Închide meniul

Mesajul lui Dan Şucu pentru Marius Şumudică, după FCSB – Rapid 0-0

Dan Roșu Publicat: 28 octombrie 2024, 15:51

Reclamă
Mesajul lui Dan Şucu pentru Marius Şumudică, după FCSB – Rapid 0-0

Mesajul lui Dan Şucu pentru Marius Şumudică, după FCSB - Rapid 0-0

Dan Şucu şi Marius Şumudică / Colaj Profimedia

Mesajul pe care Dan Şucu i l-a trimis lui Marius Şumudică după FCSB – Rapid 0-0 a fost dezvăluit chiar de antrenorul giuleştenilor. Patronul echipei a fost mulţumit că a ajuns la şapte meciuri consecutive fără eşec, în derby.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şumudică a avut o seară grea pe Arena Naţională. După ce a fost scuipat şi jignit de suporterii rivalei, Şumi a aplaudat galeria Rapidului care înjura copios echipa lui Elias Charalambous.

Mesajul lui Dan Şucu pentru Marius Şumudică, după FCSB – Rapid 0-0

”După meci, Dan Șucu mi-a dat mesaj și mi-a zis: ‘Felicitări! Ai pregătit foarte bine meciul!’”, a declarat Marius Șumudică, potrivit Fanatik.

Şumudică a vorbit şi despre „tratamentul” de care a avut parte din partea suporterilor roş-albaştri. La rândul său, antrenorul echipei de pe locul 10 i-a provocat pe ultraşi.

„Ați văzut că un stadion întreg scanda tot felul de… Nu m-a deranjat, asta este… Știu că nu există chimie între noi, asta e, sunt rivalii mei, recunosc. Dacă m-ați pune, din București, îi respect mai mult pe cei de la Dinamo.

Reclamă
Reclamă

Eu îi înțeleg… Există trivialități, există injurii… dar să ajungi să te scuipe… Am avut o brigadă în spatele băncii, mamă-mamă… Era pusă la punct dinainte de joc. Vai de capul meu! Ce mi-au auzit urechile… Și dacă nu m-au spălat… Noroc că am avut gluga la geacă mai înaltă și nu ajungea pe mine. Mi-a zis cineva «Dar ce ai pe geacă, vrăbiuțe cumva?».

Rămăseseră niște urme. Unul mi-a aruncat cu biscuiți, mâncase și bolul ăla neînghițit mi l-a aruncat direct pe guglă. Erau vreo 7-8 inși, foarte bine organizați… Le mai spuneam ălora din staff, «mai ridicați-vă și voi, să le împărțim”, a mai spus Şumudică.

Ce a putut spune Gigi Becali după gesturile golăneşti făcute de Marius Şumudică

Gigi Becali a avut o reacţie neaşteptată după ce Marius Şumudică a intrat în conflict cu Elias Charalambous şi a scandat împotriva FCSB, la finalul derby-ului de pe Arena Naţională, încheiat la egalitate 0-0.

Reclamă

Charalambous a plecat la vestiare înainte să îl salute pe Marius Şumudică după fluierul de final, gest care l-a scos din minţi pe antrenorul giuleştenilor, ţinând cont că cei doi au fost colegi de cameră.

„E prieten cu el, ați văzut, a zis omul. Domne, prieten cu el, cutare, coleg de cameră. Nu a făcut omul nimic, care să-i reproșezi și lui Șumudică.

Ce gesturi a făcut omul? Omul e antrenor la o echipă, își apără echipa lui, face tot ce poate face ca să câștige echipa lui. Ce a făcut omul, nu a făcut nimic”, a spus Gigi Becali, după FCSB – Rapid 0-0.

Reclamă

Cine va câştiga derby-ul Dinamo - FCSB, din Cupa României?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:02

OFICIAL | Mario Balotelli a semnat în Serie A! A fost prezentat de noua echipă: „Bine ai venit!”

20:00

LIVE TEXTFabrizio Romano, anunţ şoc: „Vinicius nu va câştiga Balonul de Aur”! Cine ar lua trofeul. A început numărătoarea inversă

19:58

FC Botoșani – U Cluj 1-2. Miranyan a adus victoria echipei lui Ioan Ovidiu Sabău!

19:27

VIDEOUn jucător care a fost antrenat de Dan Petrescu a intrat în istoria fotbalului! A văzut cartonașul roșu după doar 3 secunde

19:23

Vinicius, Ancelotti şi Florentino Perez erau pregătiţi să decoleze spre Paris! Schimbare radicală după ce au aflat câştigătorul!

18:52

Ce a postat Barcelona imediat după ce a fost făcut anunţul că Vinicius nu va câştiga Balonul de Aur 2024

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 4 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 5 „Începutul sfârşitului, ca acum 10 ani!” Dorinel Munteanu a răbufnit şi a vorbit despre plecarea de la Oţelul 6 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4
Citește și