Închide meniul

Miami Heat, statuie în onoarea legendarului Dwayne Wade: „N-aş fi putut scrie scenariul ăsta mai bine”

Alex Masgras Publicat: 28 octombrie 2024, 12:37

Reclamă
Miami Heat, statuie în onoarea legendarului Dwayne Wade: „N-aş fi putut scrie scenariul ăsta mai bine

Miami Heat, statuie în onoarea legendarului Dwayne Wade: "N-aş fi putut scrie scenariul ăsta mai bine"

Dwayne Wade / Miami Heat Twitter

Miami Heat a dezvăluit o statuie în onoarea legendarului Dwayne Wade. Fostul mare jucător a ajuns la 42 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

El a jucat în NBA în perioada 2003-2019, are trei titluri de campion şi a fost votat MVP-ul finalei din 2006. NBA se vede în acest sezon în AntenaPLAY.

Miami Heat, statuie în onoarea legendarului Dwayne Wade: „N-aş fi putut scrie scenariul ăsta mai bine”

Echipa nord-americană de baschet Miami Heat a dezvăluit o statuie în onoarea lui Dwayne Wade, unul dintre jucătorii legendari ai francizei, retras din activitate în urmă cu cinci ani.

Statuia se află în faţa Kaseya Center, casa echipei din Florida. Wade este primul jucător de la Heat care are propria statuie, la un an după ce a fost primul jucător din Miami inclus în Hall of Fame şi la patru ani după ce franciza a retras tricoul cu numărul 3 în onoarea sa.

Wade, acum în vârstă de 42 de ani, a jucat în NBA din 2003 până în 2019, în principal pentru echipa din Florida (a avut perioade şi la Chicago Bulls şi Cleveland Cavaliers). Cu Miami Heat, el a fost de trei ori campion în 2006, 2012 şi 2013 (şi finalist în 2011 şi 2014), a jucat în All-Star Game de 13 ori şi a fost votat MVP al finalei în 2006.

Reclamă
Reclamă

„Nu pot să cred. Nu pot să cred. Cine este tipul ăsta?”, a glumit Dwyane Wade în timpul unui discurs după dezvelirea statuii. „Nu am jucat pentru asta. Nu am pus mâna pe o minge de baschet pentru asta. Am luat o minge de baschet pentru a schimba viaţa familiei mele. N-aş fi putut scrie scenariul ăsta mai bine”, a spus Wade, citat de news.com.

Statuia îl înfăţişează pe Wade cu braţele întinse, cu degetele arătătoare îndreptate spre pământ şi cu trăsăturile feţei îngheţate într-o exclamaţie de genul „Aceasta este casa mea”, o frază pe care a rostit-o în timpul unui meci din 2009. Statuia a fost criticată de mulţi fani pentru că nu seamănă cu jucătorul.

Reclamă

NBA, cea mai importantă ligă de baschet din lume, va fi transmisă exclusiv în AntenaPLAY. Starurile din NBA, Stephen Curry, Kevin Durant, Anthony Davis sau LeBron James, vor lupta în AntenaPLAY pentru supremaţia din baschetul nord-american.

Sezonul actual de NBA este unul al recordurilor, având cel mai mare număr de jucători internaționali, cu un record istoric în acest an de 125 de jucători din 40 de țări. Competiția aduce la start 29 de echipe din Statele Unite şi una din Canada.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:15

FC Botoșani – U Cluj LIVE SCORE (18:00). Duel între ultima clasată și liderul Ligii 1. Echipele probabile

17:05

Cristi Balaj, dezvăluiri despre gestul sfidător al lui Louis Munteanu la adresa lui Dan Petrescu: „L-au certat şi părinţii”

16:49

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 28 octombrie

16:12

UPDATEFabrizio Romano, anunţ şoc: „Vinicius nu va câştiga Balonul de Aur”! Cine ar lua trofeul

15:51

Mesajul lui Dan Şucu pentru Marius Şumudică, după FCSB – Rapid 0-0

15:38

Bernadette Szocs revine la WTT Champions Frankfurt (3-10 noiembrie, AntenaPLAY). Miză uriaşă pentru Bernie

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 4 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 5 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4 6 „Începutul sfârşitului, ca acum 10 ani!” Dorinel Munteanu a răbufnit şi a vorbit despre plecarea de la Oţelul
Citește și