Închide meniul

Gigi Becali şi-a aflat pedeapsa de la Comisia de Disciplină! Cât îl costă derapajul la adresa arbitrilor

Alexandra Costea Publicat: 21 octombrie 2024, 19:21

Reclamă
Gigi Becali şi-a aflat pedeapsa de la Comisia de Disciplină! Cât îl costă derapajul la adresa arbitrilor

Gigi Becali şi-a aflat pedeapsa de la Comisia de Disciplină

Gigi Becali a ajuns în faţa Comisiei de disciplină după ce a lansat acuzaţii dure la adresa lui Horaţiu Feşnic - Profimedia

Gigi Becali și-a aflat pedeapsa de la Comisia de Disciplină! Patronul de la FCSB nu a scăpat de sancțiuni, după derapajul pe care l-a avut la adresa arbitrajului românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul roș-albaștrilor a lansat acuzații nefondate la adresa lui Horațiu Feșnic, după ce arbitrul s-a aflat în camera VAR în partida Hermannstadt-FCSB. Campioana României a fost învinsă în deplasare cu 2-0.

Gigi Becali şi-a aflat pedeapsa de la Comisia de Disciplină! Cât îl costă derapajul la adresa arbitrilor

Campioana en-titre a avut un gol anulat în prelungirile primei reprize, după ce în primă fază Viorel Flueran a validat reușita lui Ngezana.  Înfrângerea de la Sibiu l-a scos din sărite pe latifundiarul din Pipera, motiv pentru care l-a făcut praf pe  Horațiu Feșnic.

Feșnic e cu CFR, din acest motiv se comportă așa. Nici Istvan Kovacs, nici nimeni altcineva nu e atât de șmecher cum e el. Feșnic e singurul pe care îl poți compara, la șmecherie, cu arbitrii de pe vremuri. Are o perversitate de nedescris. El le dă pe față, e pervers. Dar face acest lucru fiindcă tatăl lui e prieten cu CFR, deci e împotriva noastră. Pe el n-ai cum să-l dezlegi de CFR, e legat cu lanțuri de CFR”, este declaraţia care l-a adus pe Gigi Becali în faţa Comisiei de Disciplină.

Comisia Centrală a Arbitrilor a depus o plângere împotriva lui Gigi Becali către  Federația Română de Fotbal. Chiar dacă în primă instabnţă s-a speculat că FCSB va fi penalizată cu trei puncte, Gigi Becali a scăpat cu o pedeapsă mai blândă. Pe lângă că a fost avertizat, patronul celor de la FCSB a primit și o amendă în valoare de 5.000 de lei.

Reclamă
Reclamă

„În temeiul art. 12, 14 Bis și 15 raportat la art. 52/2/b din RD al FRF, pârâtul Becali George se sancționează cu Avertisment și penalitate de 5.000 lei”, se arată în decizia Comisiei de Disciplină din cadrul FRF.

Gigi Becali vrea arbitri străini la meciurile roş-albaştrilor

Recent, patronul roş-albaştrilor a cerut şi arbitri străini la meciurile echipei sale. Solicitarea a fost respinsă imediat de către FRF. Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, chiar l-a avertizat pe Becali să cântărească bine atunci când dă declaraţii fiindcă acestea ar putea avea repercusiuni asupra arbitrilor români, care sunt delegaţi la meciuri din competiţiile europene.

Facem și noi legi, spunem în lege: «Fiecare echipă din competiție are dreptul de a solicita arbitri străini». Din Europa, eu din Europa vreau! Atunci, dacă vreau, am la toate meciurile străini. Plătesc și la revedere!

Reclamă

Luați voi meciul Sepsi – FCSB 0-1, să vedeți că nu s-a arbitrat cu aceeași măsură. Luați să vedeți și cu Petrolul. Credeam că nu e nimic concertat, dar acum cred că e. Nu au probabil curaj să le spună, dar le dă direcție: «Nu ai văzut cum face Becali?». Ca să nu existe probe vreodată, să zică vreunul: «Da, domnule, am avut ordine să arbitrez împotriva lor»”, declara Gigi Becali.

Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:23 26 oct.

VIDEOBernadette Szocs, eliminată de la WTT Champions Montpellier! Românca a fost învinsă de Batra, live în AntenaPLAY

23:46

Virgiliu Postolachi, eroul lui CFR Cluj cu Sepsi, îndemn pentru jucătorii lui Dan Petrescu: „Trebuie să fim mai răi”

23:46

Dan Petrescu, discurs ferm după ce CFR Cluj a remizat dramatic cu Sepsi: „Avem probleme cu norocul! E prea puţin pentru noi!”

23:19

„Suntem penibili!” Denis Ciobotariu şi-a făcut praf coechipierii după CFR Cluj – Sepsi 3-3: „Totul e degeaba”

23:14

Primire spectaculoasă pentru jucătorii lui Dinamo, înaintea meciului cu Hermannstadt! Fanii „câinilor” au făcut show la Sibiu

22:55

CFR Cluj – Sepsi 3-3! Postolachi, „eroul” lui Dan Petrescu! Clujenii au întors dramatic scorul şi au egalat în prelungiri

1 VIDEOGeorge Russell a fost cel mai rapid pilot în primul antrenament al Marelui Premiu de Formula 1™ al Mexicului! Programul complet 2 Gigi Becali, prima reacţie după umilinţa cu Rangers. Jucătorul desfiinţat: „Bă, mai bine o laşi în aut!” 3 Gigi Becali face revoluţie la echipă după ce FCSB a fost umilită de Rangers: „Nu vor mai fi pe teren! Am tras nişte concluzii” 4 Cum arată clasamentul din Europa League, după meciurile din etapa a 3-a. Pe ce loc a ajuns FCSB, după 0-4 cu Rangers 5 Scoţienii, derapaj la adresa lui Gigi Becali după Rangers – FCSB 4-0! Cum l-au putut numi pe patronul campioanei României 6 Gestul incredibil făcut de Răzvan Lucescu în timpul unui interviu, după suspendarea din Grecia. Ce a făcut după PAOK – Plzen
Citește și