Închide meniul

Carlo Ancelotti, mesaj despre Kylian Mbappe înainte de derby-ul Real Madrid – Barcelona: „Am foarte multă încredere”

Alex Ioniță Publicat: 25 octombrie 2024, 17:12

Reclamă
Carlo Ancelotti, mesaj despre Kylian Mbappe înainte de derby-ul Real Madrid – Barcelona: „Am foarte multă încredere

Carlo Ancelotti, mesaj despre Kylian Mbappe înainte de derby-ul Real Madrid - Barcelona

Profimedia

Carlo Ancelotti a venit cu un mesaj despre Kylian Mbappe înainte de derby-ul Real Madrid – Barcelona. Tehnicianul echipei din capitala Spaniei a vorbit deschis despre El Clasico.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marele duel dintre rivalele Real Madrid și Barcelona se va juca sâmbătă, de la ora 22:00. Partida de pe Santiago Bernabeu va fi în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Carlo Ancelotti, mesaj despre Kylian Mbappe înainte de derby-ul Real Madrid – Barcelona

La conferința de presă premergătoare partidei, Carlo Ancelotti a transmis faptul că Barcelona este într-o formă excelentă și că nu există nicio favorită în El Clasico.

Totodată, acesta l-a remarcat pe Lamine Yamal, din tabăra catalană și este de părere că jucătorul lui Hansi Flick a avut un start de sezon foarte bun.

Nu în ultimul rând, Carlo Ancelotti a venit și cu un mesaj despre Kylian Mbappe. Antrenorul de la Real Madrid a spus că superstarul a mai jucat împotriva Barcelonei și că acesta „știe ce are de făcut”.

Reclamă
Reclamă

„(n.r. jucătorii de la Barcelona) Au o idee foarte clară despre cum vor să joace. Sunt o echipă curajoasă și s-au pregătit bine pentru meci.

Sunt într-o formă bună, e foarte dificil să numești o favorită într-un Clasico. Din fericire, nimic nu mă îngrijorează în momentul de față.

Nu e nicio favorită, totul depinde de mulți factori, o să fie momente în care vom fi în control și altele în care nu. Gestionarea acestor momente este foarte importantă.

Reclamă

(n.r. Despre planul pentru derby-ul cu Barcelona) Am ceva în minte, dar va trebui să vedeți mâine, iar apoi îmi puteți spune dacă am greșit sau nu.

(n.r. Despre Lamine Yamal) Îmi place foarte mult cu joacă, atitudinea lui. Trebuie să ții cont de oponenți, dar trebuie să fii concentrat pe ce trebuie să faci. E într-o formă bună, a început sezonul excelent.

(n.r. Un sfat pentru Mbappe?) A jucat împotriva Barcelonei de multe ori și știe ce are de făcut. Am foarte multă încredere în calitățile sale și cred că va contribui, ca deobicei”, a spus Carlo Ancelotti, citat de marca.com.

Kylian Mbappe, câştig de cauză în scandalul cu PSG!

Kylian Mbappe a avut câştig de cauză în scandalul cu PSG! L’Equipe a anunţat că LPF, Liga Franceză de fotbal, va lua o decizie în favoarea lui Kylian Mbappe în legătură cu litigiul financiar pe care îl are cu fostul său club, Paris Saint-Germain.

PSG va fi nevoită să-i plătească o sumă uriaşă starului de la Real Madrid. Clubul are la dispoziţie o săptămână să facă plata.

Potrivt ziarului francez, Comisia paritară de apel a Ligii franceze de fotbal (LFP) va tranşa vineri în favoarea lui Kylian Mbappe litigiul financiar pe care căpitanul selecţionatei Franţei îl are cu fostul său club, Paris Saint-Germain.

Starul lui Real Madrid le cere foştilor săi şefi suma de 55 de milioane de euro. Acestea ar reprezenta salarii  neachitate şi alte prime, conform Agerpres.

La începutul lui 2024, cu puţin timp înainte cafrancezul să decidă să plece de la PSG, cele două părţi au afirmat că atacantul a renunţat la o parte din primele sale. Astfel, se pare că Mbappe ar fi încheiat un acord cu clubul francez în august 2023, la scurt timp după ce acesta fusese exclus din lot timp de o lună.

Acum, Kylian Mbappe le cere oficialilor de la PSG plata unei sume de 55 de milioane de euro. Aceasta ar include ultima treime dintr-o primă de instalare (36 de milioane de euro brut), salariul pe lunile aprilie, mai, iunie, dar şi o primă de etică pentru această perioadă.

Starul madrilenilor a fost cel care a sesizat Comisia juridică a LFP. La mijlocul lui septembrei, comisia s-a întrunit în prezenţa ambelor părţi. Iniţia, LPF  a recomandat medierea, doar că atacantul în vârstă de 25 de ani a refuzat. Astfel, judecătorii i-au cerut lui PSG să plătească cele 55 de milioane în termen de o săptămână.

Conform  clubului parizian, solicitarea depusă de Mbappe echivalează cu nerespectarea acordului încheiat în august 2023. Avocaţii fotbalistului sunt de părere că, acordul în cauză este nul, mai ales că nu a fost semnat. Arunci când PSG şi Mbappe s-ar fi înţeles, jucătorul exclus din lot s-ar fi aflat sub presiune.

Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:42 28 oct.

VIDEOIndiana Pacers – Philadelphia 76ers 114 – 118 a fost LIVE în AntenaPLAY. Philadelphia, victorie fără starul Joel Embiid

0:19 28 oct.

LIVE VIDEOEdmonton Oilers – Detroit Red Wings se joacă ACUM în AntenaPLAY! Continuă spectacolul din NHL

0:14 28 oct.

„Să nu facem asta!” Elias Charalambous a descris într-un singur cuvânt scandalul cu Marius Şumudică, de după FCSB – Rapid 0-0

0:09 28 oct.

VIDEOCarlos Sainz, prima reacţie după ce a triumfat în Marele Premiu al Mexicului: „Îmi mai doream o victorie alături de Ferrari!”

23:48

Marius Şumudică, primele explicaţii despre scandalul cu Elias Charalambous: „I-am făcut un semn”. Ce a spus după FCSB – Rapid 0-0

23:40

„Nu mă așteptam!” Darius Olaru, surprins de tactica lui Șumudică după FCSB – Rapid 0-0. Se gândește deja la derby-ul cu Dinamo

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 4 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4 5 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 6 VIDEOLos Angeles Clippers – Denver Nuggets a fost live în AntenaPLAY! Echipa lui James Harden, victorie dramatică
Citește și