Închide meniul

Mihai Stoica, mesaj ferm pentru jucători înainte de FCSB-Rapid. „Nu există alternativă și nu există scuză”

Alexandra Costea Publicat: 27 octombrie 2024, 10:23

Reclamă
Mihai Stoica, mesaj ferm pentru jucători înainte de FCSB-Rapid. Nu există alternativă și nu există scuză”

Mihai Stoica mesaj ferm pentru jucători înainte de FCSB-Rapid

Mihai Stoica, la meciul dintre FCSB şi LASK - Profimedia

Mihai Stoica le-a transmis un mesaj ferm fotbaliștilor înainte de derby-ul FCSB-Rapid. Derby-ul dintre FCSB și Rapid va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro, duminică, de la ora 21:00. Arena Națională va „erupe” cu ocazia partidei din etapa cu numărul 14 a sezonului de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Derby-ul cu Rapid vine după doar 3 zile după eșecul suferit de FCSB împotriva lui Rangers, 0-4.

Mihai Stoica, mesaj ferm pentru jucători înainte de FCSB-Rapid. „Nu există alternativă și nu există scuză”

Oficialul roş-albaştrilor este de părere că jucătorii nu ar trebui să fie afectați de rezultatul din Europa League. Mai mult, MM Stoica le cere fotbaliștilor să arate cea mai bună versiune a echipei la derby-ul cu Rapid.

„Eu cred că meciul cu Rapid trebuie să repare ce s-a întâmplat acolo (n.r – la Glasgow). Nu există alternativă și nu există scuză că am putea să nu avem o prestație prin care să ne ridicăm la nivelul așteptărilor acolo pentru că am pierdut acolo”, a declarat Mihai Stoica, la primasport.ro.

De asemenea, acesta a punctat şi greșelile făcute de roş-albaștri la Glasgow şi speră că acestea nu se vor repeta în derby-ul din etapa cu număru 14 din Liga 1.

Reclamă
Reclamă

„Așa cum Rangers și-a dat 3 autogoluri cu Urziceniul în 2009, cam așa ne-am dat și noi acum. Poate chiar 4, dacă stau bine să mă gândesc. Nu cred că a existat un gol de autor. Noi luam mingea și le-o dădeam lor”, a mai spus oficialul roş-albaştrilor.

Arena Naţională va fi aproape plină la derby-ul dintre FCSB şi Rapid

Se anunţă o atmosferă incendiară la deby.ul dintre FCSB şi Rapid. Aproximativ 40.000 de oameni sunt aşteptaţi în tribune diseară, de la ora 21:00, pe Arena Naţională.  Mihai Stoica a mărturisit că eșecul drastic din Europa League al lui FCSB nu i-a influențat pe fanii campioanei, care continuă să fie aproape de echipă.

„Aseară sărisem de 30.000. Probabil în jur de 40.000 vor fi. S-au cumpărat peste 10.000 de bilete după meciul de joi cu Rangers, deci ce influență să aibă rezultatul? E o altă competiție, deci n-a avut nicio influență. Noi jucăm într-o competiție unde am vândut 25.000 de pachete. Am jucat cu RFS cu vreo 34.000 de spectatori în tribune. 

Reclamă

Pentru noi și pentru suporterii noștri, meciurile europene sunt cele mai importante ora asta. Clar că în provincie sunt oameni care nu pot veni și duminica, și miercuri, și joi, și sâmbătă. Oamenii bineînțeles că optează pentru meciurile cu Midtjylland, Olympiacos sau Manchester United. E logic să n-avem foarte multe bilete (n.r – în campionat), dar, cu toate astea, se depășesc așteptările. Echipa asta este ea și restul competitoarelor. Asta e realitatea, ce să facem?„, a mai spus oficialul campioanei României.

FCSB și Rapid se întâlnesc duminică, pe 27 octombrie la ora 21:00 pe Arena Națională. Ambele formaţii vin după victorii obţinute în campionat, etapa trecută. Roş-albaştrii au învins-o pe eterna rivală Dinamo cu 2-0, în deplasare. De asemenea, giuleştenii au făcut un show senzaţional pe teren propriu după ce au înscris 5 goluri în poarta elevilor lui Gică Hagi. Alex Dobre, cea mai nouă achiziţie a lui Dan Şucu, a reuşit să marcheze o dublă chiar la debutul în tricoul alb-vişiniilor.

Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:19

Simona Halep – Yue Yuan 3-6, 3-6. Înfrângere categorică pentru fostul număr 1 WTA în primul tur de la Hong Kong

13:01

Ce a putut spune Gigi Becali după gesturile golăneşti făcute de Marius Şumudică, după FCSB – Rapid 0-0

12:37

Miami Heat, statuie în onoarea legendarului Dwayne Wade: „N-aş fi putut scrie scenariul ăsta mai bine”

12:02

Florin Manea a reacţionat după ce Marius Şumudică a anunţat că îl vrea pe Denis Drăguş: „Rapid e echipa mea de suflet”

11:42

Cele două staruri pe care Carlo Ancelotti le cere la Real Madrid, după umilința cu Barcelona. Asalt pe piața transferurilor!

11:35

Gala decenării Balonului de Aur 2024 LIVE TEXT (21:30). Cine este marele favorit al ceremoniei de la Paris

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 4 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 5 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4 6 „Începutul sfârşitului, ca acum 10 ani!” Dorinel Munteanu a răbufnit şi a vorbit despre plecarea de la Oţelul
Citește și