Închide meniul
VIDEO

Artemi Panarin, show total în Detroit Red Wings – New York Rangers 2-5! Rusul a marcat al 8-lea hat-trick al carierei

Alex Masgras Publicat: 18 octombrie 2024, 15:02

Reclamă
Artemi Panarin, show total în Detroit Red Wings – New York Rangers 2-5! Rusul a marcat al 8-lea hat-trick al carierei

Artemi Panarin, show total în Detroit Red Wings - New York Rangers 2-5! Rusul a marcat al 8-lea hat-trick al carierei

Artemi Panarin, alături de Alexis Lafreniere, după ce a marcat în meciul cu Detroit Red Wings / Profimedia

Artemi Panarin a făcut show total în Detroit Red Wings – New York Rangers 2-5. Rusul a reuşit un hat-trick şi a contribuit la patru dintre cele cinci goluri marcate de echipa sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

New York Rangers are trei victorii în primele patru meciuri ale sezonului, dar şi un punct obţinut în înfrângerea de pe teren propriu cu Utah Hockey Club, în overtime.

Artemi Panarin, show total în Detroit Red Wings – New York Rangers 2-5! Rusul a marcat al 8-lea hat-trick al carierei

Rusul a fost unicul marcator al primei reprize, cu două goluri. Echipa din Detroit a replicat prin Moritz Seider, după 87 de secunde din repriza secundă. Vincent Trocheck a refăcut diferenţa de două goluri, iar Panarin şi-a trecut în cont assistul, după care a bifat şi al optulea hat-trick al carierei. Tot în repriza secundă, Mancini a marcat pentru Rangers şi a dus scorul a 5-1, aducând liniştea pentru echipa din New York, chiar dacă a mai încasat un gol în utlimele patru minute, atunci când Compher a marcat pentru Detroit.

Panarin a reuşit şi o performanţă unică în istoria celor de la New York Rangers. Este primul jucător al echipei care, în primele patru meciuri ale sezonului, reuşeşte să puncteze de mai multe ori în fiecare partidă. Ultimul jucător care a reuşit acest lucru este Connor McDavid, care a ajuns în 2021 la şase meciuri consecutive în debutul sezonului, în timp ce recordul este deţinut de marele Mario Lemieux, în 1992, cu 12 meciuri.

Reclamă
Reclamă

În acest moment, Artemi Panarin are 11 puncte (5 goluri şi 6 assistuir) în acest început de sezon în NHL şi dă semne că încearcă să depăşească cele 120 de puncte pe care le-a obţinut sezonul trecut. Rusul este la egalitate cu conaţionalul Evgeni Malkin de la Pittsburgh Penguins, care are însă 2 goluri şi 9 assisturi.

După patru meciuri, Rangers este a doua echipă din Divizia Metropolitană, cu 7 punct, în timp ce Red Wings este ultima echipă din Divizia Atlantic, cu doar 2 puncte obţinute în 4 meciuri. Ney York va trece graniţa în Canada pentru următorul meci, urmând să joace pe terenul celor de la Toronto Maple Leafs duminică noapte.

Reclamă

Rezultatele de joi din NHL

  • Florida Panthers – Vancouver Canucks 2-3 (după prelungiri)
  • Montreal Canadiens – Los Angeles Kings 1-4
  • Ottawa Senators – New Jersey Devils 1-3
  • Tampa Bay Lightning – Vegas Golden Knights 4-3
  • Washington Capitals – Dallas Stars 3-2
  • Columbus Blue Jackets – Buffalo Sabres 6-4
  • Detroit Red Wings – New York Rangers 2-5
  • Nashville Predators – Edmonton Oilers 2-4
  • St. Louis Blues – New York Islanders 1-0 (după prelungiri)
  • Chicago Blackhawks – San Jose Sharks 4-2
  • Seattle Kraken – Philadelphia Flyers 6-4
Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:10

LIVE VIDEOBernadette Szocs joacă acum la Campionatul European Individual, LIVE în AntenaPLAY! Programul românilor

18:24

Ronnie Gibbons l-a acuzat pe fostul patron de la Fulham şi Harrods, Mohamed Al Fayed, că a încercat să o sărute forţat, în 2000

18:23

Acord total între galeriile de la FCSB şi Rapid. Viorel Moldovan, anunţ triumfător: „Ne bucurăm!”

17:49

„Şanse spre 100% să ne calificăm la Mondial” Dan Petrescu ştie care este secretul succesului lui Mircea Lucescu: „Şi-a dat seama”

17:23

David Popovici şi-a decis viitorul şi a semnat un nou contract până în 2028: „Este adevărat!”

16:57

Dan Petrescu a primit o ofertă uriaşă pentru a pleca de la CFR Cluj. Răspunsul dat pe loc: „Eu mi-am dorit tot timpul asta!”

1 Programul complet al Marelui Premiu al Statelor Unite! Sesiunea de antrenamente, azi, de la 20:30, în AntenaPLAY 2 EXCLUSIVPrimele tensiuni din vestiarul României după deciziile luate de Mircea Lucescu 3 Max Verstappen riscă să primească o nouă penalizare pe grilă. Unde va lua Red Bull decizia 4 Simona Halep este a cincea favorită a specialiştilor la câştigarea Roland Garros 2025, chiar dacă e pe locul 876 WTA. Ce cotă are 5 FotoDin ce face bani Ioana Ţiriac, fiica miliardarului român! Anunțul făcut chiar de mama ei 6 Ce s-a ales, de fapt, de Sergiu „călăreţul”, bărbatul care a fost ajutat cu o casă de Cătălin Moroşanu
Citește și