Închide meniul
Foto

Laurenţiu Reghecampf, dezvăluiri din intimitatea familiei! Răsfăţul de care are parte Corina Caciuc: „Sunt bun rău la asta!”

Publicat: 24 octombrie 2024, 17:01

Reclamă
Laurenţiu Reghecampf, dezvăluiri din intimitatea familiei! Răsfăţul de care are parte Corina Caciuc: „Sunt bun rău la asta!”

Laurenţiu Reghecampf, dezvăluiri din intimitatea familiei! Răsfăţul de care are parte Corina Caciuc:

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, la piscină / Instagram

Laurenţiu Reghecampf a făcut dezvăluiri din intimitatea familiei. Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc au o relaţie perfectă, iar antrenorul profită de orice ocazie să o răsfeţe. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE CU CORINA CACIUC ÎN GALERIA FOTO)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciu au împreună doi copii. Fostul antrenor de la FCSB o iubeşte pe superba sa iubită enorm şi nu ratează nicio ocazie să îi ofere tot ce e mai bun. Reghecampf e şef în bucătărie şi îi prepară iubitei sale toate bunătăţile.

Laurenţiu Reghecampf, dezvăluiri din intimitatea familiei

„Băi, sunt bun rău de tot la asta. Te rog frumos. Când zici mâncarea preferată din România, mă gândesc la un lucru pe îl facem toți repede când ne e foame. De exemplu, cartofi prăjiți cu ou și o salată. Fac orice. Pentru mine, nimic nu e sofisticat. Vorbesc serios. Depinde de timpul pe care îl ai la dispoziție. Am zile când gătesc de dimineață până seara. Fac orice, ciorbă, orice. Ciorba de burtă durează la mine 5-6 ore. Procesul durează mult, munca în sine nu e multă. La mine din casă, nu lipsește ciorba. Copiii mei mănâncă, Corina mănâncă. Eu o fac la 2-3 zile.

Toate ciorbele… și rădăuțeană, de porc. Fac orice. Nu știu să gătesc puțin, eu gătesc mult. Uite, de exemplu, acum, mă așteaptă o căprioară acasă. Eu tai, eu fac tot. Săptămâna trecută am fost la pește. Am prins 20 de kilograme de crap„, a spus Laurenţiu Reghecampf conform iamsport.ro.

Fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf s-a căsătorit cu o fostă gimnastă

La doi ani după ce s-au logodit, Luca Reghecampf şi Asiana au ajuns în faţa ofiţerului Stării Civile. Imaginile au fost făcute publice de fosta gimnastă (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Reclamă
Reclamă

Tocmai m-am căsătorit cu Luca Reghecampf„, a transmis Asiana Peng pe reţelele sociale.

Laurenţiu Reghecampf a fost unul dintre primii care au felicitat-o. A postat un mesaj emoţionant: „Casă de piatră, vă iubesc” 

Şi noi vă iubim„, i-a răspuns imediat noua noră, care este de o frumuseţe ieşită din comun.

Reclamă

Asiana Peng are peste 50.000 de urmăritori pe contul ei de Instagram. În schimb, Luca a renunţat să mai posteze pe reţelele sociale, după ce a avut un derapaj antisemit şi a fost criticat dur.

Luca s-a stabilit definitiv în România după ce a locuit o lungă perioadă de timp alături de mama lui, Mariana Pfeiffer.

Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:52

Gigi Becali a numit jucătorul care l-a dezamăgit în FCSB – Rapid 0-0: „Nu e ce am crezut! Asta e situaţia”

10:05

Pe ce loc se află Simona Halep înaintea debutului la Hong Kong! Cum arată clasamentul WTA şi pe ce locuri sunt româncele

9:53

Simona Halep – Yue Yuan LIVE TEXT (11:00). Fostul lider mondial revine la Hong Kong

9:37

Sainz învinge, Max și Lando continuă duelul! Analiza lui Adrian Georgescu după Marele Premiu al Mexicului

9:15

Dejan Lovren a sărit în apărarea lui Răzvan Lucescu după PAOK – Heraklion 1-2: „Nu e vina lui. E ceva ce putem repara”

8:43

Transfer senzaţional la Rapid? Anunţul făcut de Marius Şumudică despre atacantul de 4 milioane de euro

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 4 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 5 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4 6 VIDEOLos Angeles Clippers – Denver Nuggets a fost live în AntenaPLAY! Echipa lui James Harden, victorie dramatică
Citește și