Închide meniul

Gigi Becali şi-a aflat pedeapsa de la Comisia de Disciplină! Cât îl costă derapajul la adresa arbitrilor

Alexandra Costea Publicat: 21 octombrie 2024, 19:21

Reclamă
Gigi Becali şi-a aflat pedeapsa de la Comisia de Disciplină! Cât îl costă derapajul la adresa arbitrilor

Gigi Becali şi-a aflat pedeapsa de la Comisia de Disciplină

Gigi Becali a ajuns în faţa Comisiei de disciplină după ce a lansat acuzaţii dure la adresa lui Horaţiu Feşnic - Profimedia

Gigi Becali și-a aflat pedeapsa de la Comisia de Disciplină! Patronul de la FCSB nu a scăpat de sancțiuni, după derapajul pe care l-a avut la adresa arbitrajului românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul roș-albaștrilor a lansat acuzații nefondate la adresa lui Horațiu Feșnic, după ce arbitrul s-a aflat în camera VAR în partida Hermannstadt-FCSB. Campioana României a fost învinsă în deplasare cu 2-0.

Gigi Becali şi-a aflat pedeapsa de la Comisia de Disciplină! Cât îl costă derapajul la adresa arbitrilor

Campioana en-titre a avut un gol anulat în prelungirile primei reprize, după ce în primă fază Viorel Flueran a validat reușita lui Ngezana.  Înfrângerea de la Sibiu l-a scos din sărite pe latifundiarul din Pipera, motiv pentru care l-a făcut praf pe  Horațiu Feșnic.

Feșnic e cu CFR, din acest motiv se comportă așa. Nici Istvan Kovacs, nici nimeni altcineva nu e atât de șmecher cum e el. Feșnic e singurul pe care îl poți compara, la șmecherie, cu arbitrii de pe vremuri. Are o perversitate de nedescris. El le dă pe față, e pervers. Dar face acest lucru fiindcă tatăl lui e prieten cu CFR, deci e împotriva noastră. Pe el n-ai cum să-l dezlegi de CFR, e legat cu lanțuri de CFR”, este declaraţia care l-a adus pe Gigi Becali în faţa Comisiei de Disciplină.

Comisia Centrală a Arbitrilor a depus o plângere împotriva lui Gigi Becali către  Federația Română de Fotbal. Chiar dacă în primă instabnţă s-a speculat că FCSB va fi penalizată cu trei puncte, Gigi Becali a scăpat cu o pedeapsă mai blândă. Pe lângă că a fost avertizat, patronul celor de la FCSB a primit și o amendă în valoare de 5.000 de lei.

Reclamă
Reclamă

„În temeiul art. 12, 14 Bis și 15 raportat la art. 52/2/b din RD al FRF, pârâtul Becali George se sancționează cu Avertisment și penalitate de 5.000 lei”, se arată în decizia Comisiei de Disciplină din cadrul FRF.

Gigi Becali vrea arbitri străini la meciurile roş-albaştrilor

Recent, patronul roş-albaştrilor a cerut şi arbitri străini la meciurile echipei sale. Solicitarea a fost respinsă imediat de către FRF. Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, chiar l-a avertizat pe Becali să cântărească bine atunci când dă declaraţii fiindcă acestea ar putea avea repercusiuni asupra arbitrilor români, care sunt delegaţi la meciuri din competiţiile europene.

Facem și noi legi, spunem în lege: «Fiecare echipă din competiție are dreptul de a solicita arbitri străini». Din Europa, eu din Europa vreau! Atunci, dacă vreau, am la toate meciurile străini. Plătesc și la revedere!

Reclamă

Luați voi meciul Sepsi – FCSB 0-1, să vedeți că nu s-a arbitrat cu aceeași măsură. Luați să vedeți și cu Petrolul. Credeam că nu e nimic concertat, dar acum cred că e. Nu au probabil curaj să le spună, dar le dă direcție: «Nu ai văzut cum face Becali?». Ca să nu existe probe vreodată, să zică vreunul: «Da, domnule, am avut ordine să arbitrez împotriva lor»”, declara Gigi Becali.

Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:54

Marius Şumudică are probleme de lot înainte de FCSB-Rapid. Trei giuleşteni ratează derby-ul de pe Arena Naţională

10:18

Radu Drăguşin e dorit de Juventus! Anunţul presei italiene despre fundaşul naţionalei

10:08

Lando Norris continuă să nege că a greşit în duelul cu Verstappen din Marele Premiu al Statelor Unite: „Este dificil pentru mine”

9:46

Roberto Mancini, out de la naţionala Arabiei Saudite. Anunţul oficial

9:43

Reacţia englezilor după gafa comisă de portarul lui Rangers la golul anulat al FCSB-ului! Cum l-a numit BBC pe Butland

9:31

Gestul incredibil făcut de Răzvan Lucescu în timpul unui interviu, după suspendarea din Grecia. Ce a făcut după PAOK – Plzen

1 Pep Guardiola, uluit de golul de pe altă planetă al lui Erling Haaland: „Nu e normal pentru o fiinţă umană” 2 Răzvan Lucescu şi-a aflat pedeapsa după scandalul de la derby-ul cu AEK! Sancţiune dură pentru antrenorul român 3 Rangers – FCSB 4-0! Campioana României, umilită pe Ibrox. Prima înfrângere a roş-albaştrilor în Europa League 4 Controversă uriașă în Rangers – FCSB! Golul lui Miculescu, anulat în mod uluitor! Ce s-a întâmplat după gafa lui Butland 5 Ce a scris presa din Spania după ce Barcelona a învins-o pe Bayern cu 4-1. Raphinha a făcut spectacol 6 Anunț important pentru Dennis Man și Valentin Mihăilă, făcut de patronul de la Parma: „Sunt bucuros să vă anunț!”
Citește și