Închide meniul

Anunţul oficial care îl vizează direct pe Răzvan Lucescu

Dan Roșu Publicat: 27 octombrie 2024, 8:37

Reclamă
Anunţul oficial care îl vizează direct pe Răzvan Lucescu

Anunţul oficial care îl vizează direct pe Răzvan Lucescu

Răzvan Lucescu, în timpul unui meci - Profimedia Images

Anunţul oficial care îl vizează direct pe Răzvan Lucescu a fost făcut de Federaţia din Arabia Saudită. Tehnicianul francez Hervé Renard va reveni în funcţia de selecţioner, el fiind preferat în locul antrenorului român. Despre cei doi au apărut informaţii că au fost singurii de pe lista saudiţilor, francezul fiind alesul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, Lucescu va rămâne la PAOK, alături de care luptă în acest sezon pentru câştigarea celui de-al treilea titlu de campion al Greciei. Pentru Răzvan, urmează duelul cu Heraklion, ce va fi transmis exclusiv în AntenaPLAY, duminică, de la ora 21:00.

După ce a părăsit echipa feminină a Franţei după Jocurile Olimpice, el îl înlocuieşte pe italianul Roberto Mancini cu un contract pe doi ani, potrivit unei surse apropiate negocierilor.

Anunţul oficial care îl vizează direct pe Răzvan Lucescu

„A existat o mulţime de controverse cu privire la întoarcerea sa, dar faptul că el cunoaşte bine echipa a fost decisiv pentru revenirea sa”, a declarat sursa, în timp ce speră că, cu el, Arabia Saudită va «îndrepta lucrurile în preliminariile Cupei Mondiale».

Negocierile cu Mancini privind rezilierea contractului său au început după înfrângerea cu 2-0 suferită acasă în faţa Japoniei în preliminariile Cupei Mondiale din 2026.

Reclamă
Reclamă

Cine este Hervé Renard

Cu naţionala Arabiei Saudite, dublul câştigător al CAN (2012 cu Zambia şi 2015 cu Coasta de Fildeş) a reuşit o performanţă remarcabilă, învingând Argentina lui Lionel Messi cu 2-1 în faza grupelor Cupei Mondiale din Qatar de la sfârşitul lunii noiembrie 2022. În mai multe rânduri, Hervé Renard, al cărui contract de selecţioner al echipei feminine a Franţei a durat până la Jocurile de la Paris din această vară, a indicat că doreşte să conducă o echipă naţională şi să participe la următoarea Cupă Mondială din vara anului 2026.

Mandatul său la Les Bleues s-a încheiat cu două eliminări în sferturile de finală, la Cupa Mondială din 2023 şi apoi la Jocurile de la Paris.

Într-un videoclip publicat de federaţia saudită pe Instagram, francezul a explicat că „nu a uitat niciodată legătura cu publicul şi ţara şi toate amintirile”. „Nu mi-am terminat povestea cu Arabia Saudită, m-am întors”, a spus el.

Reclamă
Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:19

Simona Halep – Yue Yuan 3-6, 3-6. Înfrângere categorică pentru fostul număr 1 WTA în primul tur de la Hong Kong

13:01

Ce a putut spune Gigi Becali după gesturile golăneşti făcute de Marius Şumudică, după FCSB – Rapid 0-0

12:37

Miami Heat, statuie în onoarea legendarului Dwayne Wade: „N-aş fi putut scrie scenariul ăsta mai bine”

12:02

Florin Manea a reacţionat după ce Marius Şumudică a anunţat că îl vrea pe Denis Drăguş: „Rapid e echipa mea de suflet”

11:42

Cele două staruri pe care Carlo Ancelotti le cere la Real Madrid, după umilința cu Barcelona. Asalt pe piața transferurilor!

11:35

Gala decenării Balonului de Aur 2024 LIVE TEXT (21:30). Cine este marele favorit al ceremoniei de la Paris

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 4 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 5 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4 6 „Începutul sfârşitului, ca acum 10 ani!” Dorinel Munteanu a răbufnit şi a vorbit despre plecarea de la Oţelul
Citește și