAY. Programul zilei

22:21

Dan Şucu, în „război” total cu Dinu Gheorghe: „Ai distrus Rapidul!” / „Rămâi la scaune şi canapele”. Schimb de replici uluitor

21:58

Bernadette Szocs, 2 meciuri într-o zi la Campionatul European Individual, LIVE în AntenaPLAY! Programul complet al românilor

21:15

VideoCătălin Cîrjan, ajutat de tehnologie să se pregătească pentru Dinamo – FCSB. Cum se motivează înainte de derby: „Mă bagă în ritm”

1 FotoDin ce face bani Ioana Ţiriac, fiica miliardarului român! Anunțul făcut chiar de mama ei 2 EXCLUSIVPrimele tensiuni din vestiarul României după deciziile luate de Mircea Lucescu 3 Simona Halep este a cincea favorită a specialiştilor la câştigarea Roland Garros 2025, chiar dacă e pe locul 876 WTA. Ce cotă are 4 Ce s-a ales, de fapt, de Sergiu „călăreţul”, bărbatul care a fost ajutat cu o casă de Cătălin Moroşanu 5 Max Verstappen riscă să primească o nouă penalizare pe grilă. Unde va lua Red Bull decizia 6 Andrei Raţiu poate egala recordul lui Radu Drăguşin! Fundaşul român e aproape de transferul carierei
Citește și