Închide meniul

Mihai Stoica, un nou atac după FCSB – Academica Clinceni 2-2. "Arbitrii ne-au scos mingea din poartă". Mesaj vehement pentru contestatari: "Nu ne ocupăm de mizerii!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 mai 2021, 6:12 / Actualizat: 13 mai 2021, 17:26

Mihai Stoica, un nou atac după FCSB – Academica Clinceni 2-2. "Arbitrii ne-au scos mingea din poartă". Mesaj vehement pentru contestatari: "Nu ne ocupăm de mizerii!"

Mihai Stoica a răbufnit

Spread Pictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

MM asigură că, în minutul 90+2, Horia Mladenovici ar fi trebuit să acorde gol la lovitura de cap a lui Florin Tănase. Andrei Ureche a respins, dar oficialul lui FCSB consideră că mingea trecuse deja linia porţii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica: "Nu ne ocupăm de mizerii. Nici cu Clinceni, nici cu Botoşani"

Mihai Stoica a lansat şi un atac la adresa rivalilor de la CFR Cluj. I-a "înţepat" pentru modul în care l-au transferat pe Cristi Bălgrădean, dar şi pe Rashid Bouhenna.

"Poate că n-am jucat ce ne așteptam, dar nu uitați că arbitrii ne-au scos mingea din poartă la ultima fază a meciului. Așa cum, la Craiova, Kovacs n-a dat penalty cu eliminare la 0-0, cu Sepsi, la 1-1, Șovre i-a schimbat decizia lui Colțescu de la 30 metri și omul s-a răzgândit, n-a mai dat penalty. Chivulete nu s-a răzgândit când l-a văzut pe Vașvari plin de sânge. Nu s-a putut uita la el. Sensibil.

Sigur, CFR a avut penalty cu noi la Șut, doar că a egalat în prelungiri, deci n-a prea fost mare viciere, așa cum a fost la meciul tur, cu hențul lui Camora. La presupusul penalty la Roman în Botoșani – Steaua, doar dacă nu vrei, nu vezi că fostul nostru jucător îl calcă prima dată pe Crețu. Iar când spui că la Olaru n-a fost penalty, te descalifici. Doar că n-ar fi prima oară. Nici a doua.

Apropo de foștii noștri jucători. Cu CFR, Rusescu a bătut lovitura liberă – din poziția lui preferată – pe jos, deși Deac era întins pe gazon în spatele zidului. Cu noi, a dat gol. Popa, centrare la gol. Dodel era să dea gol. Măcar s-au convins unii că nu ne ocupăm de mizerii. Nici cu Clinceni, nici cu Botoșani. Nu același lucru se poate spune despre alții. Bălgrădean, Bouhenna… i-au luat în ordine alfabetică? Nu știm. Știm doar că i-au luat. De când? Nici asta nu știm", a postat Mihai Stoica pe contul său de Facebook.

Reclamă

Verdictul lui Ion Crăciunescu

Fostul mare arbitru, Ion Crăciunescu, susține că a fost gol și cere introducerea tehnologiei goal-line.

"Nu poți să bagi niciodată mâna în foc pentru astfel de faze. Dacă mă uit după mâna portarului… am o bănuială că ar fi trecut balonul în poartă. Arbitrii nu pot vedea niciodată! De ce nu vrei să-i ajuți?! E scump?! Goal-line technology e o necesitate", a spus și Ion Crăciunescu la Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore Vezi toate știrile
Citește și