Închide meniul

Bernadette Szocs / Sofia Polcanova – Hana Matelova/Barbora Balazova LIVE VIDEO, în finala la dublu (duminică, 16:30, AntenaPLAY)

Alex Masgras Publicat: 19 octombrie 2024, 18:10

Reclamă
Bernadette Szocs / Sofia Polcanova – Hana Matelova/Barbora Balazova LIVE VIDEO, în finala la dublu (duminică, 16:30, AntenaPLAY)

Bernadette Szocs / Sofia Polcanova - Hana Matelova/Barbora Balazova LIVE VIDEO, în finala la dublu (duminică, 16:30, AntenaPLAY)

Bernadette Szocs şi Sofia Polcanova / Profimedia

Finala Bernadette Szocs / Sofia Polcanova – Hana Matelova/Barbora Balazova va fi transmisă în format LIVE VIDEO în AntenaPLAY. În penultimul act, românca a câştigat alături de Sofia Polcanova meciul cu Lupulesku şi Surjan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Szocs şi Polcanova s-au impus cu 3-2 la seturi în faţa perechii Izabela Lupulesku/Sabina Surjan, iar campioanele europene din 2022 vor încerca să repete performanţa înregistrată la Munchen. Finala va fi duminică, de la ora 16:30, LIVE în AntenaPLAY.

Bernadette Szocs / Sofia Polcanova – Hana Matelova / Barbora Balazova LIVE VIDEO, în finala la dublu (duminică, 16:30, AntenaPLAY)

Bernadette Szocs va lupta pentru o nouă medalie de aur la Campionatul European Individual. A 12-a jucătoare a lumii în clasamentul de simplu al WTT face o treabă excelentă şi la dublu.

Românca a obţinut calificarea în finala probei de dublu feminin alături de Sofia Polcanova, din Austria. Cele două s-au impus cu 3-2 (10-12, 11-4, 11-5, 5-11, 11-3).

În finala de duminică, Bernadette Szocs şi Sofia Polcanova vor juca împotriva perechii Hana Matelova (Cehia)/Barbora Balazova (Slovacia). Cele două jucătoare au jucat în semifinală contra perechii Natalia Bajor (Polonia)/Tatiana Kukulkova (Slovacia), scor 3-2 (11-8, 11-5, 12-14, 5-11, 11-13).

Reclamă
Reclamă

„Nu am avut nicio pauză după Jocurile Olimpice de la Paris. Cred că ăsta a fost cel mai bun lucru pe care puteam să-l fac pentru a-mi reveni din punct de vedere mental, după Jocurile Olimpice.

Am avut un cantonament în România. Fetele şi băieţii s-au antrenat împreună. O voi lua pas cu pas, meci cu meci. Nu vreau să mă gândesc prea departe. E o călătorie lungă. Vreau să îmi apăr aurul şi argintul de la Munchen. Dar faptul că voi evolua în 3 probe nu va fi uşor, trebuie să rămân concentrată”, declara Bernadette Szocs despre obiectivele pe care şi le-a stabili la Campionatul European Individual, potrivit ettu.org.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Reclamă

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Cine va câştiga Marele Premiu de Formula 1 al Statelor Unite?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:27

AEK Atena – PAOK Salonic LIVE VIDEO (20:30) în AntenaPLAY! Echipa lui Răzvan Lucescu e lider înaintea derby-ului din Grecia

22:19

VideoMax Verstappen, savuros după ce a câştigat a 11-a cursă de sprint din totalul de 16: „Nu îmi plac”

22:10

Bernadette Szocs – Maria Xiao LIVE VIDEO (11:30, AntenaPLAY). Românca luptă pentru finala de la Campionatul European Individual

22:03

Nicolae Stanciu, pasă de gol în remiza lui Damac! Ce note au primit cei doi români din echipa lui Cosmin Contra

21:46

VideoPerformanţă unică în cariera lui Bernadette Szocs, la Campionatul European Individual! „Şi-a îndeplinit un vis”

21:37

VIDEOMax Verstappen a câştigat sprintul de la Austin! Calificările pentru marea cursă sunt la 00:45 (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY)

1 Suma uriaşă primită de David Popovici de la statul român. Este de 5 ori mai mare decât cadoul primit de la Ion Ţiriac 2 FotoVicecampioana olimpică a României a defilat la un eveniment de modă! A atras toate privirile: „Super model!” 3 Englezii s-au convins de Radu Drăguşin, după patru meciuri jucate la Tottenham în acest sezon! Ce notă i-au acordat fundaşului 4 Veste uriaşă pentru Răzvan Lucescu, înaintea derby-ului AEK – PAOK! Ce se întâmplă cu vedeta campioanei Greciei 5 Novak Djokovic – Rafael Nadal 6-2, 7-6! Finalul unei ere în tenis! Sârbul a câştigat „ultimul dans” dintre cei doi titani 6 Gheorghe Mustaţă anunţă un scenariu incredibil la Dinamo – FCSB: „Jumătate dintre bilete sunt luate de fanii noştri!”
Citește și