Închide meniul

Gigi Becali, dezlănţuit după victoria cu Dinamo: „A dat un kilogram jos şi de aia a fost usor! I-am năucit!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 octombrie 2024, 23:13

Reclamă
Gigi Becali, dezlănţuit după victoria cu Dinamo: „A dat un kilogram jos şi de aia a fost usor! I-am năucit!

Gigi Becali şi-a ales preferatul din meciul cu PAOK: "E ceva special"

Gigi Becali, pe aeroport. la revenirea în ţară / AntenaSport

Prima reacţie a lui Gigi Becali, după ce FCSB a învins Dinamo. Daniel Bîrligea şi Alexandru Musi au marcat golurile derby-ului de pe Arena Naţională. Gigi Becali a avut o primă reacţie după ce Musi a marcat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul de la FCSB îl criticase pe Musi că este prea gras. Puştiul de la FCSB i-a răspuns cu un gol în derby-ul cu Dinamo.

Prima reacţie a lui Gigi Becali, după ce FCSB a învins Dinamo

Probabil a dat un kilogram mai jos şi de aia a fost mai uşor. Eu am altă părere despre Dinamo. S-au luptat, dar nu puteau. A fost diferenţă de valoare. Nu i-am lăsat, i-am năucit. Comentariul, cu dinţi de lapte. Nu e aşa! Nici noi nu am avut multe ocazii, pentru că ei s-au luptat foarte tare. Nu ai cum să faci faţă. E diferenţă prea mare. Săracii s-au luptat, s-au depăşit, dar trebuie mai mult ca să o ţii pe Steaua… FCSB…

Aţi greşit formula de start?) Am vrut să încercăm pe Miculescu acolo, am zis că aleargă, că e bătăios. Dar ei şi-au dat seama în timpul jocului, asta a fost şi discuţia. Dacă nu funcţionează, îl bagă pe Băluţă acolo. Ei au schimbat.

Schimbările le-am făcut aşa, aveam 1-0, am zis să întărim mijlocul terenului. Băluţă nu putea fi schimbat, juca prea bine„, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Reclamă
Reclamă

Dinamo – FCSB 0-2. Daniel Bîrligea şi Musi i-au răpus pe „câini” în derby! Roş-albaştrii, pe loc de play-off

Pe Arena Naţională, în faţa a 40.000 de spectatori, dinamoviştii au cerut penalty în minutul 23, după un duel între Raul Opruţ şi David Miculescu, dar arbitrul Marian Barbu nu a acordat nimic. După numai trei minute FCSB a deschis scorul. Alexandru Băluţă a centrat, Golubovic a respins, Olaru a retrimis cu capul în centrul careului de unde Bîrligea a reluat spectaculos în gol.

A venit apoi rândul lui Olaru să solicite penalty, în minutul 33, după un duel cu Olsen, însă după verificarea VAR nu s-a acordat lovitură de pedeapsă. Golubovic a scos şutul lui Miculescu în minutul 45+3 şi la pauză oaspeţii au intrat cu un gol avans. Hakim Abdallah a cerut şi el penalty, în minutul 70, pentru duelul cu Radunovic, dar Barbu nu a acordat nici acum 11 metri.

Partea secundă a avut ritm, FCSB a controlat ostilităţile, dar golul a venit abia în minutul 90+3, când a înscris Alexandru Musi, în urma unei faze excelente. Elevii lui Charalambous s-au impus cu 2-0 şi, în clasament, FCSB a ajuns pe locul 5, cu 19 puncte, în timp ce Dinamo se află pe 7, cu 18 puncte.

Reclamă
Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
8:10

„La revedere!” Gigi Becali a făcut calculele pentru play-off după Dinamo – FCSB 0-2: „E jucată, ce să mai”

8:00

Gigi Becali l-a făcut praf pe Dan Petrescu, după ce „Bursucul” l-a „batjocorit” pe Louis Munteanu: „E degradant. Îmi e ruşine”

0:21

VIDEOMax Verstappen, despre duelul controversat cu Norris care i-a adus locul 3: „Nu trebuie să o spun eu. Comisarii au hotărât deja”

0:20

VIDEOGigi Becali şi Alexandru Musi, replici savuroase după Dinamo – FCSB 0-2: „Îi ridic tricoul şi îl trag de şunci” / „Să vorbească”

0:19

Charles Leclerc, prima reacţie după ce a câştigat Marele Premiu al Statelor Unite: „Nu puteam visa la un rezultat mai bun”

23:55 20 oct.

VIDEOCharles Leclerc a câştigat Marele Premiu al Statelor Unite. Verstappen a terminat pe locul 3, după ce Norris a fost penalizat

1 VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Statelor Unite! Cursa e la 21:45, în direct pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY 2 Lewis Hamilton vrea să sacrifice Marele Premiu al Statelor Unite şi să-l ajute pe George Russell 3 Dinamo – FCSB 0-2. Daniel Bîrligea şi Musi i-au răpus pe „câini” în derby! Roş-albaştrii, pe loc de play-off 4 Louis Munteanu se poate despărţi de CFR Cluj, chiar în iarnă. Anunţul oficial făcut de ardeleni 5 VIDEOAEK Atena – PAOK Salonic 1-1, în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu a pierdut primul loc în Superliga Greciei. Scandal la final! 6 Adrian Mutu, ofertă surpriză din Liga 1! Suma cerută de „Briliant” la semnătură
Citește și