Închide meniul

Cerere uriașă de bilete pentru derby-ul Real Madrid-Barcelona! Madrilenii se înghesuie să-l vadă pe Mbappe

Alexandra Costea Publicat: 19 octombrie 2024, 9:51

Reclamă
Cerere uriașă de bilete pentru derby-ul Real Madrid-Barcelona! Madrilenii se înghesuie să-l vadă pe Mbappe

Cerere uriașă de bilete pentru derby-ul Real Madrid-Barcelona

Kylian Mbappe în partida dintre Real Madrid şi Villareal - Profimedia

Cerere uriașă de bilete pentru derby-ul Real Madrid-Barcelona! „El Calsico” a fost cu asalt de fanii madrileni. Venirea lui Kylian Mbappe la Real a creat o adevărată nebunie în jurul derby-ului cu marea rivală, Barcelona. Partida se va disputa săptămâna viitoare pe Santiago Bernabeu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sâmbătă, 26 octombrie, Real Madrid va fi gazda primului „El Calsico” al sezonului, în etapa cu numărul 11 din LaLiga. Madrilenii se vor confrunta cu catalanii începând cu ora 22:00, pe Santiago Bernabeu. Partida din LaLiga va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe AS.ro

Cerere uriașă de bilete pentru derby-ul Real Madrid-Barcelona! Madrilenii se înghesuie să-l vadă pe Mbappe

Cu mai bine de o săptămână înaintea marelui duel, fanii au luat cu asalt casele de bilete. Madrilenii se înghesuie să vadă primul meci live al lui Kylian Mbappe la Real. Cererea a fost uriașă, depășind de 13 ori capacitatea stadionului. Santiago Bernabeu poate găzdui până la 85.000 de suporteri.

Potrivit OneFootball, aproximativ 1,1 milioane de suporteri au stat la o coadă virtuală vineri după-amiază pentru a-și achiziționa bilete pentru a-și vedea favoritul. Kylian Mbappe a fost transferat în această vară la Real Madrid.

Bineînțeles, nu toți vor reuși să prindă un bilet la marele derby, întrucât arena are o capacitate de doar 85.000 de locuri. Cel mai ieftin bilet la El Clasico a fost 130 de euro, la peluze.Un tichet la tribuna VIP a ajuns să coste chiar și 850 de euro. Biletele pentru „El Calsico” au fost puse în vânzare vineri seara, în primă fază doar pentru membrii. Aceștia beneficiază de o reducere de 20%.

Reclamă
Reclamă

Cu toate acestea, la doar 8 ore după punerea în vânzare a tichetelor, fanii au anunțat pe rețelele de socializare că nu mai este disponibil nici măcar un tichet. Așadar, partida de săptămâna viitoare se va juca cu casa închisă.

Real Madrid este pe locul 2 în LaLiga după primele 9 etape disputate, la trei lungimi în fața liderului Barcelona.

Real Madrid a decis ce se întâmplă cu Kylian Mbappe! Starul francez a fost asociat cu un caz de viol în Suedia

Starul în vârstă de 25 de ani al madrilenilor a fost asociat cu un caz de viol și agresiune sexuală după o scurtă vacanță în Suedia. Francezul a petrecut câteva zile în Stockholm, la începutul lunii.

Reclamă

O tânără ar fi depus o plângere la poliţie acuzându-l  pe Kylian Mbappe că a comis faptele într-un hotel din centrul orașului. Incidentul ar fi avut loc pe 10 octombrie. La scurt timp după ce francezului i s-au adus aceste acuzații, colegul său de la Real Madrid, Jude Bellingham a postat o imagine cu mai mulți coechipieri, în care apărea și Mbappe. Ulterior, pagina oficială a clubului a postat aceeași fotografie, doar că starul francez fusese șters din ea.

Reprezentanții madrilenilor au explicat ce s-a întâmplat cu fotografia în care Mbappe a fost șters. Se pare că ar fi fost vorba de o reclamă pentru un brand de îmbrăcăminte sportivă, iar francezul se află sub contract cu o firmă concurentă. Acesta ar fi fost motivul pentru care atacantul a fost șters din imagine printr-un program de editare.

Kylian Mbappe va evolua sâmbătă în meciul cu Celta Vigo. Partida este programată să înceapă la ora 22:00. Starul francez are o cotă de piață de 180.000.000 de euro, potrivit Transfermarkt. De asemenea, atacantul are 86 de prezenţe la naţionala Franţei, unde a marcat 28 de goluri.

Reclamă

Cine va câştiga Marele Premiu de Formula 1 al Statelor Unite?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
2:00

VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Statelor Unite! Cursa e la 21:45, în direct pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY

23:56 19 oct.

Mbappe şi Vinicius au marcat în Celta – Real Madrid 1-2. Record istoric pentru Modric. Juventus, victorie dramatică cu Lazio

23:48 19 oct.

Dinamo – FCSB LIVE TEXT (21:00). Derby de „foc” pe Arena Naţională. Echipele probabile

23:31 19 oct.

„Ai vorbit cu Gigi Becali?” Lukas Zima, prima reacţie după transferul la FCSB! Ce a spus despre postul de titular al campioanei

23:19 19 oct.

FotoReacţia lui Dan Petrescu, după ce a fost sfidat de Louis Munteanu: „Ar trebui să fie mai atent! E prima dată când s-a întâmplat!”

23:03 19 oct.

FotoLouis Munteanu, gest sfidător după ce a fost înlocuit de Dan Petrescu în prelungirile meciului. Reacţie nervoasă a atacantului

1 VIDEOBernadette Szocs s-a calificat în semifinale la Campionatul European Individual, LIVE în AntenaPLAY! O nouă medalie pentru Bernie 2 Novak Djokovic – Rafael Nadal 6-2, 7-6! Finalul unei ere în tenis! Sârbul a câştigat „ultimul dans” dintre cei doi titani 3 Ilie Dumitrescu, mesaj vehement pentru Dorinel Munteanu: „Dacă mai face o dată aşa, o să am aceeaşi reacţie” 4 FIA, verificări urgente în garajul Red Bull. Max Verstappen a fost acuzat că a trişat în antrenamentul din SUA 5 Max Verstappen, prima reacţie după ce a obţinut pole-position-ul în cursa de sprint de la Marele Premiu al Statelor Unite! 6 Lovitură financiară importantă pentru Dinamo! „Câinii” au anunţat suma pe care au încasat-o din biletele la Dinamo – FCSB!
Citește și