Închide meniul

Dorinel Munteanu şi-a aflat pedeapsa pentru că l-a bruscat pe teren pe David Maftei!

Bogdan Stănescu Publicat: 21 octombrie 2024, 19:19

Reclamă
Dorinel Munteanu şi-a aflat pedeapsa pentru că l-a bruscat pe teren pe David Maftei!

Dorinel Munteanu şi-a aflat pedeapsa pentru că l-a bruscat pe teren pe David Maftei!

Dorinel Munteanu l-a luat de guler pe David Maftei/ Captură Prima Sport

Dorinel Munteanu şi-a aflat pedeapsa pentru că l-a bruscat pe teren pe David Maftei! Antrenorul Oţelului a primit un avertisment oficial şi o amendă de 3.400 de lei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dorinel Munteanu l-a tras de tricou şi l-a certat pe gazon în timpul meciului cu Dinamo. Antrenorul gălăţenilor a explicat că a fost foarte supărat fiindcă tânărul jucător David Maftei (20 de ani), care e împrumutat de la Farul, nu l-a privit în ochi atunci când Munteanu striga la el.

Dorinel Munteanu şi-a aflat pedeapsa pentru că l-a bruscat pe teren pe David Maftei!

Nu este prima amendă pe care Dorinel Munteanu o primeşte din partea Comisiei de Disciplină. Sezonul trecut, Dorinel Munteanu a fost sancţionat cu avertisment şi penalitate sportivă de 4.500 de lei, în urma declaraţiilor făcute la adresa suporterilor echipei Rapid, după meciul direct din etapa a 24-a a Ligii 1, câştigat de giuleşteni cu 2-1.

Pentru că l-a bruscat pe teren pe David Maftei, Dorinel Munteanu a fost criticat de mai multe persoane din fotbal. Ilie Dumitrescu a transmis că Dorinel Munteanu nu are nicio scuză şi a cerut ca el să fie sancţionat.

Dorinel Munteanu este recunoscut pentru antrenamentele dure pe care le face cu jucătorii Oţelului şi pentru faptul că, uneori, dă declaraţii controversate.

Reclamă
Reclamă

Adrian Mutu l-a criticat pe Dorinel Munteanu pentru că l-a bruscat pe Maftei, iar antrenorul Oţelului a venit cu replica

Dorinel Munteanu a venit cu replica, după comentariile lui Adrian Mutu. Antrenorul de la Oțelul Galați nu s-a ferit de cuvinte, la conferința de presă de la finalul partidei cu Universitatea Craiova, încheiată cu scorul de 1-0.

Adrian Mutu l-a criticat pe Dorinel Munteanu din cauza faptului că l-a bruscat pe tânărul David Maftei în timpul meciului cu Dinamo. Munteanu l-a tras de tricou pe Maftei, jucătorul său, la marginea terenului. Totodată, el l-a certat în văzul tuturor pe tânărul fotbalist.

Mutu a sugerat că Munteanu s-ar fi aflat în spital, dacă ar fi procedat la fel cu Cristi Săpunaru sau Ionel Ganea.

Reclamă

Dorinel Munteanu a primit ocazia perfectă de a-i răspunde lui Adrian Mutu și nu s-a ferit de cuvinte.

„Nu există om care nu greșește. Eu mă duc la comisie cu sufletul curat. Dar să plătesc amenzi sau să fiu suspendat pentru un gest… Nu e vorba de răutate, la mine nu există agresivitate. E doar agresivitate verbală, mai spun la nervi, dar agresivitate fizică niciodată!

S-a spus că dacă era Săpunaru… Păi, Săpunaru la 20 de ani comenta la antrenor? Hai să fim serioși. Am luat-o razna cu toate aceste comentarii. Ce să-i transmit eu lui Mutu? Să mă iau cu el? Nu. El a venit cu argumente contra mea. Eu nu am zis nimic. Îi doresc să revină (n.r. pe banca unei echipe).

Asta le transmit tuturor celor care, pentru un bănuț, trebuie să vorbească. Și nu o spun cu răutate. Am primit un mesaj și mi s-a zis ‘Trebuie să spun și eu ceva. Ca să câștig bani’. ‘Spune, mă, de Dorinel Munteanu că e cel mai idiot, cel mai tâmpit antrenor”, a spus Dorinel Munteanu.

Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:23 26 oct.

VIDEOBernadette Szocs, eliminată de la WTT Champions Montpellier! Românca a fost învinsă de Batra, live în AntenaPLAY

23:46

Virgiliu Postolachi, eroul lui CFR Cluj cu Sepsi, îndemn pentru jucătorii lui Dan Petrescu: „Trebuie să fim mai răi”

23:46

Dan Petrescu, discurs ferm după ce CFR Cluj a remizat dramatic cu Sepsi: „Avem probleme cu norocul! E prea puţin pentru noi!”

23:19

„Suntem penibili!” Denis Ciobotariu şi-a făcut praf coechipierii după CFR Cluj – Sepsi 3-3: „Totul e degeaba”

23:14

Primire spectaculoasă pentru jucătorii lui Dinamo, înaintea meciului cu Hermannstadt! Fanii „câinilor” au făcut show la Sibiu

22:55

CFR Cluj – Sepsi 3-3! Postolachi, „eroul” lui Dan Petrescu! Clujenii au întors dramatic scorul şi au egalat în prelungiri

1 VIDEOGeorge Russell a fost cel mai rapid pilot în primul antrenament al Marelui Premiu de Formula 1™ al Mexicului! Programul complet 2 Gigi Becali, prima reacţie după umilinţa cu Rangers. Jucătorul desfiinţat: „Bă, mai bine o laşi în aut!” 3 Gigi Becali face revoluţie la echipă după ce FCSB a fost umilită de Rangers: „Nu vor mai fi pe teren! Am tras nişte concluzii” 4 Cum arată clasamentul din Europa League, după meciurile din etapa a 3-a. Pe ce loc a ajuns FCSB, după 0-4 cu Rangers 5 Scoţienii, derapaj la adresa lui Gigi Becali după Rangers – FCSB 4-0! Cum l-au putut numi pe patronul campioanei României 6 Gestul incredibil făcut de Răzvan Lucescu în timpul unui interviu, după suspendarea din Grecia. Ce a făcut după PAOK – Plzen
Citește și