Închide meniul

N’Jie şi Boupendza, ratări uluitoare în FCSB – Rapid! Atacantul din Gabon nu a putut înscrie cu poarta goală

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 octombrie 2024, 21:34

Reclamă
NJie şi Boupendza, ratări uluitoare în FCSB – Rapid! Atacantul din Gabon nu a putut înscrie cu poarta goală

N'Jie şi Boupendza au semnat ratări uluitoare în derby-ul FCSB - Rapid. Atacantul de 4 milioane de euro nu a înscris cu poarta goală

Ratările uriaşe ale rapidiştilor / Captură Digi Sport

Clinton N’Jie şi Aaron Boupendza au semnat ratări uluitoare în prima repriză a derby-ului FCSB – Rapid, din etapa a 14-a a Ligii 1. Ultimele achiziţii ale giuleştenilor l-au exasperat pe Marius Şumudică pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii lui Elias Charalambous au avut prime ocazii importante. Siegrist a avut intervenţii salvatoare la şuturile lui David Miculescu şi Darius Olaru.

N’Jie şi Boupendza, ratări uluitoare în FCSB – Rapid

Replica oaspeţilor a venit în minutul 15. Petrila i-a oferit o pasă de senzaţie lui N’Jie, care a scăpat singur cu Ştefan Târnovanu. Goalkeeper-ul FCSB-ului a respins până la Boupendza.

Aflat în centrul careului, atacantul din Gabon a avut toată poarta în faţă şi trebuia să îndeplinească o simplă formalitate. Cotat la 4 milioane de euro, Aaron Boupendza a trimis peste transversală şi a semnat una dintre cele mai mari ratări ale sezonului.

Boupendza a debutat la Rapid etapa trecută, în victoria obţinută de giuleşteni în faţa Farului lui Gică Hagi, scor 5-0. A fost atunci integralist.

Reclamă
Reclamă

Marius Şumudică, decizie radicală înainte de FCSB – Rapid

Marius Şumudică a luat o decizie radicală chiar înainte de derby-ul FCSB – RapidAntrenorul giuleştenilor a dat afară din loc cel mai scump transfer al verii făcut de Dan Şucu.

Timotej Jambor este jucătorul pe care şefii clubului au plătit 1 milion de euro pentru a-l face uitat pe golgheterul Albion Rrahmani. Atacantul de 21 de ani nu a înscris niciun gol pentru Rapid, iar Şumudică îi grăbeşte plecarea.

Antrenorul Rapidului a decis să îl scoată din lot pe Jambor pentru meciul cu FCSB. L-a lăsat în afara listei, la fel ca în partida cu Farul lui Gică Hagi.

Reclamă

După ce a fost ligitimat Aaron Boupendza, Marius Şumudică nu a mai avut răbdare cu internaţionalul slovac U21. Jambor va fi pus pe lista de transferuri şi cel mai probabil va pleca în perioada de mercato din iarnă.

Autor a 6 goluri şi a 3 pase decisive sezonul trecut, în campionatul Slovaciei, vârful de 21 de ani nu a convins în Giuleşti. A jucat în 10 meciuri din această ediţie de campionat şi şi-a trecut în cont un assist. În total a adunat 354 de minute.

Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:14

LIVE TEXTSimona Halep – Yue Yuan se dispută ACUM. Fostul lider mondial a pierdut primul set la Hong Kong

13:01

Ce a putut spune Gigi Becali după gesturile golăneşti făcute de Marius Şumudică, după FCSB – Rapid 0-0

12:37

Miami Heat, statuie în onoarea legendarului Dwayne Wade: „N-aş fi putut scrie scenariul ăsta mai bine”

12:02

Florin Manea a reacţionat după ce Marius Şumudică a anunţat că îl vrea pe Denis Drăguş: „Rapid e echipa mea de suflet”

11:42

Cele două staruri pe care Carlo Ancelotti le cere la Real Madrid, după umilința cu Barcelona. Asalt pe piața transferurilor!

11:35

Gala decenării Balonului de Aur 2024 LIVE TEXT (21:30). Cine este marele favorit al ceremoniei de la Paris

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 4 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 5 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4 6 VIDEOLos Angeles Clippers – Denver Nuggets a fost live în AntenaPLAY! Echipa lui James Harden, victorie dramatică
Citește și