Închide meniul

Mesajul lui Gerard Pique după ce Barcelona a umilit-o pe Real Madrid, chiar pe Santiago Bernabeu

Antena Sport Publicat: 27 octombrie 2024, 0:48

Reclamă
Mesajul lui Gerard Pique după ce Barcelona a umilit-o pe Real Madrid, chiar pe Santiago Bernabeu

Mesajul lui Gerard Pique după ce Barcelona a umilit-o pe Real Madrid,

Gerard Pique, în timpul unui interviu - Profimedia Images

Gerard Pique nu s-a abţinut şi a scris un mesaj pe X, după ce Barcelona a umilit-o pe rivala Real Madrid, 4-0 pe Santiago Bernabeu, sfârşit seria de invincibilitate a „galacticilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pique, un cunoscut rival al lui Real Madrid, a fost în culmea fericirii după meciul în care Robert Lewandowski, Lamine Yamal şi Raphinha au făcut spectacol şi au dus Barcelona la 6 puncte în faţa lui Real Madrid.

Mesajul lui Gerard Pique după ce Barcelona a umilit-o pe Real Madrid

„Suntem unici. Nu pot fi niciodată ca noi. Cu toți tinerii crescuți în La Masia. Ce recital, ce mândrie!”, a fost mesajul postat de fostul căpital al Barcelonei, pe X, la finalul partidei care a adus a 10-a victorie a sezonului de La Liga pentru catalani.

Meciul a fost unul special pentru Lamine Yamal. Puştiul minune al Barcelonei l-a depăşit pe Ansu Fati şi a devenit cel mai tânăr marcator din istoria El Clasico, la 17 ani şi 105 zile.

Reclamă
Reclamă

Real Madrid a ratat şansa să egaleze recordul istoric al Barcelonei

Real Madrid a ratat ocazia să egaleze recordul uriaş al Barcelonei, după ce a fost învinsă în El Clasico chiar de rivala istorică, cu un umilitor 4-0. „Galacticii” aveau 42 de meciuri fără înfrângere în La Liga şi erau la un pas de performanţa istorică a catalanilor.

Înainte de eşecul cu Barcelona, de pe Santiago Bernebeu, ultimul meci pierdut de echipa lui Carlo Ancelotti fusese pe 24 septembrie 2023, 1-3 pe terenul altei rivale, Atletico Madrid. De atunci, los blancos înregistraseră 31 de victorii şi 11 egaluri.

Astfel, Real avea nevoie de un singur egal pentru a ajunge la borna 43 de meciuri fără eşec. Nu a fost cazul şi galacticii au rămas la şase puncte în faţa rivalei Barcelona, după 11 etape disputate în La Liga.

Reclamă

Performanţa Barcelonei a venit în perioada aprilie 2017 – mai 2018, când catalanii conduşi de Ernesto Valverde înregistrau 34 de victorii şi 9 egaluri (golaveraj 122-33). Totul se termina după un 4-5 pe terenul lui Levante.

 

Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:09

LIVE TEXTSimona Halep – Yue Yuan se dispută ACUM. Fostul lider mondial joacă în primul tur la Hong Kong

12:02

Florin Manea a reacţionat după ce Marius Şumudică a anunţat că îl vrea pe Denis Drăguş: „Rapid e echipa mea de suflet”

11:42

Cele două staruri pe care Carlo Ancelotti le cere la Real Madrid, după umilința cu Barcelona. Asalt pe piața transferurilor!

11:35

Gala decenării Balonului de Aur 2024 LIVE TEXT (21:30). Cine este marele favorit al ceremoniei de la Paris

11:06

Decizie radicală luată de Gigi Becali înainte de Dinamo – FCSB: „Toţi!”. Anunţul momentului făcut de patronul campioanei României

10:52

Gigi Becali a numit jucătorul care l-a dezamăgit în FCSB – Rapid 0-0: „Nu e ce am crezut! Asta e situaţia”

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 4 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 5 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4 6 VIDEOLos Angeles Clippers – Denver Nuggets a fost live în AntenaPLAY! Echipa lui James Harden, victorie dramatică
Citește și