Închide meniul

Dan Nistor l-a depăşit pe Cornel Dinu! Mijlocaşul lui U Cluj poate stabili un record uriaş!

Bogdan Stănescu Publicat: 19 octombrie 2024, 10:08

Reclamă
Dan Nistor l-a depăşit pe Cornel Dinu! Mijlocaşul lui U Cluj poate stabili un record uriaş!

Dan Nistor l-a depăşit pe Cornel Dinu!

Dan Nistor, în timpul unui meci / Profimedia Images

Dan Nistor l-a depăşit pe Cornel Dinu în clasamentul jucătorilor cu cele mai multe meciuri în prima ligă. Dan Nistor a ajuns la 455 de partide disputate în prima divizie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Legendarul fotbalist şi, ulterior, antrenor al lui Dinamo, Cornel Dinu, avea 454 de partide jucate în prima ligă.

Dan Nistor l-a depăşit pe Cornel Dinu! Mijlocaşul lui U Cluj poate stabili un record uriaş!

Lider în acest clasament este Ionel Dănciulescu, ce a evoluat în 515 meciuri în prima divizie. Dan Nistor (36 de ani) mai are nevoie de 60 de meciuri în prima ligă pentru a-l egala pe fostul mare atacant al lui Dinamo.

Iată cum arată în prezent clasamentul jucătorilor cu cele mai multe prezenţe în prima ligă:

1. Ionel Dănciulescu 515
2. Costică Ștefănescu 490
3. Florea Ispir 485
4. Ladislau Boloni 484
5. Costel Câmpeanu 470
6. Petre Marin 468
7. Paul Cazan 465
8. Dan Nistor 455
9. Cornel Dinu 454

Dan Nistor a deschis scorul în meciul U Cluj – Oţelul, în minutul 61, din penalty. 8 minute mai târziu, Mamadou Thiam a stabilit scorul final al partidei, 2-0 pentru „Şepcile roşii”.

Reclamă
Reclamă

Oţelul a suferit la meciul cu U Cluj prima înfrângere din acest sezon. După 13 etape disputate, U Cluj e lider în Liga 1, cu 26 de puncte. Universitatea Craiova e pe locul 2, cu 20 de puncte, dar un meci mai puţin disputat. Gălăţenii sunt pe locul 3, cu 19 puncte. Şi ei au un meci mai puţin jucat decât U Cluj.

Universitatea Cluj – Oţelul Galaţi 2-0. Dan Nistor i-a administrat lui Dorinel Munteanu prima înfrângere a sezonului!

Meciul Universitatea Cluj – Oţelul Galaţi, scor 2-0, din etapa a 13-a a Ligii 1, a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro. Ardelenii şi-au asigurat rămânerea pe primul loc, în timp ce echipa lui Dorinel Munteanu a suferit prima înfrângere stagională.

La Cluj, după o primă repriză în care cel dintâi şut pe poartă a venit abia în minutul 42, de la Samuel Teles, partea secundă a fost mai disputată şi a adus golurile. Gazdele au primit penalty la un henţ al lui Zivulic şi după intervenţia VAR, iar Dan Nistor a deschis scorul transformând lovitura de pedeapsă în minutul 61. După opt minute, clujenii au majorat diferenţa prin Mamdou Thiam, care a profitat de o minge respinsă de portarul Iustin Popescu şi a înscris cu capul. Oaspeţii au ratat o bună ocazie în minutul 90+2, când goalkeeperul clujean Gertmonas a scos şutul lui Răzvan Tănasă.

Reclamă

Universitatea Cluj s-a impus cu 2-0 şi a adus prima înfrângere pentru echipa lui Dorinel Munteanu în acest sezon de Superligă, „şepcile roşii” bifând prima victorie stagională după mai bine de o lună. În clasament clujenii sunt lideri, cu 26 de puncte, la cinci puncte de ocupanta locului secund, U Craiova (20 de puncte şi un meci mai puţin), în timp ce gălăţenii se află pe poziţia a treia, cu 19 puncte.

U CLUJ: Gertmonas – Boboc, Van Der Werff, I. Cristea, Lasure (Berto 46) – R. Silaghi (Blănuţă 46; Al. Bota 89), G. Simion, Bic, Chipciu – Nistor (Oaidă 90+3), M. Thiam (D. Codrea 80). ANTRENOR Ioan Ovidiu Sabău

OŢELUL GALAŢI: I. Popescu – D. Maftei (R. Tănasă 68), Zivulic, Stevanovic, Miguel Silva – Cisotti, Lameira, S. Teles (Adăscăliţei 68) – Maciel (M. Angha 78), Juric (N. Roşu 78), Al. Pop (Djuric 55). ANTRENOR Dorinel Munteanu

Cartonaşe galbene: Lasure 16, Bic 56 / M. Angha 85

Arbitri: Florin Chivulete – Ferencz Tunyogi, Andrei Constantinescu

Arbitri VAR: Sorin Costreie – Mircea Orbuleţ

 

Reclamă

Cine va câştiga Marele Premiu de Formula 1 al Statelor Unite?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:15

LIVE VIDEOBernadette Szocs/Sofia Polcanova – Izabela Lupulesku/Sabina Surjan joacă ACUM în AntenaPLAY. Luptă pentru finala la dublu!

16:38

Marius Şumudică a numit lucrul pe care îl are în comun cu Gică Hagi: „Noi suntem singurii antrenori care au făcut asta”

16:16

„Chiar mă aşteptam să joc mai mult” Denis Alibec, mesaj ferm după ce nu a jucat niciun minut la naţională: „E decizia lui Mister”

16:05

Sepsi – UTA Arad, 18:15, LIVE TEXT. Ambele formaţii luptă pentru un loc în play-off

16:00

VIDEOBernadette Szocs – Charlotte Lutz LIVE VIDEO (19:20), în AntenaPLAY, în sferturi la Campionatul European Individual

15:44

Petrolul – CFR Cluj, 21:00, LIVE TEXT. Echipa lui Dan Petrescu luptă pentru podium în Liga 1

1 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint de la Marele Premiu al Statelor Unite (21:00, Antena 3 CNN şi AntenaPLAY) 2 Suma uriaşă primită de David Popovici de la statul român. Este de 5 ori mai mare decât cadoul primit de la Ion Ţiriac 3 FotoVicecampioana olimpică a României a defilat la un eveniment de modă! A atras toate privirile: „Super model!” 4 Englezii s-au convins de Radu Drăguşin, după patru meciuri jucate la Tottenham în acest sezon! Ce notă i-au acordat fundaşului 5 VIDEOBernie Szocs, Eliza Samara şi Dragoman, în optimi la Campionatul European Individual, LIVE în AntenaPLAY! Rezultatele românilor 6 „A fost o ruşine!” Ianis Hagi, apărat de o legendă de la Celtic! Discurs dur la adresa lui Rangers: „Trebuie să respecţi asta”
Citește și