Închide meniul

Marius Şumudică, decizie radicală înainte de FCSB – Rapid! L-a dat afară din lot şi îi grăbeşte plecarea

Publicat: 27 octombrie 2024, 16:16

Reclamă
Marius Şumudică, decizie radicală înainte de FCSB – Rapid! L-a dat afară din lot şi îi grăbeşte plecarea

Marius Şumudică, decizie radicală înainte de FCSB - Rapid

Marius Şumudică, în timpul unei conferinţe de presă/ AntenaSport

Marius Şumudică a luat o decizie radicală chiar înainte de derby-ul FCSB – Rapid, din etapa a 14-a a Ligii 1, care va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro de la ora 21:00. Antrenorul giuleştenilor a dat afară din loc cel mai scump transfer al verii făcut de Dan Şucu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Timotej Jambor este jucătorul pe care şefii clubului au plătit 1 milion de euro pentru a-l face uitat pe golgheterul Albion Rrahmani. Atacantul de 21 de ani nu a înscris niciun gol pentru Rapid, iar Şumudică îi grăbeşte plecarea.

Marius Şumudică a luat o decizie radicală înainte de FCSB – Rapid

Potrivit gsp.ro, antrenorul Rapidului a decis să îl scoată din lot pe Jambor pentru meciul cu FCSB. L-a lăsat în afara listei, la fel ca în partida cu Farul lui Gică Hagi.

După ce a fost ligitimat Aaron Boupendza, Marius Şumudică nu a mai avut răbdare cu internaţionalul slovac U21. Jambor va fi pus pe lista de transferuri şi cel mai probabil va pleca în perioada de mercato din iarnă.

Autor a 6 goluri şi a 3 pase decisive sezonul trecut, în campionatul Slovaciei, vârful de 21 de ani nu a convins în Giuleşti. A jucat în 10 meciuri din această ediţie de campionat şi şi-a trecut în cont un assist. În total a adunat 354 de minute.

Reclamă
Reclamă

Timotej Jambor are, în prezent, o cotă de piaţă de 700.000 de euro.

Cine va purta banderola de căpitan pentru giuleşteni în derby-ul FCSB-Rapid

Marius Şumudică a ales cine va purta banderola cu FCSB. În lipsa lui Cristian Săpunaru, Răzvan Onea va fi căpitan în partida contra roş-albaștrilor, potrivit informațiilor obținute de Fanatik. Decizia a venit la scurt timp după ce veteranul alb-vișiniilor nu a fost prezent la ultimul antrenament.

Răzvan Onea, noul căpitan al rapidiştilor susține că trebuie să fie foarte atenți în meciul contra campioanei României.

Reclamă

Să nu mai credem că după ce o batem pe FCSB s-a terminat campionatul. În subconștient, există o relaxare când batem FCSB-ul. Sper că am învățat din sezonul trecut, pentru că nu s-a întâmplat de două ori după ce am bătut să cădem”, a declarat Onea, conform sursei citate.

Săpunaru a fost căpitan în meciul contra lui Farul Constanţa. Din nefericire, în minutul 43, acesta a acuzat dureri la gleznă și a fost înlocuit de Cristian Ignat cu două minute înainte de pauză.

Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:52

Gigi Becali a numit jucătorul care l-a dezamăgit în FCSB – Rapid 0-0: „Nu e ce am crezut! Asta e situaţia”

10:45

Simona Halep – Yue Yuan LIVE TEXT (11:30). Fostul lider mondial revine la Hong Kong

10:05

Pe ce loc se află Simona Halep înaintea debutului la Hong Kong! Cum arată clasamentul WTA şi pe ce locuri sunt româncele

9:37

Sainz învinge, Max și Lando continuă duelul! Analiza lui Adrian Georgescu după Marele Premiu al Mexicului

9:15

Dejan Lovren a sărit în apărarea lui Răzvan Lucescu după PAOK – Heraklion 1-2: „Nu e vina lui. E ceva ce putem repara”

8:43

Transfer senzaţional la Rapid? Anunţul făcut de Marius Şumudică despre atacantul de 4 milioane de euro

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 4 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 5 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4 6 VIDEOLos Angeles Clippers – Denver Nuggets a fost live în AntenaPLAY! Echipa lui James Harden, victorie dramatică
Citește și