Închide meniul

Carlo Ancelotti îi poate depăși pe Johan Cruyff și Pep Guardiola după El Clasico! Ar atinge o bornă de senzație

Alex Ioniță Publicat: 26 octombrie 2024, 17:42

Reclamă
Carlo Ancelotti îi poate depăși pe Johan Cruyff și Pep Guardiola după El Clasico! Ar atinge o bornă de senzație

Carlo Ancelotti îi poate depăși pe Johan Cruyff și Pep Guardiola după El Clasico!

Profimedia

Carlo Ancelotti îi poate depăși pe Johan Cruyff și Pep Guardiola după El Clasico! Antrenorul lui Real Madrid este aproape de o bornă de senzație, înainte de duelul cu Barcelona.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primul El Clasico al sezonului se va juca de la ora 22:00. Real Madrid – Barcelona va fi în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Carlo Ancelotti îi poate depăși pe Johan Cruyff și Pep Guardiola după El Clasico!

Carlo Ancelotti se află în fața El Clasico-ului cu numărul 17 din cariera sa de antrenor. Până în momentul de față, antrenorul lui Real Madrid a adunat 9 victorii și 6 înfrângeri în fața formației blaugrana, în timp ce 3 partide s-au încheiat la egalitate.

Potrivit informațiilor oferite de mundodeportivo.com, Carlo Ancelotti îi poate depăși pe Pep Guardiola și Johan Cruyff, în cazul în care Real Madrid o va învinge pe Barcelona, în cadrul primului El Clasico al sezonului.

Cruyff și Guardiola au câte 9 victorii în El Clasico, din postura de antrenori ai Barcelonei. Astfel, cu un succes în seara de sâmbătă, Carlo Ancelotti ar ajunge la 10 victorii și i-ar depăși pe cei doi.

Reclamă
Reclamă

Carlo Ancelotti ar urma să urce pe poziția a 2-a în topul antrenorilor cu cele mai multe victorii în El Clasico. Pe primul loc se află legendarul Miguel Munoz care, din postura de antrenor al lui Real Madrid, a adunat 16 victorii, 9 rezultate de egalitate și 11 înfrângeri, în duelurile cu marea rivală.

De asemenea, Carlo Ancelotti poate egala și recordul lui Pep Guardiola, din perioada 2008 – 2010. Atunci, antrenorul spaniol a adunat 5 victorii la rând în El Clasico. Carlo Ancelotti a câștigat ultimele 4 dueluri cu Barcelona, din toate competițiile.

Carlo Ancelotti, mesaj despre Kylian Mbappe înainte de derby-ul Real Madrid – Barcelona

Carlo Ancelotti a venit cu un mesaj despre Kylian Mbappe înainte de derby-ul Real Madrid – Barcelona. Tehnicianul echipei din capitala Spaniei a vorbit deschis despre El Clasico.

Reclamă

La conferința de presă premergătoare partidei, Carlo Ancelotti a transmis faptul că Barcelona este într-o formă excelentă și că nu există nicio favorită în El Clasico.

Totodată, acesta l-a remarcat pe Lamine Yamal, din tabăra catalană și este de părere că jucătorul lui Hansi Flick a avut un start de sezon foarte bun.

Nu în ultimul rând, Carlo Ancelotti a venit și cu un mesaj despre Kylian Mbappe. Antrenorul de la Real Madrid a spus că superstarul a mai jucat împotriva Barcelonei și că acesta „știe ce are de făcut”.

„(n.r. jucătorii de la Barcelona) Au o idee foarte clară despre cum vor să joace. Sunt o echipă curajoasă și s-au pregătit bine pentru meci.

Sunt într-o formă bună, e foarte dificil să numești o favorită într-un Clasico. Din fericire, nimic nu mă îngrijorează în momentul de față.

Nu e nicio favorită, totul depinde de mulți factori, o să fie momente în care vom fi în control și altele în care nu. Gestionarea acestor momente este foarte importantă.

(n.r. Despre planul pentru derby-ul cu Barcelona) Am ceva în minte, dar va trebui să vedeți mâine, iar apoi îmi puteți spune dacă am greșit sau nu.

(n.r. Despre Lamine Yamal) Îmi place foarte mult cu joacă, atitudinea lui. Trebuie să ții cont de oponenți, dar trebuie să fii concentrat pe ce trebuie să faci. E într-o formă bună, a început sezonul excelent.

(n.r. Un sfat pentru Mbappe?) A jucat împotriva Barcelonei de multe ori și știe ce are de făcut. Am foarte multă încredere în calitățile sale și cred că va contribui, ca deobicei”, a spus Carlo Ancelotti, citat de marca.com.

Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:09

LIVE TEXTSimona Halep – Yue Yuan se dispută ACUM. Fostul lider mondial joacă în primul tur la Hong Kong

12:02

Florin Manea a reacţionat după ce Marius Şumudică a anunţat că îl vrea pe Denis Drăguş: „Rapid e echipa mea de suflet”

11:42

Cele două staruri pe care Carlo Ancelotti le cere la Real Madrid, după umilința cu Barcelona. Asalt pe piața transferurilor!

11:35

Gala decenării Balonului de Aur 2024 LIVE TEXT (21:30). Cine este marele favorit al ceremoniei de la Paris

11:06

Decizie radicală luată de Gigi Becali înainte de Dinamo – FCSB: „Toţi!”. Anunţul momentului făcut de patronul campioanei României

10:52

Gigi Becali a numit jucătorul care l-a dezamăgit în FCSB – Rapid 0-0: „Nu e ce am crezut! Asta e situaţia”

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 4 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 5 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4 6 VIDEOLos Angeles Clippers – Denver Nuggets a fost live în AntenaPLAY! Echipa lui James Harden, victorie dramatică
Citește și