Închide meniul

Andrei Raţiu poate egala recordul lui Radu Drăguşin! Fundaşul român e aproape de transferul carierei

Viviana Moraru Publicat: 17 octombrie 2024, 13:08

Reclamă
Andrei Raţiu poate egala recordul lui Radu Drăguşin! Fundaşul român e aproape de transferul carierei

Andrei Raţiu poate egala recordul lui Radu Drăguşin

Andrei Raţiu, în timpul unui meci al naţionalei/ Profimedia

Andrei Raţiu poate egala recordul lui Radu Drăguşin. Fundaşul naţionalei României e la un pas de transferul carierei, iar Rayo Vallecano i-a stabilit o clauză uriaşă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Raţiu este dorit de către Atletico Madrid, formaţie împotriva căreia a marcat un gol în acest sezon. Fundaşul naţionalei este urmărit de către Diego Simeone, după evoluţiile extrem de solide din această stagiune.

Andrei Raţiu poate egala recordul lui Radu Drăguşin

Marca a anunţat că Rayo Vallecano cere nu mai puţin de 25 de milioane de euro în schimbul lui Andrei Raţiu, atât cât este clauza din contractul său, asta şi prin prisma faptului că Villarreal deţine 50% din drepturile asupra jucătorului.

Spaniolii menţionează că Atletico Madrid este în pole-position în privinţa obţinerii semnăturii lui Andrei Raţiu, Diego Simeone fiind în căutarea unui fundaş dreapta.

Aceeaşi sursă menţionată mai sus aminteşte de faptul că Rayo Vallecano a refuzat o ofertă de nu mai puţin de zece milioane de euro în schimbul lui Raţiu, după EURO 2024. În vară s-a zvonit că fundaşul naţionalei ar fi fost urmărit de Brighton şi Atalanta.

Reclamă
Reclamă

„Cei de la Rayo au respins deja propunerile pentru aripa lor în vară. La acel moment, transferul s-ar fi ridicat la aproximativ 10 milioane de euro. Acum, situația din La Liga a întărit poziția lui Rayo, determinat să parieze pe Andrei.

Românul are un contract până în 2028 și o clauză de reziliere de 25 de milioane de euro. Rațiu este «carne» pentru un transfer de răsunet, tocmai acum, când piața promite acțiune din cauza accidentării lui Dani Carvajal și a efectului de domino pe care l-ar putea declanșa Real Madrid„, au notat spaniolii de la marca.com.

Dacă se va realiza transferul lui Andrei Raţiu, şi Atletico Madrid va plăti suma de 25 de milioane de euro, atunci fundaşul naţionalei va egala recordul deţinut de Radu Drăguşin, cel care în prezent este cel mai scump jucător român transferat în istorie. Tottenham a plătit aceeaşi sumă în schimbul „Dragonului”, în iarnă, iar alte cinci milioane vor fi virate către Genoa sub formă de bonusuri.

Reclamă

Andrei Raţiu, declaraţii după ultimul meci al României

Andrei Raţiu a oferit declaraţii, după penalty-ul controversat comis în duelul dintre Lituania și România, încheiat cu scorul de 1-2. Fundașul naționalei a transmis că era convins de faptul că arbitru nu va dicta lovitură de pedeapsă pentru lituanieni.

Totuși, Rațiu s-a declarat bucuros de faptul că România a reușit să întoarcă scorul și să obțină cele trei puncte din deplasarea din Lituania.

„Nu am intrat în meci cum trebuia să intrăm, din prima mai tare, cu intensitate. Nu am intrat prea bine, nici arbitrul, nici gazonul nu ne-au ajutat, dar mă bucur că ne-am repus și am luat victoria.

Un teren foarte prost, se rupea foarte mult, trebuia mereu să fim atenți să nu alunecăm, să nu sară mingea, a fost greu.

În primul rând, greșesc eu că vreau să anticipez și las mingea să treacă. După, m-am dus să dublez. Da, cred că îmi dă în mână, dar îmi dă puțin în cot, eram 100% că nu-l dă, l-a chemat și de la VAR. Cred că voia să-l dea până la urmă. Suntem buni pe partea ofensivă, pe contre, cu oricine, nu doar Drăgușin”, a declarat Andrei Rațiu.

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:12

VIDEOBernadette Szocs s-a calificat în turul 2 la Campionatul European Individual, live în AntenaPLAY. Programul zilei

19:09

Primul jucător de care s-a interesat Mircea Lucescu, după ce România U21 s-a calificat la EURO 2025! Daniel Pancu a făcut anunţul

18:31

„Tricolorii” s-au dezlănţuit, după calificarea la EURO 2025! Costin Amzăr şi Rareş Ilie, show pe manele! Imagini virale

18:08

VideoBernadette Szocs, spectacol total în primul meci la Campionatul European Individual! Puncte de pus în ramă reuşite de româncă

18:05

Helmut Duckadam a reacţionat, după atacul lui Ciprian Tătăruşanu: „Tot ce a zis e adevărat! Critici acide!”

18:00

Scandal din cauza premierilor de după Jocurile Olimpice 2024: „De ce?”. Eduard Novak acuză, Elisabeta Lipă se apără

1 Cine are mai multe șanse: Max sau Lando? Analiza lui Adrian Georgescu 2 Gigi Becali a anunţat că FCSB a realizat primul transfer al iernii: „Mihai Stoica mi-a spus că s-a rezolvat” 3 „Ei ţin naţionala în spate!” Gigi Becali a ridicat în slăvi patru jucători de la naţionala României. Ce a spus despre Lucescu 4 VideoUrnele actualizate pentru preliminariile World Cup 2026, după Lituania – România 1-2. Ce îi aşteaptă pe tricolori 5 Mihai Stoica, șocat după ce Alexandru Mitriță a fost „uitat” pe bancă de Mircea Lucescu: „Nu acceptă chestia asta!” 6 EXCLUSIV„Atunci s-a produs declicul!” Gică Popescu știe când a „renăscut” echipa națională! Mesaj ferm după al patrulea succes la rând
Citește și