Închide meniul

Anunţul făcut de Simona Halep, înainte de debutul la Hong Kong! Ce a declarat românca: „Sunt sigură de asta!”

Viviana Moraru Publicat: 27 octombrie 2024, 17:31

Reclamă
Anunţul făcut de Simona Halep, înainte de debutul la Hong Kong! Ce a declarat românca: „Sunt sigură de asta!

Anunţul făcut de Simona Halep, înainte de debutul la Hong Kong

Simona Halep, în timpul unui antrenament la Hong Kong/ Profimedia

Anunţul făcut de Simona Halep, înainte de debutul la Hong Kong, a fost publicat de către organizatorii turneului de 250 de puncte WTA. Românca s-a declarat extrem de bucuroasă de faptul că va reveni pe terenul de tenis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a participat ultima dată tot la un turneu din Hong Kong, la începutul lunii, însă la cel de 125 de puncte WTA. La momentul respectiv, românc s-a oprit în optimi, fiind eliminată de Anna Blinkova.

Anunţul făcut de Simona Halep, înainte de debutul la Hong Kong

Simona Halep s-a declarat convins că va fi o atmosferă foarte plăcută în timpul partidei cu Yue Yuan, din primul tur de la Hong Kong. Românca le-a mulţumit tuturor celor care au încurajat-o şi în timpul turneului de 125 de puncte WTA.

De asemenea, „Simo” a subliniat că cel mai important lucru este faptul că se simte excelent la Hong Kong şi abia aşteaptă duelul din primul tur.

„E o adevărată plăcere să fiu din nou aici, în Hong Kong, după trei săptămâni. M-am bucurat că am venit aici ultima dată, iar acum la fel. E puțină umiditate așa după cum puteți vedea, dar vreau să le mulțumesc tuturor fanilor pentru ultimul turneu la care am participat aici pentru că au venit în număr atât de mare și au creat o atmosferă grozavă.

Reclamă
Reclamă

Îi aștept și de această dată. Mâine voi juca împotriva unei adversare din China, așa că va fi cu siguranță o atmosferă bună, sunt sigură. Cel mai important e că mă simt bine aici”, a declarat Simona Halep, pentru pagina oficială a turneului din Hong Kong.

Simona Halep se va duela cu Yua Yuen, jucătoare clasată pe locul 44 WTA, luni, nu mai devreme de ora 12, ora României. Partida va fi în format live text, pe AS.ro.

Simona Halep este a cincea favorită a specialiştilor la câştigarea Roland Garros 2025

Simona Halep este a cincea favorită a bookmakerilor la câştigarea Roland Garros 2025. Decizia specialiştilor surprinde, dacă ţinem cont de locul ocupat de Simo în clasamentul WTA (876), dar şi de faptul că Halep a jucat doar patru meciuri de la revenirea după suspendarea de dopaj.

Reclamă

Simona Halep are o cotă de 18 la adjudecarea trofeului de la Roland Garros. Ar fi al doilea pentru ea, după cel câştigat în 2018, primul de Grand Slam al carierei campioanei de 33 de ani.

Simona este depăşită la capitolul favorite la Roland Garros doar de patru jucătoare. Iga Swiatek (2) porneşte cu prima şansă, fiind urmată de Aryna Sabalenka (6), Coco Gauff (12) şi Elena Rybakina (12).

În opinia bookmakerilor, Halep are şanse mai mari de a câştiga Openul francez decât Ons Jabuer, Karolina Muchova, Naomi Osaka, Jessica Pegula, Maria Sakkari, Jelena Ostapenko sau Jasmine Paolini.

Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:52

Gigi Becali a numit jucătorul care l-a dezamăgit în FCSB – Rapid 0-0: „Nu e ce am crezut! Asta e situaţia”

10:45

Simona Halep – Yue Yuan LIVE TEXT (11:30). Fostul lider mondial revine la Hong Kong

10:05

Pe ce loc se află Simona Halep înaintea debutului la Hong Kong! Cum arată clasamentul WTA şi pe ce locuri sunt româncele

9:37

Sainz învinge, Max și Lando continuă duelul! Analiza lui Adrian Georgescu după Marele Premiu al Mexicului

9:15

Dejan Lovren a sărit în apărarea lui Răzvan Lucescu după PAOK – Heraklion 1-2: „Nu e vina lui. E ceva ce putem repara”

8:43

Transfer senzaţional la Rapid? Anunţul făcut de Marius Şumudică despre atacantul de 4 milioane de euro

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 4 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 5 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4 6 VIDEOLos Angeles Clippers – Denver Nuggets a fost live în AntenaPLAY! Echipa lui James Harden, victorie dramatică
Citește și