Închide meniul

Anunţul oficial care îl vizează direct pe Răzvan Lucescu

Dan Roșu Publicat: 27 octombrie 2024, 8:37

Reclamă
Anunţul oficial care îl vizează direct pe Răzvan Lucescu

Anunţul oficial care îl vizează direct pe Răzvan Lucescu

Răzvan Lucescu, în timpul unui meci - Profimedia Images

Anunţul oficial care îl vizează direct pe Răzvan Lucescu a fost făcut de Federaţia din Arabia Saudită. Tehnicianul francez Hervé Renard va reveni în funcţia de selecţioner, el fiind preferat în locul antrenorului român. Despre cei doi au apărut informaţii că au fost singurii de pe lista saudiţilor, francezul fiind alesul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, Lucescu va rămâne la PAOK, alături de care luptă în acest sezon pentru câştigarea celui de-al treilea titlu de campion al Greciei. Pentru Răzvan, urmează duelul cu Heraklion, ce va fi transmis exclusiv în AntenaPLAY, duminică, de la ora 21:00.

După ce a părăsit echipa feminină a Franţei după Jocurile Olimpice, el îl înlocuieşte pe italianul Roberto Mancini cu un contract pe doi ani, potrivit unei surse apropiate negocierilor.

Anunţul oficial care îl vizează direct pe Răzvan Lucescu

„A existat o mulţime de controverse cu privire la întoarcerea sa, dar faptul că el cunoaşte bine echipa a fost decisiv pentru revenirea sa”, a declarat sursa, în timp ce speră că, cu el, Arabia Saudită va «îndrepta lucrurile în preliminariile Cupei Mondiale».

Negocierile cu Mancini privind rezilierea contractului său au început după înfrângerea cu 2-0 suferită acasă în faţa Japoniei în preliminariile Cupei Mondiale din 2026.

Reclamă
Reclamă

Cine este Hervé Renard

Cu naţionala Arabiei Saudite, dublul câştigător al CAN (2012 cu Zambia şi 2015 cu Coasta de Fildeş) a reuşit o performanţă remarcabilă, învingând Argentina lui Lionel Messi cu 2-1 în faza grupelor Cupei Mondiale din Qatar de la sfârşitul lunii noiembrie 2022. În mai multe rânduri, Hervé Renard, al cărui contract de selecţioner al echipei feminine a Franţei a durat până la Jocurile de la Paris din această vară, a indicat că doreşte să conducă o echipă naţională şi să participe la următoarea Cupă Mondială din vara anului 2026.

Mandatul său la Les Bleues s-a încheiat cu două eliminări în sferturile de finală, la Cupa Mondială din 2023 şi apoi la Jocurile de la Paris.

Într-un videoclip publicat de federaţia saudită pe Instagram, francezul a explicat că „nu a uitat niciodată legătura cu publicul şi ţara şi toate amintirile”. „Nu mi-am terminat povestea cu Arabia Saudită, m-am întors”, a spus el.

Reclamă
Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:52

Gigi Becali a numit jucătorul care l-a dezamăgit în FCSB – Rapid 0-0: „Nu e ce am crezut! Asta e situaţia”

10:45

Simona Halep – Yue Yuan LIVE TEXT (11:30). Fostul lider mondial revine la Hong Kong

10:05

Pe ce loc se află Simona Halep înaintea debutului la Hong Kong! Cum arată clasamentul WTA şi pe ce locuri sunt româncele

9:37

Sainz învinge, Max și Lando continuă duelul! Analiza lui Adrian Georgescu după Marele Premiu al Mexicului

9:15

Dejan Lovren a sărit în apărarea lui Răzvan Lucescu după PAOK – Heraklion 1-2: „Nu e vina lui. E ceva ce putem repara”

8:43

Transfer senzaţional la Rapid? Anunţul făcut de Marius Şumudică despre atacantul de 4 milioane de euro

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 4 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 5 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4 6 VIDEOLos Angeles Clippers – Denver Nuggets a fost live în AntenaPLAY! Echipa lui James Harden, victorie dramatică
Citește și