Închide meniul

Harry Kane a ajuns la cifre fabuloase în acest sezon, după hat-trick-ul din partida cu Stuttgart

Publicat: 19 octombrie 2024, 21:30

Reclamă
Harry Kane a ajuns la cifre fabuloase în acest sezon, după hat-trick-ul din partida cu Stuttgart

Harry Kane a ajuns la cifre fabuloase în acest sezon, după hat-trickul din partida cu Stuttgart

Profimedia

Harry Kane a ajuns la cifre fabuloase în acest sezon, după hat-trick-ul din partida cu Stuttgart. Starul englez a marcat al treilea hat-trick din acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Harry Kane a făcut un meci uriaş cu Stuttgart, în derby-ul etapei din Bundesliga. Kane a marcat de 3 ori şi a ajuns la cifre fabuloase în acest sezon.

Harry Kane a ajuns la cifre fabuloase în acest sezon, după hat-trick-ul din partida cu Stuttgart

Harry Kane a marcat în minutele 57, 60 şi 80 şi a ajuns la cifre fantastice în acest sezon. Kane a marcat de 13 ori în 10 meciuri pentru Bayern Munchen în acest sezon. Bayern a câştigat cu 4-0 după ce şi Coman a marcat.

Manuel Neuer, săgeţi către Thomas Tuchel! Ce schimbări a adus Vincent Kompany la Bayern Munchen

Manuel Neuer a trimis săgeţi către Thomas Tuchel. Sezonul trecut, Bayern Munchen a pierdut titlul în Bundesliga în faţa celor de la Bayer Leverkusen. Echipa lui Xabi Alonso a încheiat seria de 11 titluri la rând ale bavarezilor. Ieşiţi din lupta la titlu, jucătorii conduşi la vremea respectivă de Thomas Tuchel au încheiat sezonul pe locul 3.

Reclamă
Reclamă

În locul lui Thomas Tuchel a fost adus Vincent Kompany, un antrenor fără prea multă experienţă la nivel înalt. După ce a promovat cu Burnley în Premier League, fostul căpitan al lui Manchester City nu a avut acelaşi succes pe prima scenă a fotbalului englez, dar Bayern Munchen i-a dat încredere.

Încrederea oferită de conducerea bavarezilor pare să dea roade, iar Manuel Neuer, căpitanul lui Bayern Munchen, a scos în evidenţă lucrurile pozitive aduse de Kompany. Portarul de 38 nu a ratat însă ocazia să îl înţepe pe Thomas Tuchel, fostul antrenor de pe Allianz Arena:

„Avem din nou încredere în noi. Nu contează cu ce echipă jucăm, chiar şi cu Leverkusen. Rămânem fideli stilului nostru de joc, am dominat jocul. Este ceva diferit faţă de sezonul trecut.

Reclamă

Siguranţa oferită de Kompany fiecărui jucător în parte se poate observa pe teren. Toată conexiunea pe care o avem. Jucăm ca o echipă”, a declarat Manuel Neuer, potrivit goal.com.

Reclamă

Cine va câştiga Marele Premiu de Formula 1 al Statelor Unite?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
2:00 20 oct.

VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Statelor Unite! Cursa e la 21:45, în direct pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY

23:56

Mbappe şi Vinicius au marcat în Celta – Real Madrid 1-2. Record istoric pentru Modric. Juventus, victorie dramatică cu Lazio

23:48

Dinamo – FCSB LIVE TEXT (21:00). Derby de „foc” pe Arena Naţională. Echipele probabile

23:31

„Ai vorbit cu Gigi Becali?” Lukas Zima, prima reacţie după transferul la FCSB! Ce a spus despre postul de titular al campioanei

23:19

FotoReacţia lui Dan Petrescu, după ce a fost sfidat de Louis Munteanu: „Ar trebui să fie mai atent! E prima dată când s-a întâmplat!”

23:03

FotoLouis Munteanu, gest sfidător după ce a fost înlocuit de Dan Petrescu în prelungirile meciului. Reacţie nervoasă a atacantului

1 VIDEOBernadette Szocs s-a calificat în semifinale la Campionatul European Individual, LIVE în AntenaPLAY! O nouă medalie pentru Bernie 2 Novak Djokovic – Rafael Nadal 6-2, 7-6! Finalul unei ere în tenis! Sârbul a câştigat „ultimul dans” dintre cei doi titani 3 Ilie Dumitrescu, mesaj vehement pentru Dorinel Munteanu: „Dacă mai face o dată aşa, o să am aceeaşi reacţie” 4 FIA, verificări urgente în garajul Red Bull. Max Verstappen a fost acuzat că a trişat în antrenamentul din SUA 5 Max Verstappen, prima reacţie după ce a obţinut pole-position-ul în cursa de sprint de la Marele Premiu al Statelor Unite! 6 Lovitură financiară importantă pentru Dinamo! „Câinii” au anunţat suma pe care au încasat-o din biletele la Dinamo – FCSB!
Citește și