Închide meniul

Câți suporteri vor fi pe Arena Națională la derby-ul FCSB – Rapid! Mihai Stoica a dezvăluit totul: „Se depășesc așteptările!”

Alex Ioniță Publicat: 26 octombrie 2024, 19:14

Reclamă
Câți suporteri vor fi pe Arena Națională la derby-ul FCSB – Rapid! Mihai Stoica a dezvăluit totul: „Se depășesc așteptările!

Câți suporteri vor fi pe Arena Națională la derby-ul FCSB - Rapid!

Mihai Stoica și fanii FCSB-ului / Profimedia

Iată câți suporteri vor fi pe Arena Națională la derby-ul FCSB – Rapid! Mihai Stoica a vorbit despre situația biletelor de la partida de duminică seară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Derby-ul dintre FCSB și Rapid va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro, duminică, de la ora 21:00. Partida contează pentru etapa cu numărul 14 a sezonului de Liga 1.

Câți suporteri vor fi pe Arena Națională la derby-ul FCSB – Rapid!

Mihai Stoica a dezvăluit că suporterii campioanei au cumpărat 10.000 de tichete după meciul cu Rangers, pierdut de FCSB cu scorul de 0-4.

După estimările oficialului de la FCSB, pe Arena Națională se vor afla în jur de 40.000 de suporteri, pentru marele derby cu Rapid. Acesta a spus și că așteptările au fost depășite de fani.

„Aseară sărisem de 30.000. Probabil în jur de 40.000 vor fi. S-au cumpărat peste 10.000 de bilete după meciul de joi cu Rangers, deci ce influență să aibă rezultatul? E o altă competiție, deci n-a avut nicio influență. Noi jucăm într-o competiție unde am vândut 25.000 de pachete. Am jucat cu RFS cu vreo 34.000 de spectatori în tribune.

Reclamă
Reclamă

Pentru noi și pentru suporterii noștri, meciurile europene sunt cele mai importante ora asta. Clar că în provincie sunt oameni care nu pot veni și duminica, și miercuri, și joi, și sâmbătă. Oamenii bineînțeles că optează pentru meciurile cu Midtjylland, Olympiacos sau Manchester United. E logic să n-avem foarte multe bilete (n.r – în campionat), dar, cu toate astea, se depășesc așteptările. Echipa asta este ea și restul competitoarelor. Asta e realitatea, ce să facem?”, a spus Mihai Stoica, la primasport.ro.

Mihai Stoica, reacţie tranşantă după ce FCSB a fost umilită în Europa League de Rangers

Mihai Stoica a oferit o reacţie tranşantă, după ce FCSB a fost umilită în Europa League de Rangers. Deşi scoţienii s-au impus cu un categoric 4-0, preşedintele Consiliului de Administraţie al campioanei a transmis că roş-albaştrii „s-au bătut singuri”.

FCSB a suferit prima înfrângere în grupa de Europa League. Rangers i-a învins pe campioni cu 4-0, după ce roş-albaştrii au avut un gol anulat încă din minutul doi al partidei.

Reclamă

„Rangers e un club mare, n-a vândut nimic și a cumpărat de 16 milioane. Chiar i-am întrebat ce buget au. 42 de milioane de lire. Bine, binișor! Ne-am bătut singuri. Ne-am bătut singuri insistent. N-a fost suficient 1-0 sau 2-0. Constatarea a fost că ne-am bătut singuri și au fost niște greșeli individuale cum rar mi-a fost dat să văd. Sper să se termine acolo. Ce a fost rău de tot a fost că s-a întâmplat în fața atâtor suporteri… doar că niciunul n-a putut reproșa vreo lipsă de atitudine din partea jucătorilor, iar la final au aplaudat. Scorul e mult prea mare și nu reflectă o diferență atât de mare în favoarea lui Rangers pentru că nici nu e cine știe ce Rangers.

Am avut și absențe. E complicat să joci fără Șut și Olaru. Nici măcar Tănase n-a fost. Sunt multe cauze, dar asta nu scuză greșelile enorme și greșeala colosală făcută de arbitru pentru că nu știe niciodată cum poate decurge meciul. El poate să își ceară scuze, dar ne-a scos mingea din poartă”, a declarat Mihai Stoica, conform sursei citate anterior.

Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:52

Gigi Becali a numit jucătorul care l-a dezamăgit în FCSB – Rapid 0-0: „Nu e ce am crezut! Asta e situaţia”

10:05

Pe ce loc se află Simona Halep înaintea debutului la Hong Kong! Cum arată clasamentul WTA şi pe ce locuri sunt româncele

9:53

Simona Halep – Yue Yuan LIVE TEXT (11:00). Fostul lider mondial revine la Hong Kong

9:37

Sainz învinge, Max și Lando continuă duelul! Analiza lui Adrian Georgescu după Marele Premiu al Mexicului

9:15

Dejan Lovren a sărit în apărarea lui Răzvan Lucescu după PAOK – Heraklion 1-2: „Nu e vina lui. E ceva ce putem repara”

8:43

Transfer senzaţional la Rapid? Anunţul făcut de Marius Şumudică despre atacantul de 4 milioane de euro

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 4 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 5 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4 6 VIDEOLos Angeles Clippers – Denver Nuggets a fost live în AntenaPLAY! Echipa lui James Harden, victorie dramatică
Citește și