Închide meniul

Cele două echipe care se luptă pentru transferul lui Andrei Raţiu! Cum l-au numit spaniolii pe fundaşul român

Viviana Moraru Publicat: 18 octombrie 2024, 9:30

Reclamă
Cele două echipe care se luptă pentru transferul lui Andrei Raţiu! Cum l-au numit spaniolii pe fundaşul român

Cele două echipe care se luptă pentru transferul lui Andrei Raţiu

Andrei Raţiu, în timpul unui meci la Rayo Vallecano/ Profimedia

Spaniolii au dezvăluit care sunt cele două echipe care se luptă pentru transferul lui Andrei Raţiu. Aceştia l-au descris pe fundaşul român ca fiind „revelaţia” din acest sezon de La Liga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Raţiu a impresionat în această stagiune şi este la mare căutare. Fundaşul este cotat la patru milioane de euro şi mai are contract cu Rayo Vallecano până în vara lui 2028.

Cele două echipe care se luptă pentru transferul lui Andrei Raţiu

Conform fichajes.net, Atletico Madrid şi Villarreal sunt în luptă petru a obţine semnătura lui Andrei Raţiu. Ambele cluburi îl au pe lista de transferuri pe internaţionalul român în vârstă de 26 de ani.

Diego Simeone l-a pus pe lista de transferuri pe Andrei Raţiu, dorind să-i creeze competiţie lui Nahuel Molina, fundaşul dreapta de meserie din lotul lui Atletico Madrid. Tehnicianul madrilenilor apreciază calităţile ofensive ale internaţionalului român, şi-l consideră o „opţiune ideală” pentru echipa sa, notează sursa citată mai sus.

Totodată, Villarreal l-a mai avut în „curte” pe Andrei Raţiu, dat fiind faptul că fundaşul român este crescut în academia „Submarinului galben”. Echipa antrenată de Marcelino deţine şi 50% din drepturile federative ale lui Raţiu, astfel că poate avea un avantaj în lupta pentru semnătura sa.

Reclamă
Reclamă

Spaniolii au avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Andrei Raţiu, numindu-l pe acesta „revelaţia” sezonului de La Liga. Ibericii sunt convinşi că românul o va părăsi curând pe Rayo Vallecano şi va evolua la una dintre echipele importante din Spania.

„Raţiu, una dintre revelaţiile din La Liga. Capacitatea sa de a juca în atac şi defensiva sa solidă îl transformă într-o opţiune pentru ambele echipe. Pe măsură ce sezonul avansează, bătălia dintre Atletico Madrid şi Villarreal, pentru semnăturaa lui Andrei Raţiu, promite să se intensifice, în timp ce jucătorul continuă să-şi arate calitatea în fiecare meci. Fără îndoială, viitorul său pare departe de Rayo şi mai aproape de unul dintre giganţii din La Liga”, au notat spaniolii despre Andrei Raţiu, conform sursei citate anterior.

Andrei Raţiu poate egala recordul lui Radu Drăguşin

Marca a anunţat că Rayo Vallecano cere nu mai puţin de 25 de milioane de euro în schimbul lui Andrei Raţiu, atât cât este clauza din contractul său, asta şi prin prisma faptului că Villarreal deţine 50% din drepturile asupra jucătorului.

Reclamă

Spaniolii menţionează că Atletico Madrid este în pole-position în privinţa obţinerii semnăturii lui Andrei Raţiu, Diego Simeone fiind în căutarea unui fundaş dreapta.

Aceeaşi sursă menţionată mai sus aminteşte de faptul că Rayo Vallecano a refuzat o ofertă de nu mai puţin de zece milioane de euro în schimbul lui Raţiu, după EURO 2024. În vară s-a zvonit că fundaşul naţionalei ar fi fost urmărit de Brighton şi Atalanta.

Dacă se va realiza transferul lui Andrei Raţiu, şi Atletico Madrid va plăti suma de 25 de milioane de euro, atunci fundaşul naţionalei va egala recordul deţinut de Radu Drăguşin, cel care în prezent este cel mai scump jucător român transferat în istorie. Tottenham a plătit aceeaşi sumă în schimbul „Dragonului”, în iarnă, iar alte cinci milioane vor fi virate către Genoa sub formă de bonusuri.

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:57

Dan Petrescu a primit o ofertă uriaşă pentru a pleca de la CFR Cluj. Răspunsul dat pe loc: „Eu mi-am dorit tot timpul asta!”

16:46

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 octombrie

16:36

„Cărţile sunt făcute pentru un transfer!” Anunţ despre un titular de la FCSB: „Sută la sută o să plece!”

16:25

VIDEOBernadette Szocs – Annett Kaufmann (19:00), la Campionatul European Individual, LIVE în AntenaPLAY! Programul românilor

15:33

Interes uriaş pentru România – Kosovo (Antena 1 şi AntenaPLAY, 15 noiembrie)! Câte bilete s-au vândut în 2 ore

15:02

VIDEOArtemi Panarin, show total în Detroit Red Wings – New York Rangers 2-5! Rusul a marcat al 8-lea hat-trick al carierei

1 Programul complet al Marelui Premiu al Statelor Unite! Sesiunea de antrenamente, azi, de la 20:30, în AntenaPLAY 2 EXCLUSIVPrimele tensiuni din vestiarul României după deciziile luate de Mircea Lucescu 3 Max Verstappen riscă să primească o nouă penalizare pe grilă. Unde va lua Red Bull decizia 4 FotoDin ce face bani Ioana Ţiriac, fiica miliardarului român! Anunțul făcut chiar de mama ei 5 Simona Halep este a cincea favorită a specialiştilor la câştigarea Roland Garros 2025, chiar dacă e pe locul 876 WTA. Ce cotă are 6 Ce s-a ales, de fapt, de Sergiu „călăreţul”, bărbatul care a fost ajutat cu o casă de Cătălin Moroşanu
Citește și