Închide meniul

Gigi Becali a fost pus la zid de un fost jucător de la FCSB: „E comedie! Ce drept are să facă echipa?”

Alex Masgras Publicat: 26 octombrie 2024, 8:36

Reclamă
Gigi Becali a fost pus la zid de un fost jucător de la FCSB: „E comedie! Ce drept are să facă echipa?

Gigi Becali a fost pus la zid de un fost jucător de la FCSB: "E comedie! Ce drept are să facă echipa?"

Gigi Becali / Profimedia

Gigi Becali a fost pus la zid de un fost jucător de la FCSB. Patronul roş-albaştrilor nu a fost pe placul lui Gregory Tade, fostul atacant la echipei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ajuns la 38 de ani şi retras în vara anului 2023, Gregory Tade a vorbit despre actuala campioană a României, dar şi despre implicarea patronului în ceea ce priveşte formaţia de joc.

Gigi Becali a fost pus la zid de un fost jucător de la FCSB: „E comedie! Ce drept are să facă echipa?”

Tade a criticat în termeni duri modul în care Becali gestionează lucrurile la FCSB. Golgheterul Ligii 1 din sezonul 2014/15 consideră că este o lipsă de respect faţă de oamenii care lucrează în cadrul unui club, de la jucători, până la directorii sportivi şi preşedinţi:

„Gigi face în continuare aceleași lucruri. E ca în cinema, e comedie. Cred că e lipsă de respect față de președinte, față de directorul sportiv, de manager și jucători. Nu cred că el se duce la antrenament în fiecare zi, deci ce drept are să facă echipa?

Ca să fii antrenor, trebuie să ai o diplomă. E ușor să faci echipa pentru că e clubul tău, dar nu cred că e respectuos. Ce e asta? E comedie, e pentru presă”, a declarat Gregory Tade, potrivit sport.ro.

Reclamă
Reclamă

Gregory Tade a ajuns în România în vara anului 2013, la CFR Cluj, din postura de jucător liber de contract. Doi ani mai târziu, el a fost cumpărat de FCSB pentru 500.000 de euro, dar nu a reuşit să se impună, aşa cum o făcea în Gruia. Dacă la Cluj, Tade a marcat 23 de goluri în 57 de partide, la FCSB a înscris de 7 ori în 37 de meciuri.

În vara anului 2017, el a plecat în Qatar şi a mai revenit în România pentru o perioadă scurtă de timp, la finalul anului 2018, la Dinamo.

Gigi Becali, avertisment pentru Marius Şumudică, înainte de FCSB – Rapid: „Îi pregătesc o mică surpriză”

Gigi Becali a lansat un avertisment pentru Marius Şumudică, înainte de FCSB – Rapid. După umilinţa de pe Ibrox cu Rangers, scor 0-4, campioana României revine pe Arena Naţională pentru derby-ul cu giuleştenii.

Reclamă

Jucătorii lui Marius Şumudică au un moral ridicat înaintea acestei partide, după victoria cu 5-0 în faţa celor de la Farul Constanţa de pe teren propriu, în cea mai bună partidă făcută de rapidişti în acest sezon. În urma meciului din Scoţia, Gigi Becali a anunţat că vor exista câteva schimbări în echipa FCSB-ului pentru meciul cu Rapid şi că a pregătit o surpriză pentru Marius Şumudică, antrenorul giuleştenilor:

„Nu știu…nu vreau să le știe chiar pe toate Șumudică. Eu știu în mare echipa, dar nu trebuie să știe el Șumudică chiar tot.

(N.r îi pregătiți o surpriză) O mică surpriză, da! Nu prea mare. Ne trebuie jucători talentați, care să plimbe balonul, care să plece, să primească, să coboare ca să o primească, să o paseze, să o dribleze, iar acest profil este îndeplinit de Tănase”, a declarat Gigi Becali, la fanatik.ro.

Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:09

LIVE TEXTSimona Halep – Yue Yuan se dispută ACUM. Fostul lider mondial joacă în primul tur la Hong Kong

12:02

Florin Manea a reacţionat după ce Marius Şumudică a anunţat că îl vrea pe Denis Drăguş: „Rapid e echipa mea de suflet”

11:42

Cele două staruri pe care Carlo Ancelotti le cere la Real Madrid, după umilința cu Barcelona. Asalt pe piața transferurilor!

11:35

Gala decenării Balonului de Aur 2024 LIVE TEXT (21:30). Cine este marele favorit al ceremoniei de la Paris

11:06

Decizie radicală luată de Gigi Becali înainte de Dinamo – FCSB: „Toţi!”. Anunţul momentului făcut de patronul campioanei României

10:52

Gigi Becali a numit jucătorul care l-a dezamăgit în FCSB – Rapid 0-0: „Nu e ce am crezut! Asta e situaţia”

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 4 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 5 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4 6 VIDEOLos Angeles Clippers – Denver Nuggets a fost live în AntenaPLAY! Echipa lui James Harden, victorie dramatică
Citește și