Închide meniul
EXCLUSIV

„Miţă Iosif, rapidistul, merge la dinamovişti” Mihai Iosif şi-a explicat decizia de a prelua rivala Rapidului!

Bogdan Stănescu Publicat: 25 octombrie 2024, 14:30

Reclamă
„Miţă Iosif, rapidistul, merge la dinamovişti Mihai Iosif şi-a explicat decizia de a prelua rivala Rapidului!

Mihai Iosif şi-a explicat decizia de a prelua rivala Rapidului!

Mihai Iosif / AntenaSport

Mihai Iosif şi-a explicat decizia de a prelua rivala Rapidului! Fostul antrenorul al giuleştenilor o pregăteşte acum pe CS FC Dinamo, echipa lui Nicolae Badea, care a promovat în Liga a 3-a.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Iosif colaborează la CS FC Dinamo cu Dănuţ Lupu, cu care a mărturisit că are o relaţie bună.

„Miţă Iosif, rapidistul, merge la dinamovişti” Mihai Iosif şi-a explicat decizia de a prelua rivala Rapidului!

(n.r: Miţă Iosif, rapidistul, merge la dinamovişti Cum a venit decizia asta?) Viaţa de antrenor nu ştii unde te poate duce. Asta ne este meseria şi antrenăm acolo unde suntem doriţi.

(n.r. Mulţi spun că dacă nu era Miţă Iosif poate Rapidul nu ar mai fi fost acum acolo unde este) A fost ceva fantastic, de unde am plecat, unde am ajuns, în condiţii extraordinar de grele.

Aici e o echipă nou-promovată şi avem obiectiv intrarea în play-off. Cu Dănuţ Lupu mă înţeleg bine. Cu toţii ne înţelegem bine. La început a fost un pic mai dificil, e o echipă nou-promovată, să încropim un lot, dar lucrurile tind să meargă spre bine.

Reclamă
Reclamă

(n.r.: despre visul lui) Visul ar fi să revin în Liga 1 şi poate, vreodată, să mă întorc la Rapid şi să iau campionatul.

100% Dinamo trebuie să aibă un stadion propriu”, a declarat Mihai Iosif în exclusivitate pentru AntenaSport.

Chiar dacă o antrenează pe CS FC Dinamo, Mihai Iosif continuă să meargă la meciurile Rapidului. A fost la meciul cu Farul, câştigat de giuleşteni cu 5-0, şi nu exclude să fie prezent pe stadion şi la derby-ul giuleştenilor cu FCSB, de pe Arena Naţională. FCSB – Rapid se dispută duminică, de ora 21:00. Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă

„Sub nicio formă!” Mihai Iosif a sărit în apărarea lui Daniel Niculae: „Ce putea să spună? Să refuze galeria?”

Mihai Iosif i-a luat, în vară, apărarea lui Daniel Niculae, după plecarea acestuia de la Rapid. Fostul preşedinte a părăsit formaţia din Giuleşti pe 7 iunie, în urma scandalului în care a fost implicat în această primăvară. Niculae a fost ulterior înlocuit cu Viorel Moldovan.

La finalul sezonului regular, mai ales după victoria cu 4-0 în faţa celor de la FCSB, Rapid avea mari speranţe înainte de play-off-ul din Liga 1. Lucrurile au stat complet diferit, iar clubul a fost zguduit de rezultatele din teren, dar şi de problemele în care au fost implicaţi Daniel Niculae şi liderul galeriei, Liviu Ungurean.

Mihai Iosif a fost de părere că Daniel Niculae nu are de ce să fie criticat pentru ce s-a întâmplat pe finalul sezonului trecut la Rapid.

„(N.r. De ce a căzut Rapidul?) Nu-mi dau seama ce s-a întâmplat, a fost o cădere bruscă, e clar că a fost ceva intern. S-a rupt ceva, nu ştiu ce, doar cei de acolo ştiu. S-a văzut că nu a fost galeria, nu a mai avut aceleaşi rezultate.

(N.r. E de criticat Daniel Niculae?) Sub nicio formă! Niciodată! Este un tot unitar…suporterii fac parte din club, au vrut să participe la un spectacol frumos. Putea să fie anunţat, chiar dacă ştia. El ce putea să spună, să refuze galeria? Ce se întâmpla dacă refuza? Tot se dădeau torţele”, declara Mihai Iosif, la AS.ro LIVE.

Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:52

Gigi Becali a numit jucătorul care l-a dezamăgit în FCSB – Rapid 0-0: „Nu e ce am crezut! Asta e situaţia”

10:45

Simona Halep – Yue Yuan LIVE TEXT (11:30). Fostul lider mondial revine la Hong Kong

10:05

Pe ce loc se află Simona Halep înaintea debutului la Hong Kong! Cum arată clasamentul WTA şi pe ce locuri sunt româncele

9:37

Sainz învinge, Max și Lando continuă duelul! Analiza lui Adrian Georgescu după Marele Premiu al Mexicului

9:15

Dejan Lovren a sărit în apărarea lui Răzvan Lucescu după PAOK – Heraklion 1-2: „Nu e vina lui. E ceva ce putem repara”

8:43

Transfer senzaţional la Rapid? Anunţul făcut de Marius Şumudică despre atacantul de 4 milioane de euro

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 4 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 5 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4 6 VIDEOLos Angeles Clippers – Denver Nuggets a fost live în AntenaPLAY! Echipa lui James Harden, victorie dramatică
Citește și