Închide meniul

Reacţia lui Marius Şumudică după gesturile golăneşti din derby-ul FCSB – Rapid: „Te rog să-ţi ceri scuze”

Publicat: 28 octombrie 2024, 8:17

Reclamă
Reacţia lui Marius Şumudică după gesturile golăneşti din derby-ul FCSB – Rapid: „Te rog să-ţi ceri scuze

Reacţia lui Marius Şumudică după gesturile golăneşti din derby-ul FCSB - Rapid: "Te rog să-ţi ceri scuze"

Marius Şumudică, în timpul unei conferinţe de presă / Antena Sport

Reacţia lui Marius Şumudică după gesturile golăneşti din derby-ul FCSB – Rapid a venit la conferinţa de presă. Partida de pe Arena Naţională s-a încheiat cu o remiză albă, în etapa cu număru 14 din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul meciului, Marius Şumudică s-a dus la galeria Rapidului, pe care a salutat-o. La conferinţa de presă, atunci când a fost întrebat de gesturile pe care a făcut şi acuzat că ar fi înjurat fanii FCSB-ului alături de galeria giuleştenilor, Şumudică a răbufnit.

Reacţia lui Marius Şumudică după gesturile golăneşti din derby-ul FCSB – Rapid

Antrenorul celor de la Rapid a declarat că va cere să fie suspendat dacă vor apărea imagini cu el înjurând suporterii FCSB-ului. De altfel, acesta susţine că a mers să îi salute pe fanii rivali, dar aceştia au ales să îl înjure:

„Îmi așezam pantalonii și am niște pantofi la care îmi iese limba foarte mult la ei. Și mi-am tras limba la pantofi. Când eram cu degetul în gură? Mi se lipise o gumă de mestecat și am o lucrare.

Dumneavoastră, dacă veniți și-mi arătați o singură scandare la care eu înjur sau aduc injurii clubului FCSB, eu cer să fiu suspendat. Mie mi-a rămas în sânge ceea ce făceam în Turcia. Te duci și saluți. Ce-ai văzut tu? M-ai văzut pe mine că am înjurat? Dacă vrei să mă acoperi, vino tu în locul meu aici? N-ai loc? Păi cum, că mai sunt două scaune.

Reclamă
Reclamă

Dacă pe mine mă vezi că aduc injurii galeriei adverse, eu cer să fiu suspendat. Dacă nu, te rog frumos să-ți ceri scuze. Eu m-am dus să-i salut și ei au început să înjure. Eu ce să fac? Te rog frumos să-ți ceri scuze. Eu n-am adus nicio insultă suporterilor Stelei (n.r. FCSB-ului), nu am înjurat, nu am spus nimic. Dacă-mi arăți o imagine, eu cer să fiu suspendat”, a declarat Marius Şumudică, la conferinţa de presă.

După această remiză, FCSB se află pe locul 6, cu 20 de puncte în timp ce Rapid este pe locul 10, cu 17 puncte.

Marius Şumudică, criză de nervi din cauza lui Elias Charalambous

Marius Şumudică a făcut o criză de nervi din cauza lui Elias Charalambous, după derby-ul dintre FCSB – Rapid, încheiat cu scorul de 0-0. S-a lăsat cu scandal la finalul duelului „de foc” de pe Arena Naţională.

Reclamă

Spiritele s-au încins însă după fluierul final al partidei. Marius Şumudică a fost surprins de camere salutându-se cu oficialii de la FCSB, printre care şi Mihai Stoica, şi a mers către zona în care ar fi trebuit să se întâlnească cu Elias Charalambous.

„Şumi” a rămas „mască” şi a făcut o criză de nervi în momentul în care a observat că Elias Charalambous plecase deja către vestiare, fără să-l salute. Antrenorul cipriot al roş-albaştrilor s-a întors nervos către Şumudică şi a fost nevoie de intervenţia celorlalţi membri ai staff-urilor celor două echipe, pentru ca cei doi tehnicieni să se calmeze, fiind la un pas de bătaie.

Şi Istvan Kovacs a alergat către locul în care Elias Charalambous şi Marius Şumudică se certau. După intervenţia celorlalţi oficiali, antrenorii celor două mari rivale s-au salutat, iar Charalambous a mers către vestiare.

Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:14

LIVE TEXTSimona Halep – Yue Yuan se dispută ACUM. Fostul lider mondial a pierdut primul set la Hong Kong

13:01

Ce a putut spune Gigi Becali după gesturile golăneşti făcute de Marius Şumudică, după FCSB – Rapid 0-0

12:37

Miami Heat, statuie în onoarea legendarului Dwayne Wade: „N-aş fi putut scrie scenariul ăsta mai bine”

12:02

Florin Manea a reacţionat după ce Marius Şumudică a anunţat că îl vrea pe Denis Drăguş: „Rapid e echipa mea de suflet”

11:42

Cele două staruri pe care Carlo Ancelotti le cere la Real Madrid, după umilința cu Barcelona. Asalt pe piața transferurilor!

11:35

Gala decenării Balonului de Aur 2024 LIVE TEXT (21:30). Cine este marele favorit al ceremoniei de la Paris

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 4 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 5 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4 6 VIDEOLos Angeles Clippers – Denver Nuggets a fost live în AntenaPLAY! Echipa lui James Harden, victorie dramatică
Citește și