Închide meniul

„Cărţile sunt făcute pentru un transfer!” Anunţ despre un titular de la FCSB: „Sută la sută o să plece!”

Publicat: 18 octombrie 2024, 16:36

Reclamă
„Cărţile sunt făcute pentru un transfer! Anunţ despre un titular de la FCSB: „Sută la sută o să plece!

Fotbaliștii steliști Vlad Iulian Chiricheș, Andrei Daniel Vlad, Joyskim Aurelien Dawa Tchakonte, Malcolm Edjouma, George Daniel Bîrligea, Florin Lucian Tănase, Iliuță Daniel Popa, Alexandru Mihail Baluță, Mihai Popescu, Mihai Daniel Lixandru, Ștefan Târnovanu, Adrian Gheorghe Șut, Marius Ștefănescu, Valentin Crețu, Risto Radunovic, Grigoraș Alexandru Pantea, Darius Dumitru Olaru si Octavian George Popescu salută galeria după meciul dintre FCSB si RFS, din cadrul UEFA Europa League, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti, joi 26 septembrie 2024.,Image: 912589983, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Florin Prunea a făcut un anunţ despre un titular de la FCSB. Fostul internaţional român e de părere că sunt şanse mari ca Ştefan Târnovanu să plece de la FCSB în perioada de mercato din iarnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prunea să bazează pe faptul că Gigi Becali l-a transferat pe Lukas Zima, unul dintre cei mai buni portari din Liga 1. Prunea spune că nici Zima nu va accepta postura de rezervă la campioană şi e de părere că sunt şanse mari ca Târnovanu să plece.

Anunţ despre un titular de la FCSB

”(n.r. crezi că o să plece Târnovanu?) 100%, altfel nu văd logica acestei mișcări. Nu-l văd pe Zima să stea pe bancă, sincer. Cum nu-l văd nici pe Târnovanu să stea pe bancă, este portarul echipei naționale, totuși. Eu cred că au cărțile făcute pentru un transfer la iarnă (n.r. al lui Târnovanu)”, a spus Florin Prunea la digisport.ro.

Cu câţi bani l-a convins Gigi Becali pe Lukas Zima să semneze cu FCSB

Se ştie cu câţi bani l-a convins Gigi Becali pe Lukas Zima să semneze cu FCSB. Patronul campioanei României a bătut palma cu portarul de 30 de ani al Petrolului şi a reuşit primul transfer al iernii. După mai multe runde de negocieri, Zima a acceptat oferta roş-albaştrilor. El se va alătura noii sale echipe în luna ianuarie. Vine să îi facă concurenţă lui Ştefan Târnovanu, titularul dintre buturile FCSB-ului. Andrei Vlad, cel poreclit „Messi al portarilor” de latifundiarul din Pipera, va pleca liber de contract.

Lukas Zima anunţase, în exclusivitate pentru AS.ro, că este dispus să vină la FCSB. „Eu sunt gata să lucrez şi cu Becali”, anunţase cehul cu două zile în urmă.

Reclamă
Reclamă

În cele din urmă, Zima a fost convins să semneze un contract valabil timp de trei ani. Potrivit prosport.ro, goalkeeperul cotat la 850.000 de euro va încasa, în primul sezon, un salariu lunar de 10.000 de euro. Acesta va creşte progresiv până la 12.000 de euro, în ultimul an de contract.

Lukas Zima are incluse şi anumite bonusuri de performanţă. Gigi Becali i-a fixat şi o clauză de reziliere importantă, pentru a nu îl pierde uşor în cazul în care portarul va confirma.

Reclamă
Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:00

LIVE VIDEOEliza Samara joacă acum la Campionatul European Individual, LIVE în AntenaPLAY! Rezultatele românilor

20:46

„Eşti precum vinul?” Constantin Budescu, răspuns genial după „dubla” reuşită la 35 de ani. „Budi” a dat recital la Buzău!

20:30

LIVE SCOREUniversitatea Cluj – Oţelul Galaţi 0-0. Duel de foc între liderul Ligii 1 şi singura echipă neînvinsă

20:21

Constantin Budescu, gol fabulos în Gloria Buzău – Hermannstadt. Un călcâi şi două „exterioare” înaintea execuţiei finale

20:10

Gheorghe Mustaţă anunţă un scenariu incredibil la Dinamo – FCSB: „Jumătate dintre bilete sunt luate de fanii noştri!”

20:00

LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Statelor Unite! Sesiunea de antrenamente e ACUM, în AntenaPLAY

1 EXCLUSIVPrimele tensiuni din vestiarul României după deciziile luate de Mircea Lucescu 2 Max Verstappen riscă să primească o nouă penalizare pe grilă. Unde va lua Red Bull decizia 3 Simona Halep este a cincea favorită a specialiştilor la câştigarea Roland Garros 2025, chiar dacă e pe locul 876 WTA. Ce cotă are 4 Ce s-a ales, de fapt, de Sergiu „călăreţul”, bărbatul care a fost ajutat cu o casă de Cătălin Moroşanu 5 FotoDin ce face bani Ioana Ţiriac, fiica miliardarului român! Anunțul făcut chiar de mama ei 6 VIDEOBernadette Szocs s-a calificat în turul 2 la Campionatul European Individual, live în AntenaPLAY. Programul zilei
Citește și