Închide meniul
Video

Juri Cisotti aşteaptă paşaportul românesc şi nu ar refuza naţionala lui Mircea Lucescu: „Viitorul meu e aici!”

Viviana Moraru Publicat: 26 octombrie 2024, 22:38

Reclamă

Juri Cisotti aşteaptă paşaportul românesc şi nu ar refuza naţionala lui Mircea Lucescu

Juri Cisotti/ AntenaSport

Juri Cisotti aşteaptă paşaportul românesc şi nu ar refuza naţionala lui Mircea Lucescu. Mijlocaşul lui Dorinel Munteanu de la Oţelul e gata să reprezinte România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Viitorul meu e în România”, anunţă Cisotti, căpitanul italian al lui Dorinel Munteanu. Mircea Lucescu a pus deja ochii pe el si il asteapta sa isi ia pasaportul romanesc.

Juri Cisotti aşteaptă paşaportul românesc şi nu ar refuza naţionala lui Mircea Lucescu

„Cisotti e cel mai bun mijlocaş din România”, au spus Gigi Becali şi rivalii dinamovişti. La 31 de ani, Cisotti e îndrăgostit de România. Si n-ar refuza nationala lui Lucescu.

„(N.r. Te gândeşti la paşaport românesc?) Cred că viitorul va fi aici, în România. Nu ştiu ce se poate întâmpla în viitor. Dar aici sunt fericit. (N.r. Roberto Baggio sau Hagi) Toată lumea în Italia vorbesc foarte bune din Hagi”, a spus Juri Cisotti.

Cu mancarea, italianul s-a obisnuit repede: „Sarmale îmi plac, caşcaval pane, îmi place ciorba”, a spus Cisotti.

Reclamă
Reclamă

E linişte, dupa furtuna de la Galaţi. Dorinel şi puştiul luat de guler, David Maftei, s-au împăcat. Şi căpitanul Cisotti a intervenit să calmeze spiritele. Maftei e împrumutat de la Hagi.

„Chiar nu a fost nimic şi suntem foarte bine acum. (N.r. Cine este mai dur, Dorinel Munteanu sau domnul Hagi?) Ambii vor să fii sută la sută”, a spus David Maftei.

Dorinel Munteanu şi-a aflat pedeapsa pentru că l-a bruscat pe teren pe David Maftei

Dorinel Munteanu şi-a aflat pedeapsa pentru că l-a bruscat pe teren pe David Maftei! Antrenorul Oţelului a primit un avertisment oficial şi o amendă de 3.400 de lei.

Reclamă

Dorinel Munteanu l-a tras de tricou şi l-a certat pe gazon în timpul meciului cu Dinamo. Antrenorul gălăţenilor a explicat că a fost foarte supărat fiindcă tânărul jucător David Maftei (20 de ani), care e împrumutat de la Farul, nu l-a privit în ochi atunci când Munteanu striga la el.

Nu este prima amendă pe care Dorinel Munteanu o primeşte din partea Comisiei de Disciplină. Sezonul trecut, Dorinel Munteanu a fost sancţionat cu avertisment şi penalitate sportivă de 4.500 de lei, în urma declaraţiilor făcute la adresa suporterilor echipei Rapid, după meciul direct din etapa a 24-a a Ligii 1, câştigat de giuleşteni cu 2-1.

Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:17

LIVE TEXTSimona Halep – Yue Yuan se dispută ACUM. Fostul lider mondial a pierdut primul set la Hong Kong

13:01

Ce a putut spune Gigi Becali după gesturile golăneşti făcute de Marius Şumudică, după FCSB – Rapid 0-0

12:37

Miami Heat, statuie în onoarea legendarului Dwayne Wade: „N-aş fi putut scrie scenariul ăsta mai bine”

12:02

Florin Manea a reacţionat după ce Marius Şumudică a anunţat că îl vrea pe Denis Drăguş: „Rapid e echipa mea de suflet”

11:42

Cele două staruri pe care Carlo Ancelotti le cere la Real Madrid, după umilința cu Barcelona. Asalt pe piața transferurilor!

11:35

Gala decenării Balonului de Aur 2024 LIVE TEXT (21:30). Cine este marele favorit al ceremoniei de la Paris

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 4 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 5 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4 6 VIDEOLos Angeles Clippers – Denver Nuggets a fost live în AntenaPLAY! Echipa lui James Harden, victorie dramatică
Citește și