Închide meniul

OFICIAL | Mario Balotelli a semnat în Serie A! A fost prezentat de noua echipă: „Bine ai venit!”

Alex Ioniță Publicat: 28 octombrie 2024, 20:02

Reclamă
OFICIAL | Mario Balotelli a semnat în Serie A! A fost prezentat de noua echipă: „Bine ai venit!

OFICIAL | Mario Balotelli a semnat în Serie A!

Mario Balotelli / Profimedia

Mario Balotelli a semnat în Serie A! „Super Mario” s-a înțeles cu Genoa, locul 18 în campionatul Italiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Balotelli este noul jucător al echipei Genoa (…) bine ai venit la Genoa, Super Mario”, se arată într-un un scurt comunicat al clubului, care anunţase sosirea fostului internaţional italian cu o zi înainte prin directorul său sportiv.

OFICIAL | Mario Balotelli a semnat în Serie A!

Imprevizibilul atacant în vârstă de 34 de ani a efectuat luni tradiţionala vizită medicală şi a semnat ulterior contractul, a cărui durată nu a fost precizată de Genoa. Potrivit presei italiene, Balotelli, care nu a mai jucat în Serie A de mai bine de patru ani, s-a angajat până la finalul sezonului, notează news.ro.

Cel mai bun marcator de la Euro 2012 se alătură unui club aflat în criză, atât pe teren, cât şi în afara lui, cu doar şase puncte şi şapte goluri marcate în nouă meciuri, dar şi deţinut de fondul american 777 Partners, care a stârnit controverse şi un control deosebit din partea autorităţilor fotbalistice.

De la ultima sa apariţie în prima ligă italiană în 2019-20 la Brescia (5 goluri), „Super Mario” a petrecut sezonul următor în a doua divizie italiană la Monza (5 goluri), apoi sezonul 2021-22 în Turcia la Adana Demirspor (18 goluri), înainte de un sezon în Elveţia la Sion (6 goluri) şi o revenire în 2023-24 la Adana Demirspor (7 goluri).

Reclamă
Reclamă

Balotelli, care are 36 de selecţii şi 14 goluri pentru Italia, a jucat pentru Inter Milano (2007-10), Manchester City (2010-13), AC Milan (2013-14 şi 2015-16), Liverpool (2014-15), Nice (2016-19) şi Olympique Marseille (2019).

În Serie A, el a fost, de asemenea, de mai multe ori ţinta unor insulte rasiste din partea fanilor adverşi. El ar putea juca primul său meci pentru Genoa joi, când aceasta va primi vizita Fiorentinei în etapa a 10-a din Serie A.

Deian Sorescu l-a imitat pe Mario Balotelli, după ce a marcat pentru Gaziantep

Deian Sorescu a marcat pentru Gaziantep, în victoria cu 3-1 din meciul cu Konyaspor, din etapa a 10-a din campionatul Turciei. Alexandru Maxim a oferit şi el un assist.

Reclamă

În minutul 81, internaţionalul român a primit o pasă perfectă în flancul drept şi a şutat puternic la colţul lung, stabilind scorul final. Asta nu a fost singurul mod în care a ieşit în evidenţă.

Sorescu şi-a ridicat tricoul pe care a avut un mesaj incredibil, prin care l-a imitat pe Mario Balotelli: „Why always me”, a apărut scris pe tricoul alb al fostului jucător de la FCSB.

Sorescu l-a imitat pe SuperMario Balotelli, care, în 2011, într-un derby Manchester United – Manchester City 1-6, a avut acelaşi mesaj, după marcarea unui gol.

Pentru Deian Sorescu, fundaşul de 27 de ani cotat la 1.7 milioane de euro, acesta a fost al doilea gol al sezonului în tricoul lui Gaziantep, în cele 9 partide adunate.

Alexandru Maxim a ieşit şi el în evidenţă cu un assist, la golul de 1-1 îscris de Ersoy, fiind înlocuit în minutul 75. Pentru mijlocaş, aceasta a fost prima pasă decisivă, el trecându-şi în cont şi două goluri.

Reclamă

Cine va câştiga derby-ul Dinamo - FCSB, din Cupa României?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:14 29 oct.

VIDEOAVS – FC Porto 0-5 a fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal

0:07 29 oct.

Rodri, primul spaniol care a câștigat Balonul de Aur după 64 de ani! A intrat și în istoria lui Manchester City

23:53

Denis Alibec, prima reacție după 3-2 cu Universitatea Craiova! Care a fost secretul din spatele victoriei

23:44

FotoRodri a câştigat Balonul de Aur 2024! Prima reacţie a spaniolului după ce a primit trofeul: „O seară magică pentru mine”

23:40

Mihai Rotaru i-a decis viitorul lui Costel Gâlcă după Farul – Universitatea Craiova 3-2!

23:21

Gafa de proporţii din timpul Galei Balonul de Aur 2024! Jucătorul pe care organizatorii l-au confundat cu Rodri!

1 „Să nu facem asta!” Elias Charalambous a descris într-un singur cuvânt scandalul cu Marius Şumudică, de după FCSB – Rapid 0-0 2 Cele două staruri pe care Carlo Ancelotti le cere la Real Madrid, după umilința cu Barcelona. Asalt pe piața transferurilor! 3 VIDEOCarlos Sainz, prima reacţie după ce a triumfat în Marele Premiu al Mexicului: „Îmi mai doream o victorie alături de Ferrari!” 4 Sainz învinge, Max și Lando continuă duelul! Analiza lui Adrian Georgescu după Marele Premiu al Mexicului 5 Florin Tănase, reacţie genială după scandalul dintre Marius Şumudică şi Elias Charalambous: „Am văzut doar că s-au pupat!” 6 Ce a putut spune Gigi Becali după gesturile golăneşti făcute de Marius Şumudică, după FCSB – Rapid 0-0
Citește și