Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

„Sub nicio formă!” Mihai Iosif a sărit în apărarea lui Daniel Niculae: „Ce putea să spună? Să refuze galeria?”

Alex Masgras Publicat: 12 iunie 2024, 11:15

Reclamă
„Sub nicio formă! Mihai Iosif a sărit în apărarea lui Daniel Niculae: „Ce putea să spună? Să refuze galeria?

"Sub nicio formă!" Mihai Iosif a sărit în apărarea lui Daniel Niculae: "Ce putea să spună? Să refuze galeria?"

Daniel Niculae, în timpul unei conferinţe de presă / FC Rapid 1923

Mihai Iosif a sărit în apărarea lui Daniel Niculae, după plecarea acestuia de la Rapid. Fostul preşedinte a părăsit formaţia din Giuleşti pe 7 iunie, în urma scandalului în care a fost implicat în această primăvară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Giuleştenii s-au mişcat repede şi l-au prezentat deja pe noul preşedinte, Viorel Moldovan.

„Sub nicio formă!” Mihai Iosif a sărit în apărarea lui Daniel Niculae: „Ce putea să spună? Să refuze galeria?”

La finalul sezonului regulat, mai ales după victoria cu 4-0 în faţa celor de la FCSB, Rapid avea mari speranţe înainte de play-off. Lucrurile au stat complet diferit, iar clubul a fost zguduit de rezultatele din teren, dar şi de problemele în care au fost implicaţi Daniel Niculae şi liderul galeriei, Liviu Ungurean.

Mihai Iosif este de părere că Daniel Niculae nu are de ce să fie criticat pentru ce s-a întâmplat pe finalul sezonului trecut la Rapid şi îi ia apărarea fostului preşedinte din Giuleşti:

„(N.r. De ce a căzut Rapidul?) Nu-mi dau seama ce s-a întâmplat, a fost o cădere bruscă, e clar că a fost ceva intern. S-a rupt ceva, nu ştiu ce, doar cei de acolo ştiu. S-a văzut că nu a fost galeria, nu a mai avut aceleaşi rezultate.

Reclamă
Reclamă 4

(N.r. E de criticat Daniel Niculae?) Sub nicio formă! Niciodată! Este un tot unitar…suporterii fac parte din club, au vrut să participe la un spectacol frumos. Putea să fie anunţat, chiar dacă ştia. El ce putea să spună, să refuze galeria? Ce se întâmpla dacă refuza? Tot se dădeau torţele”, a declarat Mihai Iosif, la AS.ro LIVE.

Daniel Niculae a plecat de la Rapid

Rapid a anunţat despărţirea de Daniel Niculae pe 7 iunie, notând faptul că era momentul pentru o schimbare în club. „Nico” a fost preşedintele giuleştenilor atunci când echipa a promovat în Liga 1, în vara lui 2021. Noul preşedinte al clubului din Giuleşti este Viorel Moldovan.

„A început ca junior în Giulești, a devenit o legendă în teren, a pus umărul la renașterea clubului, iar astăzi, când spunem Daniel Niculae, spunem Rapid.

Reclamă

În toată această perioadă, a demonstrat o dedicare remarcabilă pentru culorile noastre, și a adus o contribuție semnificativă la revenirea în prima ligă și la dezvoltarea clubului.

Sub conducerea sa, Rapid a cunoscut momente deosebite și a realizat progrese notabile pe toate planurile. Prin munca și viziunea sa, Daniel Niculae a reușit să consolideze spiritul echipei și să apropie și mai mult comunitatea noastră de valorile clubului.

După o analiză atentă și în urma unor discuții deschise și constructive, am ajuns la concluzia că este momentul pentru o schimbare de direcție la nivelul clubului. Această decizie reflectă dorința noastră de a aduce o perspectivă nouă și de a explora noi oportunități pentru viitorul Rapidului.

Dorim să-i mulțumim din suflet pentru toate eforturile depuse și pentru devotamentul de care a dat dovadă în toți acești ani.

Îi urăm mult succes în toate proiectele viitoare și suntem convinși că va continua să fie un susținător de nădejde al Rapidului!

Mulțumim, Nico!”, a transmis Rapid, pe pagina oficială de Facebook.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
15:06

Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024

14:52

Ucraina – Belgia LIVE TEXT (19:00). Luptă strânsă pentru calificarea în optimile EURO 2024 în grupa României

14:18

Video„România, ale!” Atmosferă de senzație pe străzile din Frankfurt! Fanii români fac spectacol, înaintea meciului cu Slovacia

13:50

VIDEOSlovacia – România, LIVE TEXT, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

13:42

Ce au făcut jucătorii României, cu doar câteva ore înainte de meciul decisiv cu Slovacia, de la EURO 2024

13:28

Lionel Messi le dă emoţii argentinienilor! Probleme pentru starul lui Inter Miami la Copa America: „Mă deranjează puţin”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și