Închide meniul

Dinamo – FCSB LIVE TEXT (21:00). Derby de „foc” pe Arena Naţională. Echipele probabile

Alex Masgras Publicat: 19 octombrie 2024, 23:48

Reclamă
Dinamo – FCSB LIVE TEXT (21:00). Derby de „foc pe Arena Naţională. Echipele probabile

Dinamo - FCSB LIVE TEXT

Dinamo - FCSB / Profimedia

Derby-ul Dinamo – FCSB va fi transmis în format LIVE TEXT pe AS.ro, de la ora 21:00. După 12 etape din acest sezon, „câinii” sunt peste campioana României în clasament.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Se anunţă şi o atmosferă incendiară pe Arena Naţională. Aproximativ 40.000 de spectatori sunt aşteptaţi la derby-ul de duminică.

Dinamo – FCSB LIVE TEXT (21:00). Derby de „foc” pe Arena Naţională. Echipele probabile

După mulţi ani, Dinamo are un început de sezon care dă mari speranţe fanilor. De partea cealaltă, FCSB a neglijat întrecerea internă în detrimentul cupelor europene, iar rezultatele din Liga 1 nu au fost satisfăcătoare.

Cu toate acestea, echipa lui Kopic nu a mai simţit gustul victoriei în ultimele trei etape, înregistrând trei remize la rând. De partea cealaltă, FCSB a reuşit să lege patru victorii în toate competiţiile pentru prima oară în acest sezon înaintea pauzei internaţionale.

Sezonul trecut, FCSB a câştigat, la limită, ambele meciuri cu Dinamo. Pe Arcul de Triumf, în iulie 2023, FCSB a câştigat cu 2-1, în timp ce meciul de pe Arena Naţională din noiembrie 2023 a fost câştigat cu 1-0.

Reclamă
Reclamă

Echipe probabile Dinamo – FCSB

Dinamo: Golubovic – Sivis, Boateng, Patriche, Opruț – Gnahore, Olsen, Cîrjan – Milanov, Selmani, Politic
Rezerve: Roșca, Costin, Licsandru, Ahmed Bani, Abdallah, Homawoo, Caragea, Mărginean
Antrenor: Zeljko Kopic

FCSB: Târnovanu – Crețu, Dawa, Chiricheș, Radunovic – Șut – Miculescu, Băluță, Olaru, Tavi Popescu – Bîrligea
Rezerve: Vlad, Miculescu, Daniel Popa, Baeten, Ștefănescu, Panțîru, Musi, Luis Phelipe, Ngezana

Reclamă

Dinamo n-a mai bătut-o pe FCSB în Liga 1 de 4 ani

Ultimul meci pe care Dinamo l-a câștigat în fața roş-albaştrilor a avut loc acum mai bine de 4 ani, pe data de 16 februarie 2020. Atunci, câinii au învins-o pe FCSB cu 2-1. De atunci au mai jucat alte 6 partide în campionatul intern, toate fiind victorii ale echipei patronate de Gigi Becali.

Dinamo se află pe locul 5 cu 18 puncte în clasamentul Ligii 1. Alb-roșiii au patru victorii, șase remize și două înfrângeri, după 12 etape disputate. În schimb, formația antrenată de Elias Charalambous a avut un start mai prost de sezon. Roş-albaştrii ocupă locul 7 cu 16 puncte. După 11 meciuri disputate, FCSB a consemnat patru câștiguri, patru rezultate de egalitate și trei înfrângeri.

În mai puțin de două săptămâni, cele două mari rivale îşi vor da din nou întâlnire, tot pe Arena Naţională. De data aceasta, derby-ul se va disputa în Cupa României, gazde fiind tot dinamoviştii.

Reclamă

Cine va câştiga Marele Premiu de Formula 1 al Statelor Unite?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
2:00 20 oct.

VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Statelor Unite! Cursa e la 21:45, în direct pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY

23:56

Mbappe şi Vinicius au marcat în Celta – Real Madrid 1-2. Record istoric pentru Modric. Juventus, victorie dramatică cu Lazio

23:31

„Ai vorbit cu Gigi Becali?” Lukas Zima, prima reacţie după transferul la FCSB! Ce a spus despre postul de titular al campioanei

23:19

FotoReacţia lui Dan Petrescu, după ce a fost sfidat de Louis Munteanu: „Ar trebui să fie mai atent! E prima dată când s-a întâmplat!”

23:03

FotoLouis Munteanu, gest sfidător după ce a fost înlocuit de Dan Petrescu în prelungirile meciului. Reacţie nervoasă a atacantului

22:55

Petrolul – CFR Cluj 0-0. Echipa lui Dan Petrescu, pe podium în Liga 1 după remiza de pe Ilie Oană

1 VIDEOBernadette Szocs s-a calificat în semifinale la Campionatul European Individual, LIVE în AntenaPLAY! O nouă medalie pentru Bernie 2 Novak Djokovic – Rafael Nadal 6-2, 7-6! Finalul unei ere în tenis! Sârbul a câştigat „ultimul dans” dintre cei doi titani 3 Ilie Dumitrescu, mesaj vehement pentru Dorinel Munteanu: „Dacă mai face o dată aşa, o să am aceeaşi reacţie” 4 FIA, verificări urgente în garajul Red Bull. Max Verstappen a fost acuzat că a trişat în antrenamentul din SUA 5 Max Verstappen, prima reacţie după ce a obţinut pole-position-ul în cursa de sprint de la Marele Premiu al Statelor Unite! 6 Lovitură financiară importantă pentru Dinamo! „Câinii” au anunţat suma pe care au încasat-o din biletele la Dinamo – FCSB!
Citește și