Închide meniul
Foto

Ce a postat soţia lui Ianis Hagi pe internet, în timpul partidei Rangers-FCSB 4-0. Elena Tănase a șters imediat gafa

Alexandra Costea Publicat: 25 octombrie 2024, 12:58

Reclamă
Ce a postat soţia lui Ianis Hagi pe internet, în timpul partidei Rangers-FCSB 4-0. Elena Tănase a șters imediat gafa

Ce a postat soţia lui Ianis Hagi pe internet, în timpul partidei Rangers-FCSB 4-0

Ianis Hagi şi Elena Tănase s-au căsătorit pe 14 iulie 2024 - Instagram

Ce a postat soţia lui Ianis Hagi pe internet, în timpul partidei Rangers-FCSB 4-0. Partenera „Prinţului” a făcut o gafă în toată regula în timp ce campioana României era umilită de scoţieni pe Ibrox Stadium. Partida Rangers-FCSB a putut fi urmărită în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Soţia lui Ianis Hagi a şters imediat postarea de pe contul ei de Instagram.

Ce a postat soţia lui Ianis Hagi pe internet, în timpul partidei Rangers-FCSB 4-0. Elena Tănase a șters imediat gafa

Ianis Hagi nu a fost inclus pe lista UEFA de scoşieni, motiv pentru care nu a putut juca în partida contra campioanei României din Europa League. Cu toate acestea, se pare că „Prinţul” şi soţia sa s-ar fi aflat în tribuna oficială în timp ce Rangers o umilea pe FCSB.

La finalul partidei, Elena Tănase a publicat pe contul ei de Instagram o fotografie cu tabela de marcaj, alături de mesajul ”Ibrox baby, it’s just different”, în traducere ”Ibrox dragă, e ceva diferit”.

Reclamă
Reclamă

La doar câteva minute după, nora lui Gică Hagi a şters postarea. Cel mai probabil, aceasta a relizat că echipa care a suferit înfrângerea este românească, iar socrul ei i-a fost la un moment dat antrenor. Gică Hagi a fost antrenor la FC Steaua Bucureşti în perioada iunie – septembrie 2007.

De asemenea, în timpul confruntării de pe Ibrox, fanii roş-albaştrilor și-au arătat susținerea față de Ianis Hagi. Românii i-au scandat numele „Prinţului”, atunci când jucătorii de la Rangers au intrat pe teren. Ianis Hagi nu a avut cea mai bună perioadă în Glasgow, mai ales că a fost trimis la echipa a doua a scoțienilor.

Rangers s-a impus cu 4-0 şi i-a administrat FCSB-ului prima înfrângere din grupa principală Europa League. Tom Lawrence, Cerny cu o dublă şi Igamane au marcat pentru scoţieni. După 0-4 cu Rangers, FCSB a ajuns pe locul al 13-lea în Europa League, poziție care garantează totuși calificarea în play-off-ul competiției.

Reclamă

Ce note au primit jucătorii lui Gigi Becali, după Rangers-FCSB 4-0

FCSB a avut o prestaţie slabă în meciul cu Rangers. Scoţienii au zdrobit-o pe campioana României pe Ibrox Park, scor 4-0. Nimic nu a funcționat în tabăra roş-albaştrilor, chiar dacă Gigi Becali pretindea că echipa sa va câştiga și fără oamenii de bază în teren. Cu toate acestea, absențele s-au simțit.

  • Târnovanu 6.1
  • Pantea 6.3
  • Ngezana 6.6
  • Dawa 6.5
  • M. Popescu 6.4
  • Alhassan 6.2
  • Edjouma 6.3
  • Ștefănescu 6.2
  • L. Phelipe 6.1
  • Miculescu 6.5
  • Bîrligea 6.4
  • Alex Băluță 6.4
  • Tavi Popescu 7.0
  • Risto Radunovic 6.7
  • Alexandru Musi 6.7
  • William Baeten Baeten 6.5
Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:48

Basarab Panduru nu a înțeles o schimbare făcută de Gigi Becali la pauza meciului Rangers – FCSB 4-0: „Nu l-aș fi băgat niciodată”

12:10

FCSB a fost umilită de Rangers, dar Marian Iancu se leagă tot de Rapid! Ce a putut spune despre Gigi Becali și Dan Șucu

12:03

Ce i-a transmis Gigi Becali lui Mihai Stoica în timpul meciului Rangers – FCSB 4-0: „Nu m-a ascultat”

11:39

Pleacă sau nu Oscar Piastri la Red Bull. Australianul a reacţionat după ce s-a zvonit că părăseşte McLaren

10:54

Marius Şumudică are probleme de lot înainte de FCSB-Rapid. Trei giuleşteni ratează derby-ul de pe Arena Naţională

10:18

Radu Drăguşin e dorit de Juventus! Anunţul presei italiene despre fundaşul naţionalei

1 Pep Guardiola, uluit de golul de pe altă planetă al lui Erling Haaland: „Nu e normal pentru o fiinţă umană” 2 Răzvan Lucescu şi-a aflat pedeapsa după scandalul de la derby-ul cu AEK! Sancţiune dură pentru antrenorul român 3 Rangers – FCSB 4-0! Campioana României, umilită pe Ibrox. Prima înfrângere a roş-albaştrilor în Europa League 4 Anunț important pentru Dennis Man și Valentin Mihăilă, făcut de patronul de la Parma: „Sunt bucuros să vă anunț!” 5 Controversă uriașă în Rangers – FCSB! Golul lui Miculescu, anulat în mod uluitor! Ce s-a întâmplat după gafa lui Butland 6 Ce a scris presa din Spania după ce Barcelona a învins-o pe Bayern cu 4-1. Raphinha a făcut spectacol
Citește și