Închide meniul

Presa din Spania ştie cine va câştiga Balonul de Aur 2024! Anunţul făcut cu o săptămână înaintea galei de la Paris

Alex Masgras Publicat: 21 octombrie 2024, 11:02

Reclamă
Presa din Spania ştie cine va câştiga Balonul de Aur 2024! Anunţul făcut cu o săptămână înaintea galei de la Paris

Presa din Spania ştie cine va câştiga Balonul de Aur 2024! Anunţul făcut cu o săptămână înaintea galei de la Paris

Balonul de Aur / Profimedia

Presa din Spania ştie cine va câştiga Balonul de Aur 2024. Cu o săptămână înaintea decernării mult râvnitului premiu oferit de revista France Football, spaniolii au dezvăluit către cine se va îndrepta trofeul de anul acesta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gala decernării Balonului de Aur 2024 va avea loc pe 28 octombrie, la Theatre du Chatelet din Paris.

Presa din Spania ştie cine va câştiga Balonul de Aur 2024! Anunţul făcut cu o săptămână înaintea galei de la Paris

Potrivit spaniolilor de la as.com. Vinicius Jr, starul lui Real Madrid va primi Balonul de Aur 2024. Dacă informaţia se va confirma, brazilianul va deveni al nouălea jucător din istoria madrilenilor care pune mâna pe acest premiu, după Alfredo Di Stefano, Raymond Kepa, Luis Figo, Ronaldo, Fabio Cannavaro, Cristiano Ronaldo, Luka Modric şi Karim Benzema.

Mai mult, Vinicius va deveni şi al cincilea brazilian care cucereşte Balonul de Aur. Până acum, premiul a mai fost obţinut de Rivaldo, Ronaldo, Ronaldinho şi Kaka.

Reclamă
Reclamă

Sezonul trecut, Vinicius a contribuit din plin la succesul lui Real Madrid. Echipa lui Carlo Ancelotti a câştigat La Liga şi Champions League, iar brazilianul a marcat 24 de goluri şi a oferit 11 pase de gol în 39 de partide. Cu toate acestea, la echipa naţională, el nu a reuşit să treacă de sferturile Copei America cu Brazilia.

Cotele pentru câştigarea Balonului de Aur 2024! Real Madrid domină cursa pentru mult râvnitul trofeu

Ediţia din acest an va fi ediţia cu numărul 68, primul câştigător fiind englezul Stanley Matthews, în 1956. Theatre du Chatelet este gazda ceremoniei încă din 2019, iar ediţia de anul acesta va fi organizată de France Football şi UEFA.

După publicarea listei cu cei 30 de jucători nominalizaţi au apărut şi cotele pentru câştigarea ediţiei din 2024. Potrivit bookmarkerilor, Vinicius Jr., starul celor de la Real Madrid, este principalul favorit, cu o cotă de 1,17.

Reclamă

Brazilianul este urmat de Rodri, jucătorul lui Manchester City şi campion european cu Spania vara aceasta, cu o cotă de 4,5. La mare distanţă de cei doi se află alţi trei jucători de la Real Madrid. Jude Bellingham are cota 21, Dani Carvajal cota 34 şi Kylian Mbappe are cota 51.

Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:41

OFICIAL! A intrat în faliment direct din grupa Ligii Campionilor: „Nu am găsit nicio soluţie”

17:39

Mihai Stoichiță a dezvăluit ce se va întâmpla cu Daniel Pancu, după reacția din meciul cu Elveţia. „Nu se poate așa ceva”

17:04

”Îmi lasă un gust amar”. Giani Kiriţă le cere socoteală dinamoviştilor după înfrângerea din derby-ul cu FCSB

17:02

Carlo Ancelotti a dezvăluit ce nu îi va cere niciodată lui Mbappe: „Prefer să facă asta! Aşa a fost de mulţi ani la Real Madrid!”

16:58

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 21 octombrie

16:39

Peluza Cătălin Hîldan, mesaj clar pentru conducerea „câinilor”, după Dinamo – FCSB 0-2!

1 VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Statelor Unite! Cursa e la 21:45, în direct pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY 2 Lewis Hamilton vrea să sacrifice Marele Premiu al Statelor Unite şi să-l ajute pe George Russell 3 Dinamo – FCSB 0-2. Daniel Bîrligea şi Musi i-au răpus pe „câini” în derby! Roş-albaştrii, pe loc de play-off 4 Louis Munteanu se poate despărţi de CFR Cluj, chiar în iarnă. Anunţul oficial făcut de ardeleni 5 VIDEOAEK Atena – PAOK Salonic 1-1, în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu a pierdut primul loc în Superliga Greciei. Scandal la final! 6 VIDEOCharles Leclerc a câştigat Marele Premiu al Statelor Unite. Verstappen a terminat pe locul 3, după ce Norris a fost penalizat
Citește și