Închide meniul

Gigi Becali a anunţat care e super-jucătorul care poate ajunge la FCSB: „Dau 1.5 milioane de euro pe el. E fotbalist”

Dan Roșu Publicat: 21 octombrie 2024, 13:40

Reclamă
Gigi Becali a anunţat care e super-jucătorul care poate ajunge la FCSB: „Dau 1.5 milioane de euro pe el. E fotbalist

Gigi Becali susţine că Louis Munteanu poate ajunge oricând la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă - Hepta

Gigi Becali a anunţat ce jucător poate aduce oricând la FCSB. Este vorba despre Louis Munteanu, atacantul pe care l-a dorit şi înainte să ajungă la CFR Cluj. Becali vrea acum să profite de tensiunile dintre internaţionalul român şi Dan Petrescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali a anunţat şi ce sumă e pregătit să plătească pentru Louis Munteanu 1.5 milioane de euro, dintre care 500.000 de euro ar ajunge la impresar.

Gigi Becali a anunţat că îl poate lua oricând pe Louis Munteanu

„Ăla e fotbalist, îl termini psihic. Munteanu e fotbalist. Aşa-i trebuie, dacă era la mine… Eu pe Munteanu îl iau oricând. E un fotbalist pe care îl iau oricând.

Ofer 1.5 milioane de euro, cât a dat el. Eu nu comentez. Îi dau cât a dat el şi 500.000 de euro în plus. Dar dau cât a dat el şi în condiţiile în care l-a luat el. Şi mai dau 500.000 de euro în plus la impresar”, a spus Becali.

Atacantul de 22 de ani e cotat la 1.8 milioane de euro şi a marcat cinci goluri în acest sezon, oferind şi o pasă decisivă. CFR a plătit peste 2 milioane de euro.

Reclamă
Reclamă

Gigi Becali, despre incidentul dintre Petrescu şi Munteanu

Gigi Becali l-a criticat dur pe Dan Petrescu şi a considerat că antrenorul lui CFR Cluj „l-a batjocorit” pe Louis Munteanu, atunci când l-a scos de pe teren în prelungirile partidei cu Petrolul (0-0), după ce internaţionalul care a refuzat FCSB fusese trimis în joc în a doua repriză.

„Dacă ai jucător ca Louis Munteanu şi îl bagi în repriza a doua… dacă îl scoţi, nu e în regulă. El e bun, nu vă mai spun salariul… a renunţat la FCSB, a ajuns la ei şi apoi îi faci asta? Îi dau dreptate copilului. Un jucător valoros nu face aşa ceva, mai ales după gestul făcut.

A renunţat la FCSB pentru CFR, trebuie să ţii cont de asta. Nu s-a dus la salariu mai mare, a luat impresarul comision mai mare. Acum eu cred că patronul din America doarme, ăla miliardar doarme şi nu ştie de oferta făcută de mine. Nu ştie de oferta mea! Eu acum am aflat condiţiile.

Reclamă

Copilul ăsta, dacă a făcut gestul ăsta faţă de tine, nu poţi să faci aşa ceva să îl batjocoreşti. E batjocură! Eu am schimbat şi în minutul 20-25, dar niciodată nu am pus un jucător în repriza a doua şi să îl scot pe el. E prea degradant. Îmi e ruşine, îmi e jenă să îi fac aşa ceva”, a spus Becali, citat de digisport.ro.

Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:11

Fiul lui Gică Popescu, aproape de o accidentare groaznică în Giuleşti. Hromada a avut o intrare brutală şi a fost eliminat

23:05

VIDEOAl Ain – Al Hilal 4-5 a fost în AntenaPLAY. Neymar a revenit pe teren, după un an de absenţă, într-un meci „nebun”, cu 9 goluri!

22:57

Alexandru Dobre a marcat o „dublă” la debut şi i-a cucerit pe fanii Rapidului cu un singur gest

22:41

Rapid – Farul Constanţa 5-0. Echipa lui Şumudică a umilit-o pe cea a lui Hagi! Alex Dobre, dublă la debut! Show total în Giuleşti

22:39

„Vor plăti scump”. Măsuri drastice la FCSB! Meme Stoica i-a luat în vizor pe fotbaliştii care iau galben pentru proteste

22:30

Patronul Universităţii Craiova, criticat dur după ce echipa lui s-a încurcat cu FC Botoşani: „Rotaru dă greş, ca de obicei”

1 VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Statelor Unite! Cursa e la 21:45, în direct pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY 2 Lewis Hamilton vrea să sacrifice Marele Premiu al Statelor Unite şi să-l ajute pe George Russell 3 Dinamo – FCSB 0-2. Daniel Bîrligea şi Musi i-au răpus pe „câini” în derby! Roş-albaştrii, pe loc de play-off 4 FotoCum a fost surprins Mircea Lucescu, la câteva secunde după golul din foarfecă marcat de Daniel Bîrligea 5 Adrian Mutu, ofertă surpriză din Liga 1! Suma cerută de „Briliant” la semnătură 6 FotoDenis Drăguş, anunţ ferm înainte de Dinamo – FCSB: „Ei sper să câştige!”. Ce a spus când a fost pus să aleagă „adevărata Steaua”
Citește și