Închide meniul

Pe ce loc se află Simona Halep înaintea debutului la Hong Kong! Cum arată clasamentul WTA şi pe ce locuri sunt româncele

Alex Masgras Publicat: 28 octombrie 2024, 10:05

Reclamă
Pe ce loc se află Simona Halep înaintea debutului la Hong Kong! Cum arată clasamentul WTA şi pe ce locuri sunt româncele

Pe ce loc se află Simona Halep înaintea debutului la Hong Kong! Cum arată clasamentul WTA şi pe ce locuri sunt româncele

Simona Halep, în timpul unui antrenament la Hong Kong / Profimedia

Pe ce loc se află Simona Halep înaintea debutului la Hong Kong. WTA a dat publicităţii noul clasament în cursul dimineţii de luni, cu câteva ore ca fostul lider mondial să revină în circuit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep se află pe locul 883, dar are şansa de a urca în clasament. Românca participă la turneul WTA 250 de la Hong Kong, iar în primul tur o va întâlni pe chinezoaica Yue Yuan.

Pe ce loc se află Simona Halep înaintea debutului la Hong Kong! Cum arată clasamentul WTA şi pe ce locuri sunt româncele

Jucătoarea română cel mai bine clasată în topul WTA dat publicităţii luni este Sorana Cîrstea, care se a coborât de pe locul 69 pe 70, cu 914 puncte, notează news.ro.

În clasamentul WTA de luni, a doua româncă este Jaqueline Cristian, care a urcat de 74 pe 73, cu 902 puncte.

Irina Begu a coborât două locuri şi este pe 102, cu 728 puncte, în timp ce Ana Bogdan a coborât trei locuri şi este pe 112, cu 653 puncte.

Reclamă
Reclamă

Şi Gabriela Ruse a coborât trei locuri şi este pe 125, cu 583 puncte.

În Top 200 se mai află Anca Todoni, care a coborât de 134 pe 138, cu 547 puncte.

Miriam Bulgaru a coborât cinci locuri şi este pe 188, cu 381 puncte.

Reclamă

Simona Halep a înregistrat o coborâre de 14 locuri, fiind pe 883, cu 26 de puncte.

În clasamentul de dublu, Monica Niculescu a urcat patru locuri, fiind pe 33, cu 2.381 puncte.

Lider al clasamentului WTA este belarusa Aryna Sabalenka, cu 9.016 puncte, în timp ce poloneza Iga Swiatek este pe doi, cu 7.970 puncte.

Sportiva americană Coco Gauff este pe locul 3, cu 5.230 puncte.

Anunţul făcut de Simona Halep, înainte de debutul la Hong Kong

Simona Halep s-a declarat convinsă că va fi o atmosferă foarte plăcută în timpul partidei cu Yue Yuan, din primul tur de la Hong Kong. Românca le-a mulţumit tuturor celor care au încurajat-o şi în timpul turneului de 125 de puncte WTA.

De asemenea, „Simo” a subliniat că cel mai important lucru este faptul că se simte excelent la Hong Kong şi abia aşteaptă duelul din primul tur.

„E o adevărată plăcere să fiu din nou aici, în Hong Kong, după trei săptămâni. M-am bucurat că am venit aici ultima dată, iar acum la fel. E puțină umiditate așa după cum puteți vedea, dar vreau să le mulțumesc tuturor fanilor pentru ultimul turneu la care am participat aici pentru că au venit în număr atât de mare și au creat o atmosferă grozavă.

Îi aștept și de această dată. Mâine voi juca împotriva unei adversare din China, așa că va fi cu siguranță o atmosferă bună, sunt sigură. Cel mai important e că mă simt bine aici”, a declarat Simona Halep, pentru pagina oficială a turneului din Hong Kong.

Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:18

Cui Yongxi, al şaptelea jucător chinez care a debutat în NBA! Jucătorul lui Brooklyn Nets a reuşit primul său punct

13:59

Erik ten Hag a fost demis de Manchester United! Anunţul oficial al clubului de pe Old Trafford. Cine îl va înlocui

13:32

Yue Yuan, declaraţii superbe după ce a învins-o pe Simona Halep: „Mi-am făcut poză cu ea. Am avut mari emoţii”

13:28

Marius Şumudică, noi detalii despre modul teribil în care a fost tratat de fanii FCSB: „Să ajungi să te scuipe”

13:19

Simona Halep – Yue Yuan 3-6, 3-6. Înfrângere categorică pentru fostul număr 1 WTA în primul tur de la Hong Kong

13:01

Ce a putut spune Gigi Becali după gesturile golăneşti făcute de Marius Şumudică, după FCSB – Rapid 0-0

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 4 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 5 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4 6 „Începutul sfârşitului, ca acum 10 ani!” Dorinel Munteanu a răbufnit şi a vorbit despre plecarea de la Oţelul
Citește și