Închide meniul

Marius Şumudică vrea să-l transfere pe Alexandru Maxim la Rapid! Mutarea de titlu pregătită de giuleşteni

Viviana Moraru Publicat: 27 octombrie 2024, 18:03

Reclamă
Marius Şumudică vrea să-l transfere pe Alexandru Maxim la Rapid! Mutarea de titlu pregătită de giuleşteni

Marius Şumudică vrea să-l transfere pe Alexandru Maxim la Rapid

Marius Şumudică, la finalul unui meci la Rapid/ Profimedia

Marius Şumudică vrea să-l transfere pe Alexandru Maxim la Rapid. Giuleştenii pregătesc o mutare de senzaţie şi vor să-l aducă pe mijlocaşul român, cu prezenţe în naţionala României, care în prezent evoluează la Gaziantep.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Maxim va intra în ultimele şase luni de contract cu Gaziantep în iarnă. Mijlocaşul ajuns la 34 de ani este cotat la suma de 750.000 de euro, conform site-urilor de specialitate.

Marius Şumudică vrea să-l transfere pe Alexandru Maxim la Rapid

Conform iamsport.ro, Rapid ar urma să înceapă negocierile pentru transferul lui Alexandru Maxim în perioada de mercato din iarnă, atunci când mijlocaşul s-ar putea despărţi gratis de Gaziantep.

Marius Şumudică este cel care insistă pentru transferul lui Alexandru Maxim. „Şumi” l-a antrenat pe mijlocaşul român la Gaziantep, în stagiunea precedentă, cât şi în a doua parte a sezonului 2019-2020, la aceeaşi echipă turcă.

Maxim a dat un randament excelent, sub comanda lui Şumudică. Mijlocaşul român a bifat 59 de meciuri cu „Şumi” pe bancă, reuşind să marcheze 19 goluri şi să ofere 11 pase decisive.

Reclamă
Reclamă

Alexandru Maxim este titular indiscutabil la Gaziantep. În acest sezon, mijlocaşul a evoluat în nouă meciuri de campionat, reuşind să marcheze două goluri şi să ofere o pasă decisivă. Ţinând cont de rolul extrem de important pe care îl are la echipa turcă, rămâne de văzut dacă Maxim va lua în calcul revenirea în fotbalul românesc în iarnă.

Alexandru Maxim are prezenţe şi la echipa naţională, ultima dată fiind convocat în 2022. Mijlocaşul a bifat în total 56 de meciuri sub tricolor, reuşind să marcheze şapte goluri.

Marius Şumudică a scos din lot un jucător şi îi grăbeşte plecarea

Marius Şumudică a luat o decizie radicală chiar înainte de derby-ul FCSB – Rapid, din etapa a 14-a a Ligii 1, care va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro de la ora 21:00. Antrenorul giuleştenilor a dat afară din loc cel mai scump transfer al verii făcut de Dan Şucu.

Reclamă

Potrivit gsp.ro, antrenorul Rapidului a decis să îl scoată din lot pe Jambor pentru meciul cu FCSB. L-a lăsat în afara listei, la fel ca în partida cu Farul lui Gică Hagi.

După ce a fost ligitimat Aaron Boupendza, Marius Şumudică nu a mai avut răbdare cu internaţionalul slovac U21. Jambor va fi pus pe lista de transferuri şi cel mai probabil va pleca în perioada de mercato din iarnă.

Autor a 6 goluri şi a 3 pase decisive sezonul trecut, în campionatul Slovaciei, vârful de 21 de ani nu a convins în Giuleşti. A jucat în 10 meciuri din această ediţie de campionat şi şi-a trecut în cont un assist. În total a adunat 354 de minute.

Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:19

Simona Halep – Yue Yuan 3-6, 3-6. Înfrângere categorică pentru fostul număr 1 WTA în primul tur de la Hong Kong

13:01

Ce a putut spune Gigi Becali după gesturile golăneşti făcute de Marius Şumudică, după FCSB – Rapid 0-0

12:37

Miami Heat, statuie în onoarea legendarului Dwayne Wade: „N-aş fi putut scrie scenariul ăsta mai bine”

12:02

Florin Manea a reacţionat după ce Marius Şumudică a anunţat că îl vrea pe Denis Drăguş: „Rapid e echipa mea de suflet”

11:42

Cele două staruri pe care Carlo Ancelotti le cere la Real Madrid, după umilința cu Barcelona. Asalt pe piața transferurilor!

11:35

Gala decenării Balonului de Aur 2024 LIVE TEXT (21:30). Cine este marele favorit al ceremoniei de la Paris

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 4 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 5 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4 6 „Începutul sfârşitului, ca acum 10 ani!” Dorinel Munteanu a răbufnit şi a vorbit despre plecarea de la Oţelul
Citește și