Închide meniul

Cotele pentru câştigarea Balonului de Aur 2024! Real Madrid domină cursa pentru mult râvnitul trofeu

Alex Masgras Publicat: 7 octombrie 2024, 16:47

Reclamă
Cotele pentru câştigarea Balonului de Aur 2024! Real Madrid domină cursa pentru mult râvnitul trofeu

Cotele pentru câştigarea Balonului de Aur 2024! Real Madrid domină cursa pentru mult râvnitul trofeu

Balonul de Aur / Profimedia

Iată cotele pentru câştigarea Balonului de Aur 2024. Luni, 28 octombrie 2024, la Theatre du Chatelet din Paris, vom cunoaşte noul câştigător al mult râvnitului premiu acordat de revista France Football.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ediţia din acest an va fi ediţia cu numărul 68, primul câştigător fiind englezul Stanley Matthews, în 1956. Theatre du Chatelet este gazda ceremoniei încă din 2019, iar ediţia de anul acesta va fi organizată de France Football şi UEFA.

Cotele pentru câştigarea Balonului de Aur 2024! Real Madrid domină cursa pentru mult râvnitul trofeu

La începutul lunii septembrie a fost publicată lista cu cei 30 de jucători nominalizaţi. Pentru prima oară din anul 2003, Lionel Messi (câştigător de 8 ori) şi Cristiano Ronaldo (câştigător de 5 ori) nu s-au aflat pe această listă.

După publicarea listei cu cei 30 de jucători nominalizaţi au apărut şi cotele pentru câştigarea ediţiei din 2024. Potrivit bookmarkerilor, Vinicius Jr., starul celor de la Real Madrid, este principalul favorit, cu o cotă de 1,17.

Brazilianul este urmat de Rodri, jucătorul lui Manchester City şi campion european cu Spania vara aceasta, cu o cotă de 4,5. La mare distanţă de cei doi se află alţi trei jucători de la Real Madrid. Jude Bellingham are cota 21, Dani Carvajal cota 34 şi Kylian Mbappe are cota 51.

Reclamă
Reclamă

Chiar dacă a ieşit încă din sferturile de finală ale Copei America cu Brazilia, Vincius a câştigat alături de Real Madrid un nou titlu în La Liga, dar şi trofeul UEFA Champions League, fiind unul dintre cei mai importanţi jucători din lotul lui Carlo Ancelotti.

Rodri, marcatorul din finala UEFA Champions League din 2023, cucerită în premieră de Manchester City, nu a mai reuşit să repete succesul pe plan european alături de echipa de club, câştigând doar titlul în Premier League. Cu toate acestea, Rodri a fost un jucător esenţial în cucerirea titlului european al Spaniei din această vară, la EURO 2024. De altfel, el a fost desemnat şi cel mai bun jucător al turneului organizat de Germania.

Recent, spaniolii de la marca.com au dezvăluit că UEFA l-ar fi contactat deja pe Vinicius Jr. şi l-au anunţat că el va fi desemnat câştigătorul din 2024. În cazul în care se va întâmpla acest lucru, Vinicius va deveni primul brazilian de la Kaka în 2007 care câştigă acest premiu.

Reclamă

Rivaldo a dat verdictul despre lupta pentru Balonul de Aur

Vinicius, Rodri sau Jude Bellingham sunt doar câțiva dintre jucătorii care ar putea pune mâna pe marele trofeu. Totuși, în opinia lui Rivaldo, jucătorul brazilian de la Real Madrid ar merita să câștige marele trofeu.

„Primul cred că ar trebui să fie Vinicius. Chiar dacă nu a câștigat Copa America, a făcut multe la Real Madrid. Îl merită!”, a spus Rivaldo, citat de marca.com.

Brazilianul, care a câştigat Balonul de Aur în 1999, a vorbit și despre Rodri, care a câștigat EURO 2024 alături de Spania și care a făcut spectacol în tricoul lui Manchester City. În opinia lui Rivaldo, spaniolul ar merita locul al 2-lea, în timp ce a 3-a poziție ar trebui să fie ocupată de Bellingham.

„L-aș pune pe Rodri de la Manchester City acolo (n.r. pe locul 2), dat fiind că a câștigat EURO. A câștigat și titluri importante cu City în ultimul timp.

Pe locul al 3-lea l-aș pune pe Bellingham, care a avut un sezon fantastic. Acesta ar fi TOP 3-ul la care mă gândesc”, a mai spus Rivaldo.

Reclamă

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:53

Adrian Şut, OUT din cantonamentul naţionalei! Anunţul făcut de FRF

18:30

A murit Johan Neeskens! Legenda lui Ajax avea 73 de ani! A fost coleg cu Johan Cruyff şi elev al lui Ştefan „Pişti” Kovacs

18:19

Cătălin Cîrjan, out de la Naționala U21! Mijlocașul de la Dinamo a părăsit cantonamentul

18:15

Florin Tănase e suspect de ruptură musculară! Ce se întâmplă cu vedeta FCSB-ului

17:26

Claude Makelele a plecat de la Asteras Tripolis! Contre cu conducerea clubului după doar trei meciuri de la instalare

17:22

Tragedie la CSM Târgovişte. Baschetbalista Marie Tyra Whitehead a fost găsită moartă în apartament

1 Gigi Becali a anunţat ce transfer va mai face la FCSB, în afară de aducerea lui Lukas Zima: „În rest avem dubluri” 2 VIDEOGestul făcut de Gigi Becali, după ce un copil i-a cerut 50 de lei! Imagini virale cu milionarul român 3 VIDEOFC Porto – Braga 2-1 a fost live în AntenaPLAY. Victorie la limită pentru „dragoni”! Nacional – Benfica a fost întrerupt 4 FCSB – Gloria Buzău 3-2. Octavian Popescu, primele goluri după o pauză de un an. Daniel Bîrligea a marcat şi el 5 Ilie Dumitrescu, impresionat de un jucător din Liga 1: „E de Champions League, senzațional” 6 Nicolae Mitea a spus pe cine preferă dintre Louis Munteanu şi Daniel Bîrligea: „Îmi place mai mult. E mai complex”
Citește și