Închide meniul

Patronul din Liga 1 care l-a atacat direct pe Gigi Becali: „Să-și vadă de ciorba sa! La noi e normalitate, nu ca la FCSB”

Dan Roșu Publicat: 21 octombrie 2024, 12:35

Reclamă
Patronul din Liga 1 care l-a atacat direct pe Gigi Becali: „Să-și vadă de ciorba sa! La noi e normalitate, nu ca la FCSB

Neluţu Varga l-a atacat pe Gigi Becali

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă - Hepta

Neluţu Varga este patronul din Liga 1 care l-a atacat pe Gigi Becali. Finanţatorul de la CFR Cluj l-a contrat pe latifundiar după ce acesta a comentat pe seama scandalului dintre Dan Petrescu şi Louis Munteanu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prelungirile partidei Petrolul – CFR Cluj, Petrescu a ales să îl înlocuiască pe Munteanu, pe care îl introdusese pe teren în repriza secundă. Atacantul l-a sfidat pe Bursuc, iar Gigi Becali a susţinut că fotbalistul a fost batjocorit de antrenor. Varga a venit apoi cu răspunsul.

Neluţu Varga l-a atacat pe Gigi Becali

„Îi transmit domnului Becali să-și vadă de echipa sa, să-și vadă de afacerea sa, să-și vadă de ciorba sa. Domnul Becali nu m-a auzit pe mine comentând despre jucătorii altei echipe sau despre fotbaliștii dânsului. Despre Bîrligea n-am avut decât cuvinte de laudă, i-am trimis chiar un mesaj că i l-am dat cu inima bună.

De ce domnia sa tot se bagă și discută? Ce treabă are domnia sa cu Louis Munteanu? Să-și vadă de treaba lui, că la noi, la CFR, lucrurile sunt într-o normalitate. Nu este ca la dânsul. La noi, antrenorul hotărăște. Bineînțeles că patronul are ultimul cuvânt, dar antrenorul este șeful.

La noi e normalitate, nu ca la FCSB, unde patronul face echipa și dictează schimbările. Deci nu poate să ne dea nouă lecții patronul unui club unde domnesc atâtea anomalii. Am putea și noi să vorbim multe despre ce se întâmplă la FCSB sau despre ceea ce face domnul Gigi Becali, dar nu o vom face pentru că e vorba despre respectul dintre noi”, a spus Varga, citat de fanatik.ro.

Reclamă
Reclamă

Gigi Becali: „Munteanu a fost batjocorit”

Gigi Becali l-a criticat dur pe Dan Petrescu şi a considerat că antrenorul lui CFR Cluj „l-a batjocorit” pe Louis Munteanu, atunci când l-a scos de pe teren în prelungirile partidei cu Petrolul (0-0).

„Dacă ai jucător ca Louis Munteanu şi îl bagi în repriza a doua… dacă îl scoţi, nu e în regulă. El e bun, nu vă mai spun salariul… a renunţat la FCSB, a ajuns la ei şi apoi îi faci asta? Îi dau dreptate copilului. Un jucător valoros nu face aşa ceva, mai ales după gestul făcut.

A renunţat la FCSB pentru CFR, trebuie să ţii cont de asta. Nu s-a dus la salariu mai mare, a luat impresarul comision mai mare. Acum eu cred că patronul din America doarme, ăla miliardar doarme şi nu ştie de oferta făcută de mine. Nu ştie de oferta mea! Eu acum am aflat condiţiile.

Reclamă

Copilul ăsta, dacă a făcut gestul ăsta faţă de tine, nu poţi să faci aşa ceva să îl batjocoreşti. E batjocură! Eu am schimbat şi în minutul 20-25, dar niciodată nu am pus un jucător în repriza a doua şi să îl scot pe el. E prea degradant. Îmi e ruşine, îmi e jenă să îi fac aşa ceva”, a spus Becali, citat de digisport.ro.

La conferinţa de presă, Dan Petrescu a spus că l-a scos pe Louis Munteanu pentru că l-a văzut că şchioapătă. În plus, Louis Munteanu va fi suspendat pentru meciul cu Sepsi.

Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:11

Fiul lui Gică Popescu, aproape de o accidentare groaznică în Giuleşti. Hromada a avut o intrare brutală şi a fost eliminat

23:05

VIDEOAl Ain – Al Hilal 4-5 a fost în AntenaPLAY. Neymar a revenit pe teren, după un an de absenţă, într-un meci „nebun”, cu 9 goluri!

22:57

Alexandru Dobre a marcat o „dublă” la debut şi i-a cucerit pe fanii Rapidului cu un singur gest

22:41

Rapid – Farul Constanţa 5-0. Echipa lui Şumudică a umilit-o pe cea a lui Hagi! Alex Dobre, dublă la debut! Show total în Giuleşti

22:39

„Vor plăti scump”. Măsuri drastice la FCSB! Meme Stoica i-a luat în vizor pe fotbaliştii care iau galben pentru proteste

22:30

Patronul Universităţii Craiova, criticat dur după ce echipa lui s-a încurcat cu FC Botoşani: „Rotaru dă greş, ca de obicei”

1 VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Statelor Unite! Cursa e la 21:45, în direct pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY 2 Lewis Hamilton vrea să sacrifice Marele Premiu al Statelor Unite şi să-l ajute pe George Russell 3 Dinamo – FCSB 0-2. Daniel Bîrligea şi Musi i-au răpus pe „câini” în derby! Roş-albaştrii, pe loc de play-off 4 FotoCum a fost surprins Mircea Lucescu, la câteva secunde după golul din foarfecă marcat de Daniel Bîrligea 5 Adrian Mutu, ofertă surpriză din Liga 1! Suma cerută de „Briliant” la semnătură 6 FotoDenis Drăguş, anunţ ferm înainte de Dinamo – FCSB: „Ei sper să câştige!”. Ce a spus când a fost pus să aleagă „adevărata Steaua”
Citește și