Închide meniul

Marius Şumudică, criză de nervi din cauza lui Elias Charalambous! Motivul pentru care s-a lăsat cu scandal după FCSB – Rapid 0-0

Viviana Moraru Publicat: 27 octombrie 2024, 23:09

Reclamă
Marius Şumudică, criză de nervi din cauza lui Elias Charalambous! Motivul pentru care s-a lăsat cu scandal după FCSB – Rapid 0-0

Marius Şumudică, criză de nervi din cauza lui Elias Charalambous, după FCSB - Rapid 0-0

Marius Şumudică, scandal cu Elias Charalambous / Captură Digi Sport

Marius Şumudică a făcut o criză de nervi din cauza lui Elias Charalambous, după derby-ul dintre FCSB – Rapid, încheiat cu scorul de 0-0. S-a lăsat cu scandal la finalul duelului „de foc” de pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a remizat cu Rapid, în derby-ul etapei a 14-a din Liga 1. Ambele echipe au ratat ocazii uriaşe pe parcursul partidei, iar giuleştenii au înregistrat al şaptelea meci consecutiv fără înfrângere în faţa rivalei.

Marius Şumudică, criză de nervi din cauza lui Elias Charalambous, după FCSB – Rapid 0-0

Spiritele s-au încins însă după fluierul final al partidei. Marius Şumudică a fost surprins de camere salutându-se cu oficialii de la FCSB, printre care şi Mihai Stoica, şi a mers către zona în care ar fi trebuit să se întâlnească cu Elias Charalambous.

„Şumi” a rămas „mască” şi a  făcut o criză de nervi în momentul în care a observat că Elias Charalambous plecase deja către vestiare, fără să-l salute. Antrenorul cipriot al roş-albaştrilor s-a întors nervos către Şumudică şi a fost nevoie de intervenţia celorlalţi membri ai staff-urilor celor două echipe, pentru ca cei doi tehnicieni să se calmeze, fiind la un pas de bătaie.

Marius Şumudică, uluit de faptul că Elias Charalambous nu l-a salutat
Marius Şumudică, uluit de faptul că Elias Charalambous nu l-a salutat / Captură Digi Sport

Şi Istvan Kovacs a alergat către locul în care Elias Charalambous şi Marius Şumudică se certau. După intervenţia celorlalţi oficiali, antrenorii celor două mari rivale s-au salutat, iar Charalambous a mers către vestiare.

Reclamă
Reclamă

Marius Şumudică l-a avut „elev” pe Elias Charalambous la Vaslui. Acesta a fost astfel şi unul dintre motivele pentru care a rămas mut de uimire în momentul în care cipriotul nici nu a vrut să-l salute, după confruntarea din derby-ul de pe Arena Naţională.

Rapid a ratat şansa de a o egala pe FCSB, după derby-ul de pe Arena Naţională. Campioana a acumulat 20 de puncte, urcând pe locul şase, în timp ce giuleştenii se clasează pe locul 10, cu 17 puncte şi cu un meci în plus disputat faţă de rivalii roş-albaştri.

Incidente pe Arena Naţională, la FCSB – Rapid

Au fost incidente pe Arena Naţională, la FCSB – Rapid! Fanii celor două rivale au aruncat cu materiale pirotehnice în teren, iar Istvan Kovacs a întrerupt meciul, de 2 ori.

Reclamă

Problemele de pe Arena Națională au început în minutul 51 al duelului. Atunci, suporterii FCSB-ului au aruncat o petardă în teren, care a explodat lângă Manea și Ignat, care și-au pus apoi mâinile la urechi.

După acest moment, Istvan Kovacs s-a dus la centrul terenului și a oprit partida. Meciul a reînceput abia după ce oficialul a purtat o discuție cu căpitanii celor două echipe.

După doar 5 minute, fanii celor de la Rapid au aruncat, la rândul lor, mai multe materiale explozive, lângă Ștefan Târnovanu. Atunci, Istvan Kovacs a oprit pentru a 2-a oară partida, iar crainicul stadionului a făcut o serie de anunțuri, pentru ca fanii să înceteze. De data aceasta, Istvan Kovacs a reluat partida după o discuție cu delegații de la FCSB și apid.

Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:52

Gigi Becali a numit jucătorul care l-a dezamăgit în FCSB – Rapid 0-0: „Nu e ce am crezut! Asta e situaţia”

10:45

Simona Halep – Yue Yuan LIVE TEXT (11:30). Fostul lider mondial revine la Hong Kong

10:05

Pe ce loc se află Simona Halep înaintea debutului la Hong Kong! Cum arată clasamentul WTA şi pe ce locuri sunt româncele

9:37

Sainz învinge, Max și Lando continuă duelul! Analiza lui Adrian Georgescu după Marele Premiu al Mexicului

9:15

Dejan Lovren a sărit în apărarea lui Răzvan Lucescu după PAOK – Heraklion 1-2: „Nu e vina lui. E ceva ce putem repara”

8:43

Transfer senzaţional la Rapid? Anunţul făcut de Marius Şumudică despre atacantul de 4 milioane de euro

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 4 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 5 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4 6 VIDEOLos Angeles Clippers – Denver Nuggets a fost live în AntenaPLAY! Echipa lui James Harden, victorie dramatică
Citește și